kad su isti u faci, a i uvijek sam zamišljao tonku da ima neki zvonki glasić, nešto slično kao keanu.john_constantine wrote:pa istina, ali onako prekriven onim ožiljcima... nekako bi čak mogao proći. Pa nisu li pomladili onog glumca iz beowulf?GreenHornet wrote:bravo!samo je prestar...![]()
cage bi bio odličan helligen!dakako,sjede duze,kose...
![]()
a keanu bi stvarno bio dobar za tonku, genijalno.
Kad bi se snimio "Zagor" "Blek" "Ko
- Wendigo
- john_constantine
- Scarface
Ne znan ja je li ovo samo velika sprdnja, Green, al ako nije, ti zbilja nemaš talenta za ovakve stvari. Cage ka Hellingen?! Jesi ti malo puka ili...? Oldman ka Tex? Pa vidi se iz aviona da je Tex rađen po uzoru na John Waynea, a Oldman mu ne liči ni malo.
Ja neću nikakve prijedloge ni davat jer je to jednostavno glupo, velika većina glumaca po kojima su junaci rađeni ionako su još aktivni glumci, tako da nema potrebe za ovim.
Ja neću nikakve prijedloge ni davat jer je to jednostavno glupo, velika većina glumaca po kojima su junaci rađeni ionako su još aktivni glumci, tako da nema potrebe za ovim.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Scarface
- A$H
Wendigo wrote:ali zato dylan dog i ken parker imaju "the" filmove..
ja sretan ako novi film bude upola dobar kao stari klasik..
Dellamorte Dellamore..jel..
Last edited by A$H on 25 Nov 2008, 22:47, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
-
GreenHornet
-
GreenHornet
- Scarface
Wendigo wrote:heh, ima nešto u tome.. ali mora bit čelav po sredini glave.GreenHornet wrote:@Ghost
Zamisli Cagea na ovoj slici sijede duge kose,u crnoj halji.sa bolesnim helligenovim osmjehom i dakako oronulog:
Ma daj, jeste vi vidili dobro Helingenovo lice u stripu? U konačnici, nije samo izgled bitan, a šta je sa karizmom glumca ili čak i glasom, koji u Helllingenovom slučaju sigurno ne paše s Cageovim, unatoč tome šta se glas ne čuje u stripu. Ima trilijun drugih glumaca koji bolje pašu za ovu ulogu. Za Chicu se i dalje ne slažen, al ono, whatever.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr_gonzo
Kad sam bio mlađi uvijek sam zamišljao samo jednu osobu koja bi trebala glumiti Helllingena, a to je legenda:
Lee van Cleef

dok bi Supermikea jedino mogao glumiti :
Rutger Hauer

Čiko bi mogao biti :
Rod Steiger (tip s bradom)
(mislim da bi bio dobar i kao profesor Verbad)
A Timber Bill bi mogao biti jedino:
Ernest Borgnine
(danas jedino tko mi paše od mladih glumaca je Michael Cudlitz koji je glumio Sgt. Denvera 'Bull' Randlemana u Združenoj Braći)

jebeš ga većinom su svi danas starci a neki su i umrli...
Lee van Cleef

dok bi Supermikea jedino mogao glumiti :
Rutger Hauer

Čiko bi mogao biti :
Rod Steiger (tip s bradom)
(mislim da bi bio dobar i kao profesor Verbad)
A Timber Bill bi mogao biti jedino:
Ernest Borgnine
(danas jedino tko mi paše od mladih glumaca je Michael Cudlitz koji je glumio Sgt. Denvera 'Bull' Randlemana u Združenoj Braći)

jebeš ga većinom su svi danas starci a neki su i umrli...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
GreenHornet