Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Dragonrage
-
Treća suradnja Brada Pitta i redatelja Davida Finchera nakon uspiješnica "Se7en" i i "Fight Club". No ovaj puta nije riječ o nikakvom mračnom trileru, već o čudnom, pomalo bizarnom ali definitivno zanimljivom bajkovitom filmu koji ovako na prvi pogled podsjeća na još jedan uradak Tima Burtona prije nego na novi film Davida Finchera. U svakom slučaju gleda se definitivno...
IMDB
Official site
TRAILER
TRAILER - Youtube
RADNJA
The movie features Benjamin Button, played by Brad Pitt, as old man who physically ages backward. He is born an old man and ages in reverse until he becomes a baby and then finally vanishes from the earth. At age 50, he falls in love with a 30-year-old woman, Blanchett. And then must come to terms with the relationship as they literally grow in opposite directions.
-
filmofil
-
ovo je po meni film sa najviše potencijala ove godine...i batman i tropic thunder su mi remek djela, ali imam osjećaj da će ovo biti filmčina za sva vremena...klasik...fincher, pitt i prejebena radnja - to ne može nikako loše završiti
This is the Zodiac speaking.
-
metallicat
-
Code: Select all
This video has been removed due to terms of use violation.
filmophil wrote:batman i tropic thunder su mi remek djela, ali imam osjećaj da će ovo biti filmčina za sva vremena...klasik...fincher, pitt i prejebena radnja - to ne može nikako loše završiti
ako bude kao ta dva, onda idem odmah lupat glavom o zid
sviđa mi se trailer i to što je napravljeno onako starinski. bajčice su uvijek zanimljive