top 5 živih režisera trenutno?????????????????????????? ma nabrojim ti 10 boljihMairosu wrote:Koliko god to neki (ne) voleli, Woody je top 5 zivih rezisera trenutno i sigurno top 2 najboljih komicnih scenarista ikada. Annie Hall mu je medju najboljim filmovima, a ja jos preporucujem Manhattan iz te faze.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
This is the Zodiac speaking.
- Knatchbull
slažem se oko Woodyjevog talenta za pisanje scenarija pa čak i oko režije. Što se tiče ovih filmova moram reći da mi je Manhattan bolje sjeo nego Annie Hall. Annie Hall je ipak prvenstveno ljubavni film, dok mi Manhattan više liči na satiru društva, a i Woody ima više neurotičnih ispada nego u AH. Primat mi još uvijek drže "Mighty Aphrodite", "Hannah and Her Sisters" pa čak i "Vicky Cristina Barcelona".Mairosu wrote:Koliko god to neki (ne) voleli, Woody je top 5 zivih rezisera trenutno i sigurno top 2 najboljih komicnih scenarista ikada. Annie Hall mu je medju najboljim filmovima, a ja jos preporucujem Manhattan iz te faze.
Woody je već snimio svoj novi film koji bi trebao stići početkom sljedeće godine s naslovom "Whatever Works"
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- dr mladjo
Eagle Eye (2008)-čak vrlo dobar akcijski triler...ako se opustimo.iskreno enemy of state mi je bolji jer je nekako s gledaišta tehnike realniji,ali opet došlo je do razvoja tehnike pa im ne treba to uzimat za zlo..kao obično usrali su kraj.da je film krači 3-4 minute ispao bi dooooosta bolji..ovako 7,5/10
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)kad samo pomislim da bi ovo trebao da bude konkurent LOTR..ali jednostavno nema šarmantnosti ni grandioznosti..dobro je što je postao ozbiljniji(s obzirom na broj mrtvih)ali opet nema ni kapi krvi.oh da i dugačak je bar 20 min previše..7/10
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)kad samo pomislim da bi ovo trebao da bude konkurent LOTR..ali jednostavno nema šarmantnosti ni grandioznosti..dobro je što je postao ozbiljniji(s obzirom na broj mrtvih)ali opet nema ni kapi krvi.oh da i dugačak je bar 20 min previše..7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Wendigo
a girls guide to 21st century sex
5/5
serija dokumentaraca o svim aspektima sexa. odlično detaljno prezentirano i veoma poučno (poze, bolesti, mehanika sexa, problemi...). sadrži dosta gadnih scena kad se govori o bolestima, operacijama, anomalijama..
isto tako ima i puno zanimljivih "18+ scena". 
ovo svima preporučam pogledati, al ozbiljno.
5/5
serija dokumentaraca o svim aspektima sexa. odlično detaljno prezentirano i veoma poučno (poze, bolesti, mehanika sexa, problemi...). sadrži dosta gadnih scena kad se govori o bolestima, operacijama, anomalijama..
ovo svima preporučam pogledati, al ozbiljno.
- sikeone
Dolina vukova-Iraq-Jako dobar turski film o ratu u Iraku koji je podigao dosta prašine u svijetu jer su ameri pokazani kao prave zvijeri, ali osim što je dosta anti-američki film nosi i neke dobre poruke kao i par dobrih akcionih scena i čak mogu reći najbolju ulogu Billya Zanea kao sadiste, a glumi i Gary Busey. Definitivno vrijedno gledanja
- john_constantine
e pa ako je tako, onda je to stvarno anti - američki film, i to vjerojatno prvi takav...sikeone wrote:Dolina vukova-Iraq-Jako dobar turski film o ratu u Iraku koji je podigao dosta prašine u svijetu jer su ameri pokazani kao prave zvijeri, ali osim što je dosta anti-američki film nosi i neke dobre poruke kao i par dobrih akcionih scena i čak mogu reći najbolju ulogu Billya Zanea kao sadiste, a glumi i Gary Busey. Definitivno vrijedno gledanja
Michel puši karu.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Nemoj, ti si barem pametniji dok cutis.filmophil wrote:top 5 živih režisera trenutno?????????????????????????? ma nabrojim ti 10 boljihMairosu wrote:Koliko god to neki (ne) voleli, Woody je top 5 zivih rezisera trenutno i sigurno top 2 najboljih komicnih scenarista ikada. Annie Hall mu je medju najboljim filmovima, a ja jos preporucujem Manhattan iz te faze.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- john_constantine
Mairosu wrote:Nemoj, ti si barem pametniji dok cutis.filmophil wrote:top 5 živih režisera trenutno?????????????????????????? ma nabrojim ti 10 boljihMairosu wrote:Koliko god to neki (ne) voleli, Woody je top 5 zivih rezisera trenutno i sigurno top 2 najboljih komicnih scenarista ikada. Annie Hall mu je medju najboljim filmovima, a ja jos preporucujem Manhattan iz te faze.
Michel puši karu.
-
filmofil
dobro, neću ništa reći...to je tvoje subjektivno mišljenje o woodyjuMairosu wrote:Nemoj, ti si barem pametniji dok cutis.filmophil wrote:top 5 živih režisera trenutno?????????????????????????? ma nabrojim ti 10 boljihMairosu wrote:Koliko god to neki (ne) voleli, Woody je top 5 zivih rezisera trenutno i sigurno top 2 najboljih komicnih scenarista ikada. Annie Hall mu je medju najboljim filmovima, a ja jos preporucujem Manhattan iz te faze.
This is the Zodiac speaking.
- Mairosu
-
filmofil
- john_constantine
- Mairosu
- Scarface
Mairosu wrote:Prepostavljam da ces me sledece pitati da ti dam argumente za slanost morske vode.filmophil wrote:aha ti imaš argumente za to da je woody u top 5 režisera današnjice...
Ne znan zbog čega si ti mairosu toliko nadrkan, al malo pretjeruješ s vrijeđanjem i nekim kulerskim cinizmom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.