Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Studeni

Post by Studeni » 28 Dec 2008, 21:21

Mum & Dad ---- 7/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2008, 22:52

alien raiders - hm, radi se baš o ozbiljnom sf horor trileru, 45 minuta je zanimljivo, ta opsada, napetost, paranoja i slično. A pri kraj se vidi taj niski budžet, a cijeli film se ionako događa samo na jednoj lokaciji. Ali dobra ideja, i zanemari se taj nisku budžet jer nije sniman da se radi od njega feast i takve stvari... Solidan i zanimljiv film, ali za jedno gledanje. 3/5. Tony almeida. :) i predvidljiv kraj, jbg...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 29 Dec 2008, 10:40

Resident Evil: Degeneration-malo je bolji od live action filmova,ali to ne govori puno. CGi detalji su odlčni i animacija je dobra,ali scenarij baš loš. Loša radnja,plosnati likovi,usrani dijalozi i nepotrebna romansa,no hvala bogu da ima dovoljno akcija pa nije dosadno 3.5/5

GreenHornet

Post by GreenHornet » 29 Dec 2008, 12:13

"The fog" 1980.
Odlična priča i prikazan ugođaj malog,odsječenog mjesta u kojem na prvu sve djeluje idealno.
Bića koja su se vratila osvetit masu jezovito napravljena,ubojstva taman brutalna,najviše ona kada ljude samo naglo odvuku u maglu tako da sam se dobro trznuo par puta.
Možda najbolji trenutak filma mi je kad radio voditeljica izvještava kuda se širi magla,jer je tu super prikazano stanje paranoje,šoka i straha u kojem su se ljudi našli.
Veliki plus za sami kraj.

Na kraju jedan ali veliki minus (bar meni osobno)
"Akcija" prebrzo počme...Da nije tako film se mogao preduljit bar 15-20 minuta vise i mislim da bi tad bio bolji jer:
SPOILER
Trebalo je prikazati kako prikaze napadaju sam centar mjesta,konkretnije ljude koji su razgledavali spomenik,ovako ispada da su osvetu orjentirali na 10ak ljudi.

8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Mistrija

Post by Mistrija » 29 Dec 2008, 12:39

Wind Chill & The Descent.

Oba profulao tek tako, :oops: i otkrijem ih zahvaljujuci ovom siteu. Zahvalan. Odlicni. :wink:
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."

_ esz _

Post by _ esz _ » 29 Dec 2008, 13:35

I pogledah catacombs.
Kaj da velim , mislim da sam ipak previse ocekivao no dobro je.
Najvise me izivciralo to trazenje izlaza pol sata u filmu i to kaj se vecinu filma nis ne desava, ali ok mi je totalni preokret na kraju.
Mislio sam da ce Pink vise odglumiti , no nije.

6/10

vallay

Post by vallay » 29 Dec 2008, 14:17

28 days later (1994) - ovo sam zeljela pogledati jos davno prije, al nikako nije dolazio na red... film traje oko 110-ak minuta i super mi je kaj je napeto cijelo vrijeme pa ne primjetis da traje tak dugo. opcenito ne volim kad ima dosadnih zastoja i nepotrebnih stvari u filmu (to mi zna, uz kraj, najvise razjebat film), al opet ovisi o raspolozenju kolko ce me dirat dal je dosadno il ce mi bit ok. mozda me sad to nije diralo, ko zna.
nema onih scena kaj igraju na isprepadanje pa je u tom fora kroz cijeli film, sto cijenim. prica mi se svidja. malo mi je cudno bilo gledat te brze zombije jer sam naviknuta na spore, al drugaciji su, ne ubija ih se u glavu, nek kak god :D
sve u svemu film mi se svidio, (nisam stroga u ocjenjivanju) ocjena: 5/5

gledah jos al moram dolje s kompa... :(
he's the one

A$H

Post by A$H » 29 Dec 2008, 14:18

vallay wrote:28 days later (1994) - ovo sam zeljela pogledati jos davno prije, al nikako nije dolazio na red... film traje oko 110-ak minuta i super mi je kaj je napeto cijelo vrijeme pa ne primjetis da traje tak dugo. opcenito ne volim kad ima dosadnih zastoja i nepotrebnih stvari u filmu (to mi zna, uz kraj, najvise razjebat film), al opet ovisi o raspolozenju kolko ce me dirat dal je dosadno il ce mi bit ok. mozda me sad to nije diralo, ko zna.
nema onih scena kaj igraju na isprepadanje pa je u tom fora kroz cijeli film, sto cijenim. prica mi se svidja. malo mi je cudno bilo gledat te brze zombije jer sam naviknuta na spore, al drugaciji su, ne ubija ih se u glavu, nek kak god :D

da nije 2002..ak mislimo na isto.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

vallay

Post by vallay » 29 Dec 2008, 16:41

A$H wrote:
vallay wrote:28 days later (1994) - ovo sam zeljela pogledati jos davno prije, al nikako nije dolazio na red... film traje oko 110-ak minuta i super mi je kaj je napeto cijelo vrijeme pa ne primjetis da traje tak dugo. opcenito ne volim kad ima dosadnih zastoja i nepotrebnih stvari u filmu (to mi zna, uz kraj, najvise razjebat film), al opet ovisi o raspolozenju kolko ce me dirat dal je dosadno il ce mi bit ok. mozda me sad to nije diralo, ko zna.

da nije 2002..ak mislimo na isto.. :lol:
:o :shock: :rotflmao: nemrem vjerovat da sam napisala 1994!!! ahahaha.... neznam otkud mi to!!! ah, dekoncentracija!
jos da nadodam da u 28 days later (2002) :D mi se jako svidja muzika!

i gledala sam Cloverfield (2008)! moram priznat da sam imala prevelika ocekivanja tj. znala sam da je neki film u stilu Godzille, al ono, ocekivala sam vise horora nego SF-a. zeznuto mi je kaj su neke stvari predvidljive, posebno kraj. to mi je ocjenu umanjilo na 4/5. inace, efekti su super slozeni, al me kroz cijeli film iritiralo kak nam nikak nece prikazati cudoviste, nego tek na kraju.
he's the one

Boby

Post by Boby » 29 Dec 2008, 17:57

_ esz _ wrote:I pogledah catacombs.
Kaj da velim , mislim da sam ipak previse ocekivao no dobro je.
Najvise me izivciralo to trazenje izlaza pol sata u filmu i to kaj se vecinu filma nis ne desava, ali ok mi je totalni preokret na kraju.
Mislio sam da ce Pink vise odglumiti , no nije.

6/10
Meni je to jedan od gorih horrora u zadnjih godinu dana. Cijeli film mi je kao loš video-spot a osim glavnog ženskog lika ostalih gotovo da i nema

cady

Post by cady » 29 Dec 2008, 18:49

Final destination 3 :D :D
baš volim ovaj film, ne znam zaš, al poslje 1. dijela mi je najbolji...

i čekam 4. dio! :P
Behind these eyes one finds only blackness, they absence of light, these are the eyes of a psychopath.

Nyu

Post by Nyu » 29 Dec 2008, 21:11

Kansen (Infection) ... a sad, koliko sam vidjela filma u drustvu ali ajde. ^^

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Dec 2008, 22:52

kirby

Post by kirby » 29 Dec 2008, 23:11

the howling - bio podosta dosadan... par puta sam ubrzavao, vukodlaci iako solidna transformacija izgledali su ko neki gmo zecevi(valjda zbog usiju)... 2,5/5 :lol:
Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Dec 2008, 23:23

kirby wrote:the howling - bio podosta dosadan... par puta sam ubrzavao, vukodlaci iako solidna transformacija izgledali su ko neki gmo zecevi(valjda zbog usiju)... 2,5/5 :lol:

:pointlaugh:

Post Reply