Razgovori ugodni o horor temama
-
lord
-
pure_evil wrote:
imas neki torrent? ne mogu nac nista...
Edit by ash - kaj smo rekli za direkt download linkove...khm..
dovoljno ga je uputit da ima na piratebay za skinut.. 
"I'LL DIG YOU UP, JUST TO KILL YOU AGAIN"
-
Studeni
LET THE RIGHT ONE IN 9/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
maddjuro
spawn (tas)- dobar crtić, nasilan ,krvav, i kolko čujem dosta dobro prati strip (uskoro nabavljam strip a cu vidit kolko detaljno prati)
I may be an idiot, but i am no fool.
-
john_constantine
maddjuro wrote:spawn (tas)- dobar crtić, nasilan ,krvav, i kolko čujem dosta dobro prati strip (uskoro nabavljam strip a cu vidit kolko detaljno prati)
hm, to neki novi ili ona serija? ona animirana serija je katastrofalno pratila strip...
Michel puši karu.
-
shogo
vallay wrote:A$H wrote:vallay wrote:pozdrav svima, I'm new here
zadnji horor koji gledah bil je '30 days of night' (2007) -
lijepa ideja, lijepo realizirano, cijelo vrijeme napeto, svidja mi se kaj ima puno krvi (posebno dio gdje vidimo iz pticje perspektive kak se
cudovista (posto neznam koji su to vrag...) hrane i svugdje lokve krvi, vristanje i borba), bas mi je super i to kaj ta bica imaju vlastiti jezik kojim komuniciraju, al nije na istu shemu ko kod cudovista inace u filmovima... minus je taj kaj je kraj sjeban... on je moral sebe zeznut da nju spasi i na kraju joj se raspada u rukama... bezveze... al osim kraja film je super.
dobrodosao..
po stripu je film i "cudovista" su vampiri..neznam kak to nisi skuzio i bez citanja stripa

zensko sam

)) strip nisam citala... nisam ni znala da postoji... do filma sam dosla sasvim slucajno, pa reko idem vidjet kaj to je... procitala sam na netu da su vampiri, al totalno su neklasnicni tak da ih prilikom gledanja nisam dozivljavala kao vampire... tj. ko neki poluvampiri... valjda zbog zubiju kad nemaju izrazene ocnjake i valjda zato kaj se prezderavaju, a ne da pristojno pijuckaju

da li netko tko je čitao strip zna porijeklo tih bića u 30 dana noći???vrlo lako mogu snimiti nastavak pa čak i negdje drugdje.
i još otkuda onaj tip na početku, on je glasnik i izvidnica vampira ali odakle on dolazi?
-
Zero
Studeni wrote:LET THE RIGHT ONE IN 9/10
Di to ima torrent skinut???Nema na Bay
-
dr mladjo
ima na rapidu

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Studeni
Zero wrote:Studeni wrote:LET THE RIGHT ONE IN 9/10
Di to ima torrent skinut???Nema na Bay
imaš i na horrorflix
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
HorrorHR
- Site Admin
Studeni wrote:imaš i na horrorflix
vidim da svi hvalite film, to mi je kiks kod takvih od kojih puno očekujem ne volim pogledati divx nego čekam da izađe pa kupim DVD.
evo uskoro frontieres gledam, stigao dvd neki dan

-
maddjuro
john_constantine wrote:maddjuro wrote:spawn (tas)- dobar crtić, nasilan ,krvav, i kolko čujem dosta dobro prati strip (uskoro nabavljam strip a cu vidit kolko detaljno prati)
hm, to neki novi ili ona serija? ona animirana serija je katastrofalno pratila strip...
ovo je neka HBO crtana serija, ima je oko 6-7 sati.
a pošto nisam još pročitao strip, neznam kolko dobro prati strip
-
Zero
Insanitarium 4.5/5 - Nisam mislio da ce biti tako dobar film nego neki shit.Ja volim takvi filmove

-
Wendigo
shogo wrote:vallay wrote:A$H wrote:
dobrodosao..
po stripu je film i "cudovista" su vampiri..neznam kak to nisi skuzio i bez citanja stripa

zensko sam

)) strip nisam citala... nisam ni znala da postoji... do filma sam dosla sasvim slucajno, pa reko idem vidjet kaj to je... procitala sam na netu da su vampiri, al totalno su neklasnicni tak da ih prilikom gledanja nisam dozivljavala kao vampire... tj. ko neki poluvampiri... valjda zbog zubiju kad nemaju izrazene ocnjake i valjda zato kaj se prezderavaju, a ne da pristojno pijuckaju

da li netko tko je čitao strip zna porijeklo tih bića u 30 dana noći???vrlo lako mogu snimiti nastavak pa čak i negdje drugdje.
i još otkuda onaj tip na početku, on je glasnik i izvidnica vampira ali odakle on dolazi?
to su europski vampiri, negdje sam pročitao da ih nazivaju
nosferatu što je i dobra usporedba s obzirom na njihov čudovišni "šišmiš" izgled.. (a to je u stvari rumunjski izraz za neumrlog). strip se nakon barrowa/aljaska nastavlja u los angelesu i originalna priča završava opet u barrowu. kasnije je izašlo još podosta "varijacija na temu"... a onaj tip na početku je tipičan primjerak vampirskog sluge (iliiti
ghoula) dakle, osobe koja čuva vampira po danu dok spava itd.. takav sluga je također ovisan o krvi (vidio si u filmu kad je tražio sirovi hamburger) i vezan je za vampira dok je god ovaj "živ".
-
DEXTER
-
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
-
Studeni
HorrorHR wrote:
vidim da svi hvalite film, to mi je kiks kod takvih od kojih puno očekujem ne volim pogledati divx nego čekam da izađe pa kupim DVD.
evo uskoro frontieres gledam, stigao dvd neki dan

smanji apetite debelo pa će sve biti ok!
ma baci ga na preorder, izlazi "već" u 3. mjesecu...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
maddjuro
Phantoms 3.7/5 -jako dobar film s elementima iz filma" the thing", meni se svidio, dosta je dobar, pa pogledajte ga ako imate volje i vremena