[quote="hitman_4"]strašni ste
eo bez gledanja mogu pretpostaviti da je carica i po nekima normalna djevojka S našla novog ebača
yep, B je fufica
Profi kurva Barbara je deset puta gora od carice stefani. Onda su sve žene kurve jer se ova jebala. A kad mi muški jebemo bilo što, to je onda u redu. Neka se jebe ako želi to ju ne čini kurvom. Žena koja je kurva je ona koja zarađuje.
To je profi kurva Barbara. Elitna prostitucija. Tako se i Soraja ponašala. Elitne prostitutke se ne jebu u javnsti. Profi kurva Barbara je ušla da si digne cijenu. Da može reći svojim mušterijama a bila sam u big brotheru. Tako se identično Soraja ponašala, a svi znamo tko je ona.
Mislim, majka od profi kurve Barbare i Tine je povezana sa elitnom prostitucijom i tim makroom koji sve to organiziraju. Pročitati opet ovaj tekst
http://www.express.hr/drustvo/manekenke ... ednom-1159
Profi kurva Barbara i Tina prije big brothera najbolja prijateljica im je Soraja, tamo se druži sa beograđanima i samom elitom. Prodi kurva Tina ima tog glavnog koji ju uzdržava iz crne gore neki mafiozo. Sve se to može provjerit, ali da, nećemo na temeljutoga zaključit da se ne bave s time

pare im dolaze iz vedra neba.
A da ne pričam kako je Marijana rekla profi kurvi Barbari da je upravo to, kurva. I da do sad još nije rekla čime se bavi, nikome. Svi su je pitali, ali ne govori. A da ne pričam kako je pojebala sve sportske momčadi tamo u beogradu, a što rade sportaši nego plaćaju profi kurve. Svi. Vidim i na primjeru Benzeme i oženjenog Valbuane. Tina Kitanić je isto takva. I evo, kako smo glup narod to dopuštamo. Dopuštamo u smislu da takve nemoralne nakaze gledamo na tv-u. Tina Kitanić je bila od hrt-a do nove tv gošća u mnogo emisija. Mnoge javne osobe su znale sigurn oda je u elitnoj prostituciji, ali to je bila tajna, ne smije se reći i zato mi je drago što se saznalo. Kad se saznalo, odmah je otišla na neko putovanje. Ne sumnjam da su joj njezini makroi platiti dobru svotu.
Sad vidim i Soraja putuje i putuje
@wheel smith, ma mislim da se njegova zaručnica čak dogovorila da može nekog jebat ako dođe do toga. Samo radi milje. A tk ozna, možda su i swingeri, nikad ne znaš.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"