Za knjigu se slažem, iako sam pročitao svega desetak knjiga o vampirimaFreddy wrote:meni najbolji vamp.film,kao i knjigaBoby wrote:"Bram Stoker's Dracula"
Slabo je ostario; sa svakim daljnjim gledanjem sve su vidljiviji nedostaci kojima film obiluje. I dalje mu se ne može osporiti koreografija, scenografija i glazba ali gluma često znade otići u krajnost, likovi su slabo razrađeni a sama bit priče o ljubavi danas mi se čini neuvjerljivom osobito ukoliko ju usporedim s knjigom. Coppola je snimio dobar vampirski film ali daleko je to od adaptacije kakvu Stokerova priča zaslužuje. U navali remakeova i buđenja davno usnulih priča i junaka bilo bi lijepo da se netko uhvati priče o Drakuli i, poput Nolana, vrati joj čast koju zaslužuje
Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
- metallicat
- Decadentor
- Asfodel
- Boby
- elrania
dead birds [2004]
wow, ovo je bilo razocaravajuce.
toliko se pozitivnih komentara moglo nac na forumu i sve sam jedva cekala da pogledam neki dobar film s duhovima, a kad ono ekstremno dosadan i isprazan film.
od trzavica ni t, radnja je ubi boze plosna i jednostavna, a one usputne price koje su prilozene tu i tamo ne pridonose nicemu, nego djeluju samo baceno u film.
sjecam se da je netko bio napisao kako likovi samo kruze uokolo i idu za zvukovima; eto, to je otprilike sve sto se i dogada, izuzev nekoliko budalastih gore scena.
jedino pozitivno je vrijeme i mjesto radnje i zbog toga film izvlaci:
2/10
wow, ovo je bilo razocaravajuce.
toliko se pozitivnih komentara moglo nac na forumu i sve sam jedva cekala da pogledam neki dobar film s duhovima, a kad ono ekstremno dosadan i isprazan film.
od trzavica ni t, radnja je ubi boze plosna i jednostavna, a one usputne price koje su prilozene tu i tamo ne pridonose nicemu, nego djeluju samo baceno u film.
sjecam se da je netko bio napisao kako likovi samo kruze uokolo i idu za zvukovima; eto, to je otprilike sve sto se i dogada, izuzev nekoliko budalastih gore scena.
jedino pozitivno je vrijeme i mjesto radnje i zbog toga film izvlaci:
2/10
- metallicat
- bakero
- metallicat
baš toga. sve relativno isto osim onog njihovog prijatelja. dok nisam pogledala po netu, mislila sam da je napravljen rimejk a da ni neznam. film sam za sebe je dosta dobar, ali ovako kopiran..bezveze.bakero wrote:čega? meni je dosta ličio na ILSmetallicat wrote:kad je čista kopijabakero wrote:The strangers- ok film, al nije mi toliko strašan koliko se priča...![]()

- bakero
da,slažem se a što se tiče Ilsa on mi je bio puno strašniji....metallicat wrote:baš toga. sve relativno isto osim onog njihovog prijatelja. dok nisam pogledala po netu, mislila sam da je napravljen rimejk a da ni neznam. film sam za sebe je dosta dobar, ali ovako kopiran..bezveze.bakero wrote:čega? meni je dosta ličio na ILSmetallicat wrote: kad je čista kopija![]()
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Asfodel
Funny Games U.S. -
ovo me privuklo čim sam pročitala riječ "eksperimentalni", i nije horror, prije triler itd. uglavnom ako je ovo bilo dobro kakav je tek onda original. Bitna je ideja, ona je jako dobra, nerijetko izaziva smijeh izazvan apsurdnim situacijama, a glumci svi savršeni (inače ne marim za glumce, najvažnija mi je priča, ali kako su ovdje oni nositelji svega - moram ih se dotaknuti) pogotovo klinac... nakon gledanja se nameću ovakve misli: kak zaaakon...

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out