Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
metallicat

Post by metallicat » 19 Nov 2008, 00:35

Aryx wrote:damn ,razbolio se :cry:
daj pogledaj taj blood car sad kad imaš službeno vremena :lol:
Image

Aryx

Post by Aryx » 19 Nov 2008, 17:30

metallicat wrote:
Aryx wrote:damn ,razbolio se :cry:
daj pogledaj taj blood car sad kad imaš službeno vremena :lol:
trenutno mi je na nekih 30 % :D tak da cu ga uskoro pogledati ;)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 19 Nov 2008, 20:38

jej :D
upravo se vratih iz kina. neznam dal sam napomenula, al mrzim djecu. ona glupa dječurlija nije prestajala pričat, podrigivat i spojlat film. neka glupačica već bila pa je opet došla da može svim prijateljima i ostalim ljudima ispričat šta će se desit prije neke važnije scene :x treba zabranit ispod 17. ah
Image

Hec

Post by Hec » 19 Nov 2008, 21:41

metallicat wrote:jej :D
upravo se vratih iz kina. neznam dal sam napomenula, al mrzim djecu. ona glupa dječurlija nije prestajala pričat, podrigivat i spojlat film. neka glupačica već bila pa je opet došla da može svim prijateljima i ostalim ljudima ispričat šta će se desit prije neke važnije scene :x treba zabranit ispod 17. ah
sta si gledala?
"Six strings to cover fear..."

metallicat

Post by metallicat » 19 Nov 2008, 21:50

mirrors. skoro pokvarile dobar film. stvarno sam se iznenadila :D još moram oriđiđi
Image

Hec

Post by Hec » 19 Nov 2008, 21:52

ee, pa frend me stalno nagovara da odemo to pogledat s ekipom....bas bi mogo jedan dan :roll:
"Six strings to cover fear..."

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Nov 2008, 22:30

metallicat wrote:jej :D
:lol: Baš se vratih s predstave na kojoj se dijete deralo mami da mora ić kakat :rotflmao: :pikachu:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 19 Nov 2008, 22:33

Cannibalist wrote:ee, pa frend me stalno nagovara da odemo to pogledat s ekipom....bas bi mogo jedan dan :roll:
odi odi :D samo ovisi koliko slične ukuse imamo :lol:
vidim da je wendigo bio u pravu, što se filma tiče :mrgreen:
@asfodel - ma ja bi to sve :kasapljenje: :boooo:
Image

Freddy

Post by Freddy » 20 Nov 2008, 01:20

mirrors je jeben film.....upravo se vratih iz rijeke i kaj reči nego iopet razočaran,ovaj su se puta kao "trudili",ali imali su jednog igrača manje,kolko sam vidio jedino je ibanez bio ok,uglavnom užas,uz par razbijenih glava :lol: ,ispalo je ok,dogovorena šora 15 na 15,glavno da smo ima održali lekciju,nas je došlo malo,premalo,ali radni dan je,pa tak da je razumljivo,armada,dobro navijanje....za svaku pohvalu uz uzastopno pljuvanje i vrijeđanje :freddy:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Nov 2008, 05:56

metallicat wrote:mirrors. skoro pokvarile dobar film. stvarno sam se iznenadila :D još moram oriđiđi
hm, nisam gledao film, ali jbt, koji to idiotski roditelji dovode djecu gledati horore u kina? :roll: Kao TCM remake i tko zna što sve...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 20 Nov 2008, 08:48

pa najvjerojatnije da starci ni ne znaju kaj im djeca gledaju :lol:
dok sam radila u cinestaru bilo nam je nes receno da ne bi ni trebali prodavati klincima karte za takve filmove. nazalost, tada nije bilo nis takvog na programu pa nisam mogla gustati u tome da im kazem ne :lol:

jutro...

odspavah skoro 12h i nekak se vec malo bolje osjecam...
idem sad na zadacu koju si ostavih za ujutro pa na fax

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Nov 2008, 11:58

john_constantine wrote:
metallicat wrote:mirrors. skoro pokvarile dobar film. stvarno sam se iznenadila :D još moram oriđiđi
hm, nisam gledao film, ali jbt, koji to idiotski roditelji dovode djecu gledati horore u kina? :roll: Kao TCM remake i tko zna što sve...
mene je sestra vodila u kino gledat "the fly" dok sam imao 8 godina.. :mrgreen: jest da sam pola filma imao pokrivene oči.. :lol:

Knatchbull

Post by Knatchbull » 20 Nov 2008, 12:42

john_constantine wrote:
kao da roditelji znaju gdje su ima djeca. Još nekako istrpim glasno žderanje kokica, povremeno komentiranje filma ili recimo vrisak u nekoj spooky sceni(događa se i najboljima jeli met. :lol: ), ali spoilanje u smislu izigravanja frajera u društvu :evil:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Nov 2008, 13:01

Knatchbull wrote:
john_constantine wrote:
kao da roditelji znaju gdje su ima djeca. Još nekako istrpim glasno žderanje kokica, povremeno komentiranje filma ili recimo vrisak u nekoj spooky sceni(događa se i najboljima jeli met. :lol: ), ali spoilanje u smislu izigravanja frajera u društvu :evil:
ja sam na midnight meat trainu doživio pušenje u kinu (lol, mislim na cigarete :lol: ).. nekih 5-6 mamlaza je uletilo na pola filma i cijelo vrijeme su se cerekali i palili cigaretu za cigaretom, a od redara na ulazu ni "r".... strašno.. :roll:

jigsaw

Post by jigsaw » 20 Nov 2008, 15:04

3500

Locked