inače, za vaše informacije, klavijaturice koje se koriste kod, recimo, sonate arctice, dream evila, stratovariusa i sl. su pokradene uglavnom iz pop pisama 80ih
Glazba.
-
pain_of_salvation
mislim da je količina kvalitetnih blues i jazz bendova veća od količine kvalitetnih metal bendova 
inače, za vaše informacije, klavijaturice koje se koriste kod, recimo, sonate arctice, dream evila, stratovariusa i sl. su pokradene uglavnom iz pop pisama 80ih
zvuk, stil, pa čak i neke melodije.... tako da ni te klavijature u metalu nisu metalske, već poppish 
- Zombiemachine
- HorrorHR
- Site Admin
Ako vam što znači Belladonna napustio Anthrax: http://www.muzika.hr/default.aspx?id=10394 
-
FilmTV
Malo njih je primjetilo da još uvijek svirajuHorrorHR wrote:Ako vam što znači Belladonna napustio Anthrax: http://www.muzika.hr/default.aspx?id=10394
-
Gosp.
Hm, ona fora sa krvlju (ukoliko je to s tog dvd-a) je toliko jadna da može primamiti samo djecu i one koji neznaju što je kvalitetna scenografija.Zombiemachine wrote:Pogledajte Reign in blood DVD da vidite što je metal band.
Krv doslovno pada sa stropa na rulju. METAL!
Oprosti, ali to je moje mišljenje.
Posljednji, Necrotorture/Sickcess, ili neki drugi dvd?HorrorHR wrote:Bacio sam oko na neki DVD od benda Necrophagia, djeluje OK, makar mi mjuza nije baš ušla u uho (zaboravio sam kako su zvučali uopće).
Hihi, ja sam mislio da su svi več pomrli.FilmTV wrote:Malo njih je primjetilo da još uvijek svirajuHorrorHR wrote:Ako vam što znači Belladonna napustio Anthrax: http://www.muzika.hr/default.aspx?id=10394
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Zombiemachine
-
Gosp.
A možda je riječ samo o nostalgiji?
Neznam, nemogu reči da me to nešto posebno oduševljava.
Nekada je bilo neobično i kada bi se bacali baloni sa vodom na publiku, danas sumnjam da bi to ikoga previše šokiralo.
Ne kažem da bend nije kvalitetan, ako ništa drugo utemeljili su cijeli glazbeni pravac (koliko god on meni uhu pasao ili ne), ali slobodno mogu reči da ne smatram takve "fore" posebno zanimljivima.
Jedino što bih mogao reči kao specifičnost tog benda kad su u pitanju koncerti je neobičan utjecaj na ljude.
Oni doista mogu podignuti mase i napraviti jedan od najkvalitetnijih metal koncerata.
Neznam, nemogu reči da me to nešto posebno oduševljava.
Nekada je bilo neobično i kada bi se bacali baloni sa vodom na publiku, danas sumnjam da bi to ikoga previše šokiralo.
Ne kažem da bend nije kvalitetan, ako ništa drugo utemeljili su cijeli glazbeni pravac (koliko god on meni uhu pasao ili ne), ali slobodno mogu reči da ne smatram takve "fore" posebno zanimljivima.
Jedino što bih mogao reči kao specifičnost tog benda kad su u pitanju koncerti je neobičan utjecaj na ljude.
Oni doista mogu podignuti mase i napraviti jedan od najkvalitetnijih metal koncerata.
- Zombiemachine
Dismember je bio na sudu jer su publiku prolijevali kantama krvi i iznutricama (a bogme i sebe same). Možda je to nekome jadno, ali to je brutala koja je ozloglasila death (black, thrash) metal (pored ostalih sitnica kao što su ubijanje, palež...nećemo u detalje). Poanta je da je to ekstremna muzika i ekstremni koncerti. Osobno, nikad nisam shvaćao ekipu koja dođe na death metal koncert i onda čami sa strane i "sluša" bend. Slušati se može i doma, koncert je energija i ugođaj. Dodaš malo krvi i nasilja i eto ti i horor štimung.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
-
Gosp.
Trash nikada nije bio toliko zloglasan kao black metal. Pa čak niti death, koji možda jeste prvi počeo sa šokirajučim nastupima i imađinerijom, ali ne onoliko koliko je to činio black metal.
Ja sam osobno ljubitelj dobrog showa na koncertu (što možeš pročitati i u nekom od prijašnjih postova), ne privlače me koncerti na kojima mogu jedino stajati za šankom i gledati bend. Ali isto tako me ne privlači show koji se očituje u 20 Petrovih križeva zabijenih pred pjevačem na pozornici, shvačaš?
Jednostavno niti bendovi više neznaju što bi radili jer je sve več napravljeno.
Ja sam osobno ljubitelj dobrog showa na koncertu (što možeš pročitati i u nekom od prijašnjih postova), ne privlače me koncerti na kojima mogu jedino stajati za šankom i gledati bend. Ali isto tako me ne privlači show koji se očituje u 20 Petrovih križeva zabijenih pred pjevačem na pozornici, shvačaš?
Jednostavno niti bendovi više neznaju što bi radili jer je sve več napravljeno.
- Zombiemachine
Ma koga briga za križeve. Mi smo razgovarali o Slayeru ovdje a ne o nekakvom bagavom black metalu (koji, usput, uopće ne volim). Ti si nazvao kišu krvi na pozornici efektom za djecu, meni je to strava i zbog toga sam reagirao, a ti sad povlačiš skroz neke nepovezane paralele. Krv je baš metal đir.

Krv je moje svjetlo i moja tama.
- Zombiemachine
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Zombiemachine
-
FilmTV
Kako su audicije za American (i slične idole) dio glazbe, ili bar to pokušavaju biti, evo linkova na nekoliko svinjarija 
Eye of the Tiger- Najveća legenda svih audicija, za ovo treba imat muda
Najgori njemci - Nije sve mega smiješno ali ima bisera, žena na prvom mjestu je blasfemija
Frajer je odabrao Rammstein na njemačkom idolu
Eye of the Tiger- Najveća legenda svih audicija, za ovo treba imat muda
Najgori njemci - Nije sve mega smiješno ali ima bisera, žena na prvom mjestu je blasfemija
Frajer je odabrao Rammstein na njemačkom idolu