Primeval - serija

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
john_constantine

Post by john_constantine » 11 May 2009, 17:29

počeo gledati treću sezonu. Uveli su nove likove, ali nisu se dovoljno pokazali u prvoj epizodi tako da nisu ništa posebno. Vidjeti ćemo dalje. Promjena frizure je vidljiva, i to na loš način. Cura više nema onu seksi bijelu kosu, već plavu, pa mi nekako čudno ispada. A Cutteru nikako ne paše ta duga kosa. Nekako je i prva epizoda slaba (egipatski krokodil koji može hodati na sve četiri ili uspravno), nema one zaraze kakvu je pratila prva i druga sezona... No, možda je to samo u početku, vidjeti ćemo.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 11 May 2009, 17:47

john_constantine wrote:počeo gledati treću sezonu. Uveli su nove likove, ali nisu se dovoljno pokazali u prvoj epizodi tako da nisu ništa posebno. Vidjeti ćemo dalje. Promjena frizure je vidljiva, i to na loš način. Cura više nema onu seksi bijelu kosu, već plavu, pa mi nekako čudno ispada. A Cutteru nikako ne paše ta duga kosa. Nekako je i prva epizoda slaba (egipatski krokodil koji može hodati na sve četiri ili uspravno), nema one zaraze kakvu je pratila prva i druga sezona... No, možda je to samo u početku, vidjeti ćemo.
malo budno ispada kad toliko paznje dajes frizurama likova.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 11 May 2009, 18:52

A$H wrote:
john_constantine wrote:počeo gledati treću sezonu. Uveli su nove likove, ali nisu se dovoljno pokazali u prvoj epizodi tako da nisu ništa posebno. Vidjeti ćemo dalje. Promjena frizure je vidljiva, i to na loš način. Cura više nema onu seksi bijelu kosu, već plavu, pa mi nekako čudno ispada. A Cutteru nikako ne paše ta duga kosa. Nekako je i prva epizoda slaba (egipatski krokodil koji može hodati na sve četiri ili uspravno), nema one zaraze kakvu je pratila prva i druga sezona... No, možda je to samo u početku, vidjeti ćemo.
malo budno ispada kad toliko paznje dajes frizurama likova.. :lol: :lol:
:lol: Ma kada gledaš dvije sezone i počneš s trećom, teško je ne primijetiti razliku...
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Jun 2009, 16:58

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jun 2009, 17:27

lol, CGI efekti... Ma prve dvije sezone su bile stvarno odlične, ali od treće sam odustao kolika je bila blesavoća... Tako da mi baš nije neka šteta.
Michel puši karu.

Post Reply