lol..mene izostavi..ja sam samo napomenuo kako mi taj nadimak za tebe ne pase..Wendigo wrote:a lol.. koji nadimci, sad su me i dragon, ash i elrania počeli dingo zvat, lol..Asfodel wrote:@Wendigić - ja sam mislila isključivo na područje 53nje i Siska
ah, znači i kod vas je moderno pucati po ljudima..![]()
Gde Zivimo
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
u kralovcu. u kvartu do novog centra.
svaki put kad kazem gdje zivim dobim pitanje da jel sam bas iz grada il iz nekog sela sa strane...
anyway, nakon 2,5 god u zgu zbilja cijenim vratit se svako malo doma i uzivat u vise zelenila i hrpetini cisceg zraka.
i jedan veliki plus je brdo parkova u okolici centra (starog) tak da se uvijek ima gdje za setat i sl. dok mi je u zgu vec dosta asfaltiranih ulica, trgovina i guzvi.
svaki put kad kazem gdje zivim dobim pitanje da jel sam bas iz grada il iz nekog sela sa strane...
anyway, nakon 2,5 god u zgu zbilja cijenim vratit se svako malo doma i uzivat u vise zelenila i hrpetini cisceg zraka.
i jedan veliki plus je brdo parkova u okolici centra (starog) tak da se uvijek ima gdje za setat i sl. dok mi je u zgu vec dosta asfaltiranih ulica, trgovina i guzvi.
- Asfodel
Možda zato što hrpa ljudi koju upoznaš u Zajebu, na faksovima uvijek tvrdi da su iz nekog gradaelrania wrote: svaki put kad kazem gdje zivim dobim pitanje da jel sam bas iz grada il iz nekog sela sa strane...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet
- elrania
-
John_Ryder
- A$H
elrania wrote:e da, a u zgu sam na krizanju subiceve i zvonimirove![]()
super je kvart jer je sveblizu, no ne svida mi se zivjeti u tolikom sivilu.
al svakako je bolje od prosle lokacije u ilici gdje je sve bilo ko da gledam crno-bijelo.
eto ja sam dvije stanice dalje od tog krizanja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Knatchbull
- Aryx
-
GreenHornet