Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Scarface
John_Ryder wrote:Battle Royale - 9/10 ,nemogu vjerovat da ovo nisam nikad pogledao,impresivan film
Ako voliš stripove, onda i njega potraži.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
elrania
garfield [2004]
slucajno sam naletila na ovaj film za vrijeme rucka i pogledah ga do kraja s nekom toplinom u srcu

sinkronizacija je grozna, prica je jalova, al garfield mi je bio tak nekako simpatican i mio (osvojio me ples na kraju

), te mi nije bio problem prebroditi sve ostale nedostatke.
ima puno mica i bas je bilo slatko

jon i liz su grozni, al nekako si mislim da se nije moglo vise ocekivati od ovakvog filma.
strip i dalje neizmjerno volim, ali film ne moze dobiti vise od
5,5/10
-
john_constantine
samurai jack season 1 - simpatičan crtić s animacijom u stilu dexter laboratorij. Puno akcije, komadanja, rezanja udova, dobre glazbe ne baš standardne za crtiće, simpatičan lik, zanimljiv negativac, i par dobrih scena kao kada je prekriven uljem koji asocira na krv i bori se protiv akuovih robota kukaca. zadnja epizoda je jedino najgora, nezanimljivo. Iako bi uz ovakvu animaciju očekivao više humora, ima ga povremeno. 3/5
Michel puši karu.
-
elrania
john_constantine wrote:samurai jack season 1 - simpatičan crtić s animacijom u stilu dexter laboratorij. Puno akcije, komadanja, rezanja udova, dobre glazbe ne baš standardne za crtiće, simpatičan lik, zanimljiv negativac, i par dobrih scena kao kada je prekriven uljem koji asocira na krv i bori se protiv akuovih robota kukaca. zadnja epizoda je jedino najgora, nezanimljivo. Iako bi uz ovakvu animaciju očekivao više humora, ima ga povremeno. 3/5
uh, ovo je po mom nesto najbolje sto je cartoon network ponudo u zadnjih par godina.
odlican crtic.
znao mi je u pocetku bit pomalo monoton, al se zbilja moze odlicno uziviti, te nam pruza zanimljivu pricu s hrpom razlicitih likova i dogadanja.
-
john_constantine
elrania wrote:john_constantine wrote:samurai jack season 1 - simpatičan crtić s animacijom u stilu dexter laboratorij. Puno akcije, komadanja, rezanja udova, dobre glazbe ne baš standardne za crtiće, simpatičan lik, zanimljiv negativac, i par dobrih scena kao kada je prekriven uljem koji asocira na krv i bori se protiv akuovih robota kukaca. zadnja epizoda je jedino najgora, nezanimljivo. Iako bi uz ovakvu animaciju očekivao više humora, ima ga povremeno. 3/5
uh, ovo je po mom nesto najbolje sto je cartoon network ponudo u zadnjih par godina.
odlican crtic.
znao mi je u pocetku bit pomalo monoton, al se zbilja moze odlicno uziviti, te nam pruza zanimljivu pricu s hrpom razlicitih likova i dogadanja.
je, istina, kasnije postaje vrlo zarazan, sada skidam još sezona, ne mogu ga se zasititi.

Michel puši karu.
-
dr mladjo
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005)-bolje na drugo gledanje ali svejedno moglo se bolje..zoey je opet preslatka..baš sam napravio neku seriju filmova s njom

8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Carpenter
Ghostface wrote:John_Ryder wrote:Battle Royale - 9/10 ,nemogu vjerovat da ovo nisam nikad pogledao,impresivan film

.....i nemoj slučajno pogledat nastavak, užasan je.
Are you talking to me?
-
john_constantine
chronicles of narnia - vještica, lav i ormar - odlična fantazija, sjajni dječji glumci, specijalni efekti, spektakularna scena borbe, dobra priča, dječji elementi, totalni užitak za gledanje.

ta dva sata i pol brzo prođu. 4/5
Michel puši karu.
-
John_Ryder
Ghostface wrote:John_Ryder wrote:Battle Royale - 9/10 ,nemogu vjerovat da ovo nisam nikad pogledao,impresivan film

volim

,samo neznam gdje bi se to moglo pronać,nema za kupit na kioscima 100%
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

-
Scarface
John_Ryder wrote:Ghostface wrote:John_Ryder wrote:Battle Royale - 9/10 ,nemogu vjerovat da ovo nisam nikad pogledao,impresivan film

volim

,samo neznam gdje bi se to moglo pronać,nema za kupit na kioscima 100%
Skini torrent, ili naruči priko logossuna.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Death Wish 3.
O tome kako mi je bilo citacete detaljnije u ponedeljak, ali ovako unapred znajte da je bilo sjajno.

[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
-
horus
princ caspian - 7/10 mnogo bolji od prvog dijela
run fatboy run - 5/10, simpaticno, simon pegg i hank azaria su mi uvijek dobri, al predvidljivio i s malo humora
-
sikeone
Hard boiled-remek dijelo Johna Wooa za koje ne mogu vjerovati da sam tek sada pogledao. Ovaj film je obavezna lektira za svakoga ljubitelja akcije jer u dva sata trajanja prisustvujemo pokoju bibliskih razmjera u kojem je nemoguće izbrojati mrtve, a puca se iz svih mogućih kalibara, lete ljudi u zrak,auti,motori,zgrade... nemam riječi 5/5
-
sikeone
best of the best 2-poprilično dobar nastavak sa svakim mogućim klišejom,sa par dobrih borbi a glume Eric Robertsom,Chris Pennom i Sonny"predator"Landham(priceless) i turbo iritantni negativac kojeg glumi neki švarcvonabi njemac. u svakom slučaju oldskul katare akcija iz mladosti
-
vallay
john_constantine wrote:chronicles of narnia - vještica, lav i ormar - odlična fantazija, sjajni dječji glumci, specijalni efekti, spektakularna scena borbe, dobra priča, dječji elementi, totalni užitak za gledanje.

ta dva sata i pol brzo prođu. 4/5
takoder gledala i isto imam samo rijeci hvale. opce ni neznas da film tak dugo traje, nigdje nema dosadnih zastoja, vrlo zabavno,
uvijek mi je to bila kul prica, dok sam bila mala je bil crtic i sjecam se kak sam mastala kaj bi ja da imam takav ormar.
gledala sam prekjucer The Abyss, al od negdje pola... nisam ni znala kaj gledam... film je super, bas je bil zanimljiv, volim te drugacije price kaj nisu na isti kalup, ima puno napetosti, a bilo mi je super i kaj nisam ni znala kaj gledam ni kaj ocekivati. namjeravam ga pogledati opet u cijelosti.
he's the one