Kućni ljubimci - objavite slike
- elrania
- Asfodel
- Asfodel
- elrania
a ja pak obrnuto. pih.Asfodel wrote:http://www.dumbspot.com/perfect-pet-quiz
Moj rezultat: mačka
(a htjela sam da bude pas, šmrc)
- Wendigo
Asfodel wrote:http://www.dumbspot.com/perfect-pet-quiz
Moj rezultat: mačka
(a htjela sam da bude pas, šmrc)
Get a Cat
You should get a cat; you definitely want a little furry friend but need your space as well. You'd be happy to have the little kitty wander around the house and show up when you put the food down. Cats are great at knowing when you want them around and when you don't.
-
vallay
meni je rezultat: pas.
imam psa i macka, a vec dugo si zelim stakora/stakoricu. samo kaj mi se mama uzasava glodavaca, kraj nje ni hrcka nebi mogla imati, a kamoli stakora. a preslatki su, divne emotivne zivotinjice, totalno drugaciji nego kak se njih zna, cak su cisci od pasa i macaka, al jebiga, zeznuli ih zivotni uvjeti. namjeravam ga nabaviti kad krenem na faks (tam cu ga i nabavit), ako cu ikako moci sloziti da smijem imati stakora u stanu (il cu ga morat skrivat), ima ljudi koje znam kaj imaju pa... u nadi je spas...
imam psa i macka, a vec dugo si zelim stakora/stakoricu. samo kaj mi se mama uzasava glodavaca, kraj nje ni hrcka nebi mogla imati, a kamoli stakora. a preslatki su, divne emotivne zivotinjice, totalno drugaciji nego kak se njih zna, cak su cisci od pasa i macaka, al jebiga, zeznuli ih zivotni uvjeti. namjeravam ga nabaviti kad krenem na faks (tam cu ga i nabavit), ako cu ikako moci sloziti da smijem imati stakora u stanu (il cu ga morat skrivat), ima ljudi koje znam kaj imaju pa... u nadi je spas...
he's the one
- metallicat
- kirby
Get a Pot Belly Pig
Ok, so you like animals, you have a big yard, and you like your pet to say something about you - that you are cool and like to be in the spotlight. Do some research about this pig, it might be the animal for you.

Ok, so you like animals, you have a big yard, and you like your pet to say something about you - that you are cool and like to be in the spotlight. Do some research about this pig, it might be the animal for you.
Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
- Asfodel
- Asfodel