Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - hm... pa dobra i vjerna ekranizacija knjige, ali likovi su mi bezveze, naročito Zaphod ili marvin, nije tako sjajan kao u knjizi. A bar film nije dosadan, završetak prepatetičan, ali ajde, zadovoljan sam. A ima humora, ali humor je ipak bolji u knjizi nego na filmu. Sreća da neće biti nastavka. 3/5
Michel puši karu.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Film do poslednjeg okrsaja - 1.5/4 ... terminalna dosada, tanak scenario (brat blizanac ?!), ono pola poena samo zbog scene u kojoj CYF tera New York mafiju da zdere fried rice dok im preti pistoljem.sikeone wrote:Better Tomorow 2 - još jedno remek dijelo Johna Wooa sa možda malo konfuznom pričom ali sa jednim od najboljih završetaka u akcijskom filmu gdje je borba 3 protiv 200 (moje omiljeno). 4/5
Poslednji okrsaj - 3.5/4
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- sikeone
slažem se da je dosta tanak u pogledu priče ali finalni okršaj sve nadoknadiMairosu wrote:Film do poslednjeg okrsaja - 1.5/4 ... terminalna dosada, tanak scenario (brat blizanac ?!), ono pola poena samo zbog scene u kojoj CYF tera New York mafiju da zdere fried rice dok im preti pistoljem.sikeone wrote:Better Tomorow 2 - još jedno remek dijelo Johna Wooa sa možda malo konfuznom pričom ali sa jednim od najboljih završetaka u akcijskom filmu gdje je borba 3 protiv 200 (moje omiljeno). 4/5
Poslednji okrsaj - 3.5/4
- john_constantine
- sikeone
- gandalf
- kirby
- Mamoorlook
- dr mladjo
spiderman 2.1 -mislim da sam nabasao na directors cut verziju.neke scene su promjenjene.ali sad mi film više nije 9..več je spala na 8.5..
van wilder-dobro započne ali završi pretipićno.kao bilo koji američki collage film..previše zahodskog humora..ali moram pohvality ryan rynoldsa 7/10
waiting...-jedan dan u životu radniku u američkom restoranu..i opet je tu ryan rynolds..ovaj je več dosta bolji..8/10
surfs up -još uvijek odličan crtani ''dokumentarac'' 9/10 pa i više..
silence of the lambs-pri svakom gledanju sve bolji i bolji..koliko je ovaj film utjecaj na cjelokupno na ozbiljne dramske krimi serije... 9,5/10
spiderman 3-na drugo gledanje nije film cijeli loš..prvih sat vremena(do scene u restoranu) je više no gledljivo..ali nakon restorana film tone sve dublje i dublje u trash.na nekim scenama ćak sam pokrivao glavu dekom ,koliko su loše bile.... 4/10
last samurai-na drugo gledanje mi film nije ispao patetičan.sličnih scena časnog umiranja je bilo u braveheartu.njega nisam zvao patetični pa neče ni ovaj.. a ima i odličan sountreack 8/10
kingdome of heaven -hm..ne znam koja je bila verzija na tv.jel directors cut ili normalna ali mi je sad bolje sjela..jedini problem je bila mjuza.sad ne zhnam jel do mene i činjenice da sam več prije uživao dosta u sountracku(koji je također odličan) ili je jednostavno mjuza bila predobra za pojedine scene...prije će bit do mog predhosnog slušanja soundtracka..
les formidables-policajac kojeg muči savjest zbog pogibelji partnera i krimilanac nevino optužen za njegovu smrt...solidan 7/10
van wilder-dobro započne ali završi pretipićno.kao bilo koji američki collage film..previše zahodskog humora..ali moram pohvality ryan rynoldsa 7/10
waiting...-jedan dan u životu radniku u američkom restoranu..i opet je tu ryan rynolds..ovaj je več dosta bolji..8/10
surfs up -još uvijek odličan crtani ''dokumentarac'' 9/10 pa i više..
silence of the lambs-pri svakom gledanju sve bolji i bolji..koliko je ovaj film utjecaj na cjelokupno na ozbiljne dramske krimi serije... 9,5/10
spiderman 3-na drugo gledanje nije film cijeli loš..prvih sat vremena(do scene u restoranu) je više no gledljivo..ali nakon restorana film tone sve dublje i dublje u trash.na nekim scenama ćak sam pokrivao glavu dekom ,koliko su loše bile.... 4/10
last samurai-na drugo gledanje mi film nije ispao patetičan.sličnih scena časnog umiranja je bilo u braveheartu.njega nisam zvao patetični pa neče ni ovaj.. a ima i odličan sountreack 8/10
kingdome of heaven -hm..ne znam koja je bila verzija na tv.jel directors cut ili normalna ali mi je sad bolje sjela..jedini problem je bila mjuza.sad ne zhnam jel do mene i činjenice da sam več prije uživao dosta u sountracku(koji je također odličan) ili je jednostavno mjuza bila predobra za pojedine scene...prije će bit do mog predhosnog slušanja soundtracka..
les formidables-policajac kojeg muči savjest zbog pogibelji partnera i krimilanac nevino optužen za njegovu smrt...solidan 7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Decadentor
- Scarface
Lakeview terrace- 7/10- Samuel L. Jackson u svom fazonu patološkog susjeda koji ugnjetava novopridošli "miješani" par.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.