It's a Disaster TRAILER
Hahaha....
jedno su filmovi di cudoviste unistava grad..godzilla, cloverfield, host..itd..a drugo kad cijeloj planeti prijeti unistenje tipa..the day after tomorrow, core, armageddon, deep impact..itd..za mene totalno razlicite stvari..DrugsBunny wrote:Moram priznati da sam blago skeptičan oko ovog filma jer je to sve kak da kažem viđeno.
Ima dosta tih filmova katastrofa( neki su čak izrazito dobri - recimo preferiram Cloverfield, ali teško ga je baš striktno ograničiti na film katastrofe.)
Znam, zato sam i napisao da ga je teško striktno ograničiti na film katastrofe, ali doduše i u takvim filmovima sa čudovištima ima nekakvih elemenata filmova katastrofe (masovna panika, uništenje poznatih građevina na razne načine itd.) Samo što je to ograničeno na manji prostor. Ali opet gdje onda svrstati neki film tipa Volcano koji je po meni film katastrofe, a ograničen je na samo jedan grad. Sve je to dosta relativno i upitno. Ali da ima razlike između filmvoa sa čudovištima i čiste katastrofe ima, kao što sam i rekao.A$H wrote:jedno su filmovi di cudoviste unistava grad..godzilla, cloverfield, host..itd..a drugo kad cijeloj planeti prijeti unistenje tipa..the day after tomorrow, core, armageddon, deep impact..itd..za mene totalno razlicite stvari..DrugsBunny wrote:Moram priznati da sam blago skeptičan oko ovog filma jer je to sve kak da kažem viđeno.
Ima dosta tih filmova katastrofa( neki su čak izrazito dobri - recimo preferiram Cloverfield, ali teško ga je baš striktno ograničiti na film katastrofe.)
ok..kuzim kaj koces rec, ali opet npr. volcano ce ic u grupu sa the day after tomorrow, core, armageddon, deep impact..itd. i bit u toj disaster/apocalyptic movie grupi dok ce ovi godzilla, king kong, host te cloverfield koji si spomenuo itd. bit uvijek u monster movie grupi..DrugsBunny wrote:Znam, zato sam i napisao da ga je teško striktno ograničiti na film katastrofe, ali doduše i u takvim filmovima sa čudovištima ima nekakvih elemenata filmova katastrofe (masovna panika, uništenje poznatih građevina na razne načine itd.) Samo što je to ograničeno na manji prostor. Ali opet gdje onda svrstati neki film tipa Volcano koji je po meni film katastrofe, a ograničen je na samo jedan grad. Sve je to dosta relativno i upitno. Ali da ima razlike između filmvoa sa čudovištima i čiste katastrofe ima, kao što sam i rekao.A$H wrote:jedno su filmovi di cudoviste unistava grad..godzilla, cloverfield, host..itd..a drugo kad cijeloj planeti prijeti unistenje tipa..the day after tomorrow, core, armageddon, deep impact..itd..za mene totalno razlicite stvari..DrugsBunny wrote:Moram priznati da sam blago skeptičan oko ovog filma jer je to sve kak da kažem viđeno.