Koji ste horror zadnji gledali?
- Scarface
@john
SPOILER
U toj verziji u onoj sceni u kojoj Michael drži Laurie a Loomis mu govori nek ju pusti jer je to njegova krivica, Michael ju uistinu pusti i tada ne ubije Loomisa ka u drugoj verziji već Michaela upucaju policajci, te na kraju u biti vidiš i onu ljudski stranu psihotičnog ubojice, onu stranu koja je čula šta joj Loomis govori, tako da je Michael praktički dopustija da ga se ubije. To je workprint verzija koja je iscurila na net prije kino verzije i koju san pogleda (i koja uključuje i ono silovanje), i cilo ovo vrime dok su svi komentirali film, ja san gleda samo tu verziju, sve do sinoć, i moran reć da mi se film uopće ne bi svidija da san prvo gleda onu pravu verziju. Ova prva je em brutalnija, em bolje razrađena. Jebeni pederi iz test publike i producenti!
SPOILER
U toj verziji u onoj sceni u kojoj Michael drži Laurie a Loomis mu govori nek ju pusti jer je to njegova krivica, Michael ju uistinu pusti i tada ne ubije Loomisa ka u drugoj verziji već Michaela upucaju policajci, te na kraju u biti vidiš i onu ljudski stranu psihotičnog ubojice, onu stranu koja je čula šta joj Loomis govori, tako da je Michael praktički dopustija da ga se ubije. To je workprint verzija koja je iscurila na net prije kino verzije i koju san pogleda (i koja uključuje i ono silovanje), i cilo ovo vrime dok su svi komentirali film, ja san gleda samo tu verziju, sve do sinoć, i moran reć da mi se film uopće ne bi svidija da san prvo gleda onu pravu verziju. Ova prva je em brutalnija, em bolje razrađena. Jebeni pederi iz test publike i producenti!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
-
- Boby
Ma koliko vidim, postoji nekoliko verzija. U onoj kaj je u videoteci kraj je i dalje isti kao i onaj što je bio na TV-u. Ma gluposti, Zombie je izmiksao (ili producenti, ili tko već) nekoliko verzija tako da je nasumice pobrkavao alternativne scene. meni ova verzija na TV-u je bolje samo zbog bijega. Verzija s silovanjem je gadna, stvara dojam da je Michael normalniji od ljudi koji bi ga trebali čuvatijohn_constantine wrote:hm, moram onda potražiti tu verziju, baš me zanimaA i jedva čekam nastavak, ne može biti gore od drugog nastavka originala.
- Decadentor
- Borgia 666