...Vicevi...
- elrania
-
GreenHornet
Profesor matematike faksira zeni pismo u kojem piše:
-Draga ženo: sigurno shvačaš da su ti 54 godine, ja imam određene potrebe koje ti jednostavno više ne možeš kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti. Sa svake druge strane gledano naš brak je skladan, zadovoljan sam sa tobom kao ženom i doista se iskreno nadam da te ovaj faks neće previše povrijediti ili uzrujati. Nakon posla idem do motela sa svojom 18 godišnjom asistenticom ali biti cu kući prije ponoći - tvoj muž.
Kada je stigao do motela na recepciji ga je čekao pristigao faks od žene:
-Dragi mužu i ti imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove ja ću biti u drugom motelu sa 18 godišnjim konobarem iz obližnjeg bara, a budući da si genijalan matematičar sigurno ti neće biti teško za shvatiti da 18 u 54 ide puno više puta nego 54 u 18, nemoj me čekati - tvoja žena...
-Draga ženo: sigurno shvačaš da su ti 54 godine, ja imam određene potrebe koje ti jednostavno više ne možeš kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti. Sa svake druge strane gledano naš brak je skladan, zadovoljan sam sa tobom kao ženom i doista se iskreno nadam da te ovaj faks neće previše povrijediti ili uzrujati. Nakon posla idem do motela sa svojom 18 godišnjom asistenticom ali biti cu kući prije ponoći - tvoj muž.
Kada je stigao do motela na recepciji ga je čekao pristigao faks od žene:
-Dragi mužu i ti imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove ja ću biti u drugom motelu sa 18 godišnjim konobarem iz obližnjeg bara, a budući da si genijalan matematičar sigurno ti neće biti teško za shvatiti da 18 u 54 ide puno više puta nego 54 u 18, nemoj me čekati - tvoja žena...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
Nespretno izrečene župne obavijesti:
- Župljanke su odbacile raznovrsne odjevne predmete. Možete ih vidjeti u suterenu župnog dvora u petak popodne.
- Marija Jelić i Vinko Magdić vjenčali su se 24. listopada u našoj crkvi. Tako je završilo prijateljstvo koje je trajalo od školskih klupa.
- U nedjelju se daju prilozi za novi sag. Svi koji žele nešto napraviti na sagu neka se jave u župni ured da im damo papir.
- Danas popodne sakupit ćemo se na sjevernoj i južnoj strani crkve. Djeca će biti krštena na oba kraja.
- Za one koji imaju djecu, a to ne znaju, u prizemlju imamo dječji vrtić.
- Župnik će održati oproštajnu propovijed, nakon čega će zbor zapjevati 'Radujte se, narodi'.
- Budući da je sljedeće nedjelje Uskrs, zamolit ćemo gospođu Nadu Horvat da na oltar položi jaje.
- U utorak u pet popodne održat će se sastanak Kluba mladih majki. Sve one koje žele postati mlade majke neka se jave u ured svećeniku.
- Druge nedjelje na jutarnjoj misi solistica će biti gospođica Staničić. Nakon toga će župnik govoriti 'O tom strašnom iskustvu'.
- Zahvaljujući župnikovoj bolesti, nedjeljne mise za ozdravljenje neće se održavati do daljnjeg.
- U svojim molitvama sjetite se onih koji su bolesni od naše crkve i zajednice.
- Učenici osmih razreda u petak popodne u 17 sati u crkvi će izvesti 'Hamleta'. Poziva se pučanstvo da prisustvuje ovoj tragediji.
- Župljanke su odbacile raznovrsne odjevne predmete. Možete ih vidjeti u suterenu župnog dvora u petak popodne.
- Marija Jelić i Vinko Magdić vjenčali su se 24. listopada u našoj crkvi. Tako je završilo prijateljstvo koje je trajalo od školskih klupa.
- U nedjelju se daju prilozi za novi sag. Svi koji žele nešto napraviti na sagu neka se jave u župni ured da im damo papir.
- Danas popodne sakupit ćemo se na sjevernoj i južnoj strani crkve. Djeca će biti krštena na oba kraja.
- Za one koji imaju djecu, a to ne znaju, u prizemlju imamo dječji vrtić.
- Župnik će održati oproštajnu propovijed, nakon čega će zbor zapjevati 'Radujte se, narodi'.
- Budući da je sljedeće nedjelje Uskrs, zamolit ćemo gospođu Nadu Horvat da na oltar položi jaje.
- U utorak u pet popodne održat će se sastanak Kluba mladih majki. Sve one koje žele postati mlade majke neka se jave u ured svećeniku.
- Druge nedjelje na jutarnjoj misi solistica će biti gospođica Staničić. Nakon toga će župnik govoriti 'O tom strašnom iskustvu'.
- Zahvaljujući župnikovoj bolesti, nedjeljne mise za ozdravljenje neće se održavati do daljnjeg.
- U svojim molitvama sjetite se onih koji su bolesni od naše crkve i zajednice.
- Učenici osmih razreda u petak popodne u 17 sati u crkvi će izvesti 'Hamleta'. Poziva se pučanstvo da prisustvuje ovoj tragediji.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet
Asfodel wrote:Nespretno izrečene župne obavijesti:![]()
![]()
![]()
-
GreenHornet
C/P SA dakako INDEXA
U ŽRVNJU "treša" našla se još jedna dama - nova Kraljica Hrvatske, 22-godišnja Splićanka Ivana Vujina koja je time s trona zbacila Mateu Harapin, sestru Andreje Harapin koja je trudna s Vjekoslavom Apostolskim, bratom Gianne Apostolski.
MA POGLEDAJ SAMO TU STRUČNOST U PISANJU...

U ŽRVNJU "treša" našla se još jedna dama - nova Kraljica Hrvatske, 22-godišnja Splićanka Ivana Vujina koja je time s trona zbacila Mateu Harapin, sestru Andreje Harapin koja je trudna s Vjekoslavom Apostolskim, bratom Gianne Apostolski.
MA POGLEDAJ SAMO TU STRUČNOST U PISANJU...
- Asfodel
-
Gosp.
Izgubio sam se nakon "treša".GreenHornet wrote:C/P SA dakako INDEXA
MA POGLEDAJ SAMO TU STRUČNOST U PISANJU...![]()
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
-
GreenHornet
-
GreenHornet
6 zivotnih istina:
1.Ne možeš dodirnuti sve zube sa jezikom.
2.Svi idioti, nakon što pročitaju prvu životnu istinu, pokušaju to napraviti.
3.Prva istina je laž.
4.Sada se smeješ jer si idiot.
5.Uskoro ćeš ovo poslati ostalim idiotima.
6.Na tvome licu je još uvek glupi osmeh.

1.Ne možeš dodirnuti sve zube sa jezikom.
2.Svi idioti, nakon što pročitaju prvu životnu istinu, pokušaju to napraviti.
3.Prva istina je laž.
4.Sada se smeješ jer si idiot.
5.Uskoro ćeš ovo poslati ostalim idiotima.
6.Na tvome licu je još uvek glupi osmeh.
-
GreenHornet
Radili Mujo i Haso u Americi kao perači prozora na soliteru.
Došli oni do stotog sprata, a Mujo će:
- Haso, promašili smo 99. sprat, ne oprasmo ga!
- I šta sad? - upita Haso.
Mujo će na to:
- Pošto ti imaš tregere na pantalonama, ja ću te držat za njih, a ti kako se budeš klack'o dole, ne moraš ni mahat rukama.
- Ma, može tako, bolan - kaže Haso.
Prođe malo vremena, kad ovaj dole poče da se smeje ko lud.
- Šta se smeješ u ovako opasnoj situaciji? - pita ga ovaj gore.
- Kontam, ako se otkače ovi tregeri, kako će te odvalit po nosu!

Došli oni do stotog sprata, a Mujo će:
- Haso, promašili smo 99. sprat, ne oprasmo ga!
- I šta sad? - upita Haso.
Mujo će na to:
- Pošto ti imaš tregere na pantalonama, ja ću te držat za njih, a ti kako se budeš klack'o dole, ne moraš ni mahat rukama.
- Ma, može tako, bolan - kaže Haso.
Prođe malo vremena, kad ovaj dole poče da se smeje ko lud.
- Šta se smeješ u ovako opasnoj situaciji? - pita ga ovaj gore.
- Kontam, ako se otkače ovi tregeri, kako će te odvalit po nosu!