RTL Top Model

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Asfodel

Post by Asfodel » 03 May 2008, 15:42

jigsaw wrote:
Ghostface wrote:
jigsaw wrote:Ma kratkokosa je najbolja, kakav štakor...to je rekao onaj pederkasti modni dizajner jer ima takvu kosu... :roll:

Uz dužno poštovanje prema tvom mišljenju ipak moran reć da je meni ta ženska gadna ka k****.
Ukusi se razlikuju :wink:
Točno.

A i ja sam bogme zapela za tu malu :twisted: , ono, nije mi nimalo gadna ni ništa (ima lijepu facu štoviše), ali moram priznat da je jedno od najneinteligentnijih stvorenja koje sam doživjela... u životu :twisted: :lol: i zato me živcira
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 03 May 2008, 16:37

jbt modeli neki a stare ko ja :) fkt ono danas djeca ko ja od 16 postaju modeli...
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

elrania

Post by elrania » 03 May 2008, 17:37

horrorfan wrote:jbt modeli neki a stare ko ja :) fkt ono danas djeca ko ja od 16 postaju modeli...
sto danas... pa i pred 20 god su modele otkrivali s 15 god. evo, kate moss je usla u te vode sa svega 14.

Asfodel

Post by Asfodel » 04 May 2008, 15:38

Danas sam gledala :lol: (odnosno i dijelom slušala dok sam ručala) i moram priznat da mi je drago što su ispale one dvije glupače, a ona ošišana Valentina me iznenadila jer popravlja svoju priprostost i zna bit pristojna kad treba...inače bi me bilo strah da ih ne osramoti u Beču il tak nešto...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 05 May 2008, 00:46

meni se okrenuo želudac kad su im prije par tjedana prikazali stan u kojem su bile...to je bilo tako halavo,puno smeća,zahod zakrknuo od prljavog donjeg rublja... :roll: :? morale ga čistiti tea i valentina,cure su bile na rubu živaca...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

john_constantine

Post by john_constantine » 05 May 2008, 06:00

GreenHornet wrote:meni se okrenuo želudac kad su im prije par tjedana prikazali stan u kojem su bile...to je bilo tako halavo,puno smeća,zahod zakrknuo od prljavog donjeg rublja... :roll: :? morale ga čistiti tea i valentina,cure su bile na rubu živaca...
što nisu pozvale ekipu za čistoću? :lol:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 05 May 2008, 08:10

GreenHornet wrote:meni se okrenuo želudac kad su im prije par tjedana prikazali stan u kojem su bile...to je bilo tako halavo,puno smeća,zahod zakrknuo od prljavog donjeg rublja... :roll: :? morale ga čistiti tea i valentina,cure su bile na rubu živaca...
covjek bi se iznenadio koliko zapravo "urednih i sredenih" djevojaka/zena zivi na takav nacin...
evo, imam jednu u stanu upravo i jedva cekam kraj semestra da se odselim.

Wendigo

Post by Wendigo » 05 May 2008, 10:01

fuj! nemojte me j.... da su bacale prljavo rublje u wc školjku?! :shock: ma meni je totalno nepojmljivo da žena (a i muškarac u 21. st. sa toplom vodom, svom silom sredstava za čišćenje i raznoraznih kozmetičkih preparata) ne pazi na čistoću, te živi u "štali".. dok nisam pročitao elraniin post, vjerovao sam da je to (sa ženske strane) gotovo nemoguće.. :lol:

elrania

Post by elrania » 05 May 2008, 11:27

Wendigo wrote:dok nisam pročitao elraniin post, vjerovao sam da je to (sa ženske strane) gotovo nemoguće.. :lol:
yea, right :lol:
da mi nema ove cimerice, nikada ne bih npr. imala priliku saznati da voda u kojoj se kuhaju hrenovke moze pozeliniti za 8 dana. al ozbiljno :?

Wendigo

Post by Wendigo » 05 May 2008, 11:44

elrania wrote:
Wendigo wrote:dok nisam pročitao elraniin post, vjerovao sam da je to (sa ženske strane) gotovo nemoguće.. :lol:
da mi nema ove cimerice, nikada ne bih npr. imala priliku saznati da voda u kojoj se kuhaju hrenovke moze pozeliniti za 8 dana. al ozbiljno :?
uff.. :? gross. :lol: možda uzgaja papučice ili neke druge mikroorganizme u toj zelenoj vodi.. :lol:

A$H

Post by A$H » 05 May 2008, 11:46

elrania wrote:
kad sam dijelio sobu sa burazom bilo je isto...mogao si promatrat iz dana u dan transformaciju mlijeka u kiselo vrhnje, pa u nesto nepoznato... :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 05 May 2008, 13:49

[quote="Wendigo"]fuj! nemojte me j.... da su bacale prljavo rublje u wc školjku?!
ma ne u školjku nego općenito po wc-u... :rotflmao:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Asfodel

Post by Asfodel » 05 May 2008, 16:21

Wendigo wrote:fuj! nemojte me j.... da su bacale prljavo rublje u wc školjku?! :shock: ma meni je totalno nepojmljivo da žena (a i muškarac u 21. st. sa toplom vodom, svom silom sredstava za čišćenje i raznoraznih kozmetičkih preparata) ne pazi na čistoću, te živi u "štali".. dok nisam pročitao elraniin post, vjerovao sam da je to (sa ženske strane) gotovo nemoguće.. :lol:
Pa hello da su žene/cure neuredna bića! :shock: I ja sam mrvicu neuredna, ali sam tog svjesna pa pospremim kad netko dođe ...dok npr. drugi primjeri koje viđam trebaju čak dijagnozu i liječenje :shock: (sestra, frendice..)

E da samo znate kakav onaj miris zaostalih ostataka od kave u šalici zna bit nakon tipa 4 dana... ja znam :oops:

elrania

Post by elrania » 05 May 2008, 16:40

Asfodel wrote:
Pa hello da su žene/cure neuredna bića! :shock: I ja sam mrvicu neuredna, ali sam tog svjesna pa pospremim kad netko dođe
neuredna sam i ja. redovito imam knjige poredane na tepihu do kreveta kad citam ili radim nesto i ves poslozen preko fotelja umjesto u ormaru, al i to brzo pospremim, no ovdje je rijec o prljavosti.
shvacam razbacanu robu, papire, knjige itd, al nije mi jasno kako netko moze spavat s korama od narance na jednoj strani kreveta, cuvat tanjure od juha, cokolina, mesa itd. na krevetu ili podu spavace sobe ili pak ostavljat hrpe neopranog suda da stoje preko tj dana.. ista stvar sa smecem. da joj ga stavim pod jastuk, mislim da ne bi skuzila :? a da ne govorimo o higijeni u kupaoni gdje mi ostanu naslage crnih vlasi po polcicama, kadi, lavabou...koji inace nije u upotrebi vec 2mj jer je zastopan. kada se dala srediti, al ovo nikako :roll:
nitko nikoga ne tjera da riba stan, al osnovna higijena, bilo musko ili zensko, se mora imati. pogotovo ako osoba toliko paznje posvecuje lickanju, mazanju, spricanju, stogod. mada je i to vise manje samo povrsinski, jer imam dojam i da fale neke osnovne navike osobne higijene, no bilo bi vec dosta s primjerima :roll:
i sad ti zivi s tim.

Wendigo

Post by Wendigo » 05 May 2008, 17:34

Asfodel wrote:
Wendigo wrote:fuj! nemojte me j.... da su bacale prljavo rublje u wc školjku?! :shock: ma meni je totalno nepojmljivo da žena (a i muškarac u 21. st. sa toplom vodom, svom silom sredstava za čišćenje i raznoraznih kozmetičkih preparata) ne pazi na čistoću, te živi u "štali".. dok nisam pročitao elraniin post, vjerovao sam da je to (sa ženske strane) gotovo nemoguće.. :lol:
Pa hello da su žene/cure neuredna bića! :shock: I ja sam mrvicu neuredna, ali sam tog svjesna pa pospremim kad netko dođe ...dok npr. drugi primjeri koje viđam trebaju čak dijagnozu i liječenje :shock: (sestra, frendice..)

E da samo znate kakav onaj miris zaostalih ostataka od kave u šalici zna bit nakon tipa 4 dana... ja znam :oops:
ma kužim ja to o neurednosti. mislim, znam i ja nekad nabacati stvari preko fotelje, big deal. :) stvar je u prljavosti kako je elrania napomenula u prethodnom postu i to mi je koma, pogotovo kod žena/cura..

Post Reply