Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- john_constantine
- elrania
yup, odlican film. bila sam dosta pod dojmom 4. , al nakon first blood, 3. mi je mozda ipak bolji.
hancock [2008]
netko mi je pricao kako ga je ovaj film skroz razocarao i da je bezveze, no usprkos tome bas me uhvatila zelja da ga pogledam, ne ocekujuci previse.
rasplakala sam se 3x tokom filma
do 50. minute mi je bio zbilja odlican. jednostavno prikazan, a tako pun energije. onda je nastupio preokret koji mi je bio izuzetno nezanimljiv i napadan i sve do zadnjih 10 min sam imala dojam da cu premotati film (razgovor willa i charlize mi je vratio vjeru u film).
will smith mi je super u ovoj ulozi i samom liku daje bas neku ekstra car
ne volim flashy superhero filmice, al bas sam zadovoljna.
7/10
hancock [2008]
netko mi je pricao kako ga je ovaj film skroz razocarao i da je bezveze, no usprkos tome bas me uhvatila zelja da ga pogledam, ne ocekujuci previse.
rasplakala sam se 3x tokom filma
do 50. minute mi je bio zbilja odlican. jednostavno prikazan, a tako pun energije. onda je nastupio preokret koji mi je bio izuzetno nezanimljiv i napadan i sve do zadnjih 10 min sam imala dojam da cu premotati film (razgovor willa i charlize mi je vratio vjeru u film).
will smith mi je super u ovoj ulozi i samom liku daje bas neku ekstra car
7/10
- Decadentor
elrania wrote:yup, odlican film. bila sam dosta pod dojmom 4. , al nakon first blood, 3. mi je mozda ipak bolji.
hancock [2008]
rasplakala sam se 3x tokom filma![]()
will smith mi je super u ovoj ulozi i samom liku daje bas neku ekstra car![]()
7/10
He he pred kraj se film pretvori u jebenu dramu, ali ispalo je dobro

- A$H
- Khaos[]
Lady in the Water - ugodno iznenadenje
8.5 / 10
Ecstasy of the Angels - 6 / 10
Die Hard 4 - drugi put gledao, prejeben, cista zabava 8.5 / 10
Twilight - prisiljen sa curom ic gledat, mislio sam da cu umrijet ali na kraju ispalo sasvim ok
7 / 10
Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters - hmmm
9 / 10
Ecstasy of the Angels - 6 / 10
Die Hard 4 - drugi put gledao, prejeben, cista zabava 8.5 / 10
Twilight - prisiljen sa curom ic gledat, mislio sam da cu umrijet ali na kraju ispalo sasvim ok
Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters - hmmm
Last edited by Khaos[] on 29 Dec 2008, 00:27, edited 1 time in total.
-
olio
- Scarface
olio wrote:Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
gledao sa ekipom i dobro se nasmijao
5/10
prvi dio (Američka pita na Haroldov i Kumarov način) sam preskočio jer čini mi se da ima veze sa američkom pitom jel to istina il ??
Lethal weapon
9/10
pogledao po tko zna koji put ovaj jednostavno legendaran film
Nema veze, oni se ka sporedni likovi pojavljuju na par sekundi u prvoj trilogiji Američke pite, al većih poveznica nema.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr mladjo
ma jednostavno imao je,bar po meni nekih kvaliteta.kao npr meni su pitt i jolio pravo dobar izbor za plachene glumce..ono mladi,uspjesno,zgodni ljudi..bilo je tu i komićni scena s vaugn.eto samim time film mi dobija iznad 6..ali zbog lođeg kraja(gdje bi bolje pasalo da su poginuli),(da je bolje bio razlog za njihovu eliminaciju),...elrania wrote:
bas. film dozivljavam ko kompletni promasaj, jer zbilja ne sadrzi nista u sebi.
bila sam se vec zacudila nekim ocjenama koje je mladjo davao, a bile su vise no sto ja smatram da bi trebale biti, no ovo je zbilja pretjerivanje
uu hancock je dooosta zabavniji.kod njega je više bio problem ona mitologija vezana uz njegovo podrijetlo i moći.to je trebalo bit bolje objašnjeno.kao npr(ona scena kad se on mlati s charlize se usvari nije ni trebala dogodit jes su oboje trebali ostat bez moči.iskreno ta scena je i bila nepotrebna.ali morali su je ubacit jer ah ipak je to američki blockbuster)..ali uz death race se nisam nikako zabavio.jednostavno nije bilo komičnih scena...yup kad usporedim ocijene death race, hancock i mr smith and ms smith..nema sanse..prva dva su zabavniji, bolji i pametniji od ovoga pa da se neznam kak okrenes..
fuck me santa ,fuck me..ta mi scena uvijek pada na pamet kad vidim onu laurie iz gilmore girls..Bad Santa-predobro, davio sam se od smijeha na neke scena a Billy Bob Thorton je maestralan u ulozi totalno sjebane osobe. 4/5
u manjini si sa mnom..dosta ljudi je opljuvalo taj film...Lady in the Water - ugodno iznenadenje Very Happy 8.5 / 10
the jacket - iskreno jedino me kraj malo zeza.(zašto bi doktori tek tako poslušali bolesnika i ubacili ga u onu rupu jer im je on to rekao.).sve ostalo 8,5/10
ice age 2 -ah jednostavno nakon wall-e dobar dio crtanih su jednostavno preplitki..ali svejedno zabavan film..8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings