ma iskreno, dosadan mi je postao taj pirs
Tattoo & Piercing
- elrania
- Asfodel
- elrania
- elrania
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
-
GreenHornet

c/p
Mislim da je ovo jedna od najyanimljviijih tetovaya koje ste mogli negde da vidite. Lik je iz Mladenovca, ima oko 32-33 godine (tatto je poceo pre 2-3 godine da radi) i extra je momak.
Generalno, prikazana je Shumadija i njena obelezja. U pozadini je planina, skroz desno je drveni poljski wc sa srculencetom kao prozorom, levo prasici koji se igraju u blatu. U sredini dominira kazan za pecenje rakije, naravno, ceo, kompletan, sa sve vatricom i bacvom u koju rakija ide. Na dnu slike se vidi momak koji je radio tetovazu (autoportret) i pored njega, na panju, kako to i dolikuje, jeli, rakijica (flasa i casice). Cela ideja tetovaze je od ovog momka na kome je tatto, i kako on kaze, tetovaza nije i nikada nece biti zavrsena, kad smisli nesto novo, dodace. Video sam ga posle dugo vremena pre neki dan, radio je jos nesto ali ja nisam imao aparat da slikam, pa kad se sa njim sledeci put vidim, slikacu i poslacu...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
- elrania
i eto, danas stigli broj 7 i 8.

najveci minus je to sto su u pitanju plocice koje nikako da legnu kak se spada, nego su se namjestile malo ukoso, al u biti ne smeta toliko kad se gleda, no imam stalno neki dojam zbog toga da je jedna niza od druge.
lik koji je pirsao je dosao iz varazdina i zeletov je ucenik i ovo mu je bio prvi pirs ikada.
negdje 10 minuta je proslo dok nije tocno naciljao gdje ce se busiti i cujem da mu se ruka skroz tresla kad je dolazio s iglom.
poveci lol je bio zele koji je mahao cijeli vrijeme nekim ogromnim macem i kasnije ga koristio ko vaservagu pred mojim nosom da vidi jel simetricno postavljeno
anyway, samo busenje je nista, jedino me kasnije malo bolio nos, ko onda kad se nazebe jako pa od hladnoce boli.
sad je sve ok, nis se ne crveni... i tako.
i da...najveci plus je to sto nisu cak ni nakit zaracunali, neg je sve bilo 4free. eh, da sam znala, uzela bih jedan totalno fensi od 300 kn

najveci minus je to sto su u pitanju plocice koje nikako da legnu kak se spada, nego su se namjestile malo ukoso, al u biti ne smeta toliko kad se gleda, no imam stalno neki dojam zbog toga da je jedna niza od druge.
lik koji je pirsao je dosao iz varazdina i zeletov je ucenik i ovo mu je bio prvi pirs ikada.
negdje 10 minuta je proslo dok nije tocno naciljao gdje ce se busiti i cujem da mu se ruka skroz tresla kad je dolazio s iglom.
poveci lol je bio zele koji je mahao cijeli vrijeme nekim ogromnim macem i kasnije ga koristio ko vaservagu pred mojim nosom da vidi jel simetricno postavljeno
anyway, samo busenje je nista, jedino me kasnije malo bolio nos, ko onda kad se nazebe jako pa od hladnoce boli.
sad je sve ok, nis se ne crveni... i tako.
i da...najveci plus je to sto nisu cak ni nakit zaracunali, neg je sve bilo 4free. eh, da sam znala, uzela bih jedan totalno fensi od 300 kn