Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- Carpenter
Imaš skinit jako solidan TS, ja nisam mogao dočekat da ovo pogledam.Knatchbull wrote:Jel to neka CAM verzija u pitanju?Carpenter wrote:Pogledao sam novi fillm Clinta Eastwooda Changeling i što reči, još jedan fenomenalan film jednog od najboljih redatelja ikad. 10/10
Meni su rekli da ga mogu očekivati tek sljedeće godine u cinestaru. Jedva čekam
Are you talking to me?
- john_constantine
Taken - e odlični akcijski triler, makar je stereotipan i predvidljiv, s uobičajenim preseravanjima o tome kako su svi albanci negativci, francuzi korumpirani, a amerikanci pozitivci, kao u hostel i slična sranja. Ali vrlo zabavan film, s odličnim scenama brutalne tučnjave i dobre akcije. A tek završna borba. A i sviđa mi se ta brutalnost kod glavnog lika, i njegova okrutnost. 4/5
Michel puši karu.
-
filmofil
- elrania
madagascar: escape 2 africa [2008]
ovo sam dozivjela ko povece razocaranje i tim gore sto sam sva izuzetno neraspolozena i nervozna veceras da su me i najmanje sitnice jako zasmetale.
crtic je krenuo simpaticno, malo cheesy, ali eto, tako bude vecinom, no onda su ga zbilja nekako pretjerali s morbidnoscu i dosta je stvari djelovao nategnuto i ko visak.
jej za crni humor opcenito, jej za tom i jerrya i njihove gegove, ali vidjet takvo nesto u crticu ko cilja na fluffy komicnost, ovdje je vecina stvari pretjerana.
SPOILER
mozda nije toliki bauk, ali bilo mi je izuzetno ne na mjestu vidjeti kako vulkanu zrtvuju jednog clana standardne postave, kako bijesan morski pas naganja malog lemura, njujorcani izgubljeni u dzungli koji repriziraju scene iz the mist kad nastaje masovna histerija vodena onom zenom i najbizarnije od svega, citat sa zirafama:
what do you do if you catch a cold?
we go to the dying hole and die.
END
a jos gledam ocjene i ispada da je publika puno bolje prihvatila ovaj nego prethodni...aaah.
sve u svemu, dosta veliko razocaranje, pogotovo jer sam mu se jako veselila. prvih 10-15 min filma mi je super i zato ce izvuc 3,5/10

ovo sam dozivjela ko povece razocaranje i tim gore sto sam sva izuzetno neraspolozena i nervozna veceras da su me i najmanje sitnice jako zasmetale.
crtic je krenuo simpaticno, malo cheesy, ali eto, tako bude vecinom, no onda su ga zbilja nekako pretjerali s morbidnoscu i dosta je stvari djelovao nategnuto i ko visak.
jej za crni humor opcenito, jej za tom i jerrya i njihove gegove, ali vidjet takvo nesto u crticu ko cilja na fluffy komicnost, ovdje je vecina stvari pretjerana.
SPOILER
mozda nije toliki bauk, ali bilo mi je izuzetno ne na mjestu vidjeti kako vulkanu zrtvuju jednog clana standardne postave, kako bijesan morski pas naganja malog lemura, njujorcani izgubljeni u dzungli koji repriziraju scene iz the mist kad nastaje masovna histerija vodena onom zenom i najbizarnije od svega, citat sa zirafama:
what do you do if you catch a cold?
we go to the dying hole and die.
END
a jos gledam ocjene i ispada da je publika puno bolje prihvatila ovaj nego prethodni...aaah.
sve u svemu, dosta veliko razocaranje, pogotovo jer sam mu se jako veselila. prvih 10-15 min filma mi je super i zato ce izvuc 3,5/10
- Carpenter
- A$H
The Godfather - 5/5 - rijeci su suvisne..odlican film..
The Godfather 2 - 4/5 - osobno slabiji od prvog po vecini stvari..od price, glavni lik je ovdje totalno slabije izveden, likova, zavrsnice..
The Shield S7 - 4/5 - damn..kakva zavrsnica..agghh razjebala me skroz nepravda prema jednom liku..da ne spojlam sada..
The Godfather 2 - 4/5 - osobno slabiji od prvog po vecini stvari..od price, glavni lik je ovdje totalno slabije izveden, likova, zavrsnice..
The Shield S7 - 4/5 - damn..kakva zavrsnica..agghh razjebala me skroz nepravda prema jednom liku..da ne spojlam sada..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
filmofil
- Aryx
i bolje zato jer namjeravam to pogledatiA$H wrote: The Shield S7 - 4/5 - damn..kakva zavrsnica..agghh razjebala me skroz nepravda prema jednom liku..da ne spojlam sada..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Decadentor
- dr mladjo
The Golden Compass (2007)oklopljeni medvjedi koji pričaju i opet se meni film ne sviđa.6/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Asfodel
Koliko je meni trebalo da shvatim da je to ekranizacije Pullmanove trilogije Njegove tamne tvaridr mladjo wrote:The Golden Compass (2007)oklopljeni medvjedi koji pričaju i opet se meni film ne sviđa.6/10
I baš zbog toga ću to morat pogledat - koliko god loše bilo...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out