Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Michel
Biography, Documentary, History
Imdb
Wiki
Director: Morgan Neville
Stars: Fred Rogers, Margaret Whitmer, Tom Junod
Šarmantno blagog glasa, a opet snažno oštro izražavajući svoje duboke ideale, Fred Rogers generacijama je bio jedinstvena pojava na televiziji. Kroz intervjue s njegovom obitelji i kolegama istražuje se život ovog budućeg pastora kao čovjeka koji je pronašao važniji poziv da djeci pruži oazu u video moru nasilnog bombardiranja. To se pokazalo kao njegova značajna serija, Mister Rogers' Neighborhood (1968.), serija koja je mogla nježno zaroniti u važne teme što se nijedna druga dječja serija ne bi usudila u to vrijeme. Čineći to, Rogers je doživio karijeru u kojoj je njegov dobroćudni idealizam očarao i utjecao na svijet, bilo da se radilo o mnoštvu djece na TV-u ili neposlušnih vlasti u vladi. Međutim, ta voljena osobnost također je skrivala Rogersovu duboku sumnju u sebe i povremene pogrešne procjene, iako je pokazao kamen razumijevanja u vremenima tragedije za svijet koji nije uvijek shvaćao čovjeka tako plemenitog karaktera.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Michel
Won't You Be My Neighbor? (2018) - dokumentarac o legendarnom Fredu Rogersu koji je imao tu svoju slavnu emisiju za djecu od 1968. do 2001. godine. Vrlo emotivno, zanimljivo iskustvo je ovo bilo. Rogers je stvarno bio takav, brižan, i volio je ljude, volio je djecu. Znao je razgovarati s njima, učio ih je kako se socijalizirati i skupio velik broj fanova. Zanimljiva je razmišljanja čovjek imao, a opet zadržao ono dijete u sebi. 8/10
-
John_Ryder
taj nije bio pedofil?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

-
Michel
Nećeš vjerovat da sam to i ja pomislio jer mi se on uvijek činio textbook pedofil i išao sam malo istraživati, ali nisam našao ništa. Čovjek nije imao mrlja i vidi se po njemu da je bio dobar, i ljudi oko njega moralni ljudi. Druga neiskvarena vremena. Inače bi sigurno našao nešto, uvijek se nađe ali on je čist.
-
John_Ryder
Michel wrote: ↑18 Feb 2025, 10:45
Nećeš vjerovat da sam to i ja pomislio jer mi se on uvijek činio textbook pedofil i išao sam malo istraživati, ali nisam našao ništa. Čovjek nije imao mrlja i vidi se po njemu da je bio dobar, i ljudi oko njega moralni ljudi. Druga neiskvarena vremena. Inače bi sigurno našao nešto, uvijek se nađe ali on je čist.
ajde bar netko da je ok

ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!