Promijenite avatar za boljitak turbofolka

Sve teme vezane uz sadržaj HorrorHR sajta i foruma.
Post Reply
vallay

Post by vallay » 18 Dec 2008, 19:50

Asfodel wrote:Bah. Ovo moje "mrrrrvicu preveliko" se odnosilo samo na estetsku stranu avatara, tehnički gledano za forum je dobro.

Inače vallay, ne moraš samo smanjivat na taj način, recimo možeš porubljivati na kompu i tako pas ostaje isti a makneš višak trave
mislim, nemoraš smanjivat ništa - samo kažem, ionako si pitala :lol:
ma nije bed, maknula sam ga.... ja sam samo htjela da bude u skladu s pravilima. sto se fotke tice, ona je cudnog formata, al uz porubljivanje gubi to kaj ima.
razumijem da neki ne razumiju zasto je par centimetara trave vazno da bude oko psa, kaj ja tu mogu... to je vec druga stvar.
he's the one

Hec

Post by Hec » 19 Dec 2008, 00:24

maddjuro meni ima naj avatar, Peanut Butter Jelly Time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=s8MDNFaGfT4 :lol:
"Six strings to cover fear..."

A$H

Post by A$H » 19 Dec 2008, 12:29

vallay wrote:
A$H wrote:
Asfodel wrote:@Aryx - mislim da ti većina ipak ne pruža podršku :twisted:
@Vallay - totalno neočekivano... simpatično, ali mrrrvicu preveliko
ma nek svatko stavlja koliki hoce..stalno sam upozoravao radi nekih..ali nema smisla vise..kad neciji bude prevelik valjda ce se onda horrorhr javit..meni je na pocetku jedan od admina kvocao bas radi avatara,,koji je cak bio manji od ovih njihovih..izgleda da mu to vise ne smeta ili to nije ni bio pravi razlog kvocanja.. :? :roll:

znam kad sam bio kod frenda na njegovom mini/starom monitoru pola strane su avatari kad stave ovakve zvijeri i to stvarno ruzno izgleda..ali briga me na mojem velikom su mali..pa ak im nekaj znaci kaj oko face pjevaca ili psa mora bit par centimetara nistavila na slici nek im bude.. :P :lol:

ali ako osoba sama nezna doc na forum i pogledat kakve drugi useri imaju pa u tom rangu nekaj skombinirat onda lol na to..
gledala sam koje avatare imaju drugi i jos sam pitala za dimenzije jer nigdje nije odredeno. mislim da je bezobrazno od tebe ismijavat onda.

:roll:

al eto, ak tebi to tolko znaci, nek ti bude :P :lol:
niti sam te direktno spominjao niti sam te quotao..govorim opcenito..samo sam dvoje sa najvecim avatarima uzeo za primjer..a tu su i smailici bas da se nebi zato pjenili..nisam nigdje spomenuo da ga maknes..tak da je to bila tvoja odluka..kaj se mene tice mozes ga slobodno vratit..kao sto rkoh..stavljajte kaj hocete dok god gazdi foruma ne smeta.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 19 Dec 2008, 12:35

vallay wrote:
Asfodel wrote:Bah. Ovo moje "mrrrrvicu preveliko" se odnosilo samo na estetsku stranu avatara, tehnički gledano za forum je dobro.

Inače vallay, ne moraš samo smanjivat na taj način, recimo možeš porubljivati na kompu i tako pas ostaje isti a makneš višak trave
mislim, nemoraš smanjivat ništa - samo kažem, ionako si pitala :lol:
ma nije bed, maknula sam ga.... ja sam samo htjela da bude u skladu s pravilima. sto se fotke tice, ona je cudnog formata, al uz porubljivanje gubi to kaj ima.
razumijem da neki ne razumiju zasto je par centimetara trave vazno da bude oko psa, kaj ja tu mogu... to je vec druga stvar.
da znam to je umjetnost..itd..ali ima foruma di mozes to stavit..a i mozes u offtopic si otvorit svoju umjetnicku temu pa tam stavit sve te slike koje cemo sa gustom pogledat i komentirat..
avatar je da stavis slicicu koja te trenutno opisuje..a ne neke umjetnicke koje pate radi toga kaj ih trebas rezat ili smanjivat, kasapit..naravno da to vise nije to..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2008, 15:26

elrania, super avatar!

cleavenger FTW!

elrania

Post by elrania » 19 Dec 2008, 16:58

ofc 8)

hvala :D

vallay

Post by vallay » 19 Dec 2008, 17:58

A$H wrote:
vallay wrote:
A$H wrote: ma nek svatko stavlja koliki hoce..stalno sam upozoravao radi nekih..ali nema smisla vise..kad neciji bude prevelik valjda ce se onda horrorhr javit..meni je na pocetku jedan od admina kvocao bas radi avatara,,koji je cak bio manji od ovih njihovih..izgleda da mu to vise ne smeta ili to nije ni bio pravi razlog kvocanja.. :? :roll:

znam kad sam bio kod frenda na njegovom mini/starom monitoru pola strane su avatari kad stave ovakve zvijeri i to stvarno ruzno izgleda..ali briga me na mojem velikom su mali..pa ak im nekaj znaci kaj oko face pjevaca ili psa mora bit par centimetara nistavila na slici nek im bude.. :P :lol:

ali ako osoba sama nezna doc na forum i pogledat kakve drugi useri imaju pa u tom rangu nekaj skombinirat onda lol na to..
gledala sam koje avatare imaju drugi i jos sam pitala za dimenzije jer nigdje nije odredeno. mislim da je bezobrazno od tebe ismijavat onda.

:roll:

al eto, ak tebi to tolko znaci, nek ti bude :P :lol:
niti sam te direktno spominjao niti sam te quotao..govorim opcenito..samo sam dvoje sa najvecim avatarima uzeo za primjer..a tu su i smailici bas da se nebi zato pjenili..nisam nigdje spomenuo da ga maknes..tak da je to bila tvoja odluka..kaj se mene tice mozes ga slobodno vratit..kao sto rkoh..stavljajte kaj hocete dok god gazdi foruma ne smeta.. :lol:
nasla sam se prozvano, znam da nisi direktno spominjal. i bila je moja odluka da ga maknem. radi se o tome kaj ja nisam nesposobna smanjit avatar i pitala sam za dimenzije, al sam se osjetila prozvano, jebiga.

drago mi je da razumijes ovo drugo. to je ono kaj je bitno. ovo kaj se tice oftopika i umjetnicke teme - o tome nisam razmisljala nit sam htjela ikome nametat moje fotke. samo sam htjela da avatar bude ta fotka jer mi je jako srcu draga. al nema veze, ja sam ju maknula, to je moja odluka, nikom nisam rekla nikaj, citat tvoje recenice je tu totalno bio ukras.
he's the one

Hec

Post by Hec » 19 Dec 2008, 23:07

elrania wrote:ofc 8)

hvala :D
omg ostavi ovaj zauvjek :shock: :shock: :klapklap: :klapklap: :klapklap:

Hec

Post by Hec » 20 Dec 2008, 20:26

eo napokon sam ugodio bojom okvira :D

elrania

Post by elrania » 20 Dec 2008, 20:55

@c: uh, boja teksta u sigu bas bode oci...

kakvog okvira?

Hec

Post by Hec » 20 Dec 2008, 21:37

na avataru, onda se ocito ni nekuzi? xDD

elrania

Post by elrania » 20 Dec 2008, 21:43

nije ti se ni vidio avatar kad sam to postala.

ok je sad, izgleda puno bolje ovak smanjeno i s okvirom.

Hec

Post by Hec » 20 Dec 2008, 21:51

sad nas 3 ima okvir ^^

DEXTER

Post by DEXTER » 20 Dec 2008, 21:56

Kakav je moj :?:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

elrania

Post by elrania » 20 Dec 2008, 22:00

postaj u temi gdje se ocjenjuju avatari pa ces vidjet :lol: