Death Sentence

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
A$H

Post by A$H » 24 Jan 2008, 23:12

bakero wrote:
čuo sam da je to vrhunski film, Bacon mi je jedan od najdražih glumaca, genijalan je u Hollow man, flatliners, the tremors, ma u svakom filmu briljira!
da sad mi cudno kaj se bacio na uloge u dramama..bar po imdb-u
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

bakero

Post by bakero » 25 Jan 2008, 13:48

A$H wrote:
bakero wrote:
čuo sam da je to vrhunski film, Bacon mi je jedan od najdražih glumaca, genijalan je u Hollow man, flatliners, the tremors, ma u svakom filmu briljira!
da sad mi cudno kaj se bacio na uloge u dramama..bar po imdb-u
a ko će znat, glavno da su mu filmovi kvalitetni, faca je može glumit koju god ulogu oće!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

sikeone

Post by sikeone » 26 Jan 2008, 22:35

Meni je film odličan, Kevin Bacon je jako dobro odradio ulogu a i poprilično volim filmove sa osvetničkom tematikom, akcija vrlo dobra i dobra frizura u Bacona :)

Studeni

Post by Studeni » 12 Feb 2008, 20:41

pogledah neki dan....relativno okej uz par kretenoidnih dijelova, ali prolazi....mislio sam da Prestonica ne može biti iritantnija...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

bakero

Post by bakero » 13 Feb 2008, 18:44

odličan film, dobar je oni kraj filma kad se Bacon obrije, pa mu sa zade malo kose ostane!

:D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 16 Mar 2008, 15:02

očekivao sam više od ja-tebi-ti-meni akcije s potpuno predvidljivim ishodom. pred kraj totalno glupo kad se pretvori u macho mana i krene po ko zna koji put u osvetu. kako je uspio pun olova u sebi doći do doma na kraju mi nije jasno. :roll: pohvalio bi scene fighta koje su zbilja dobro izrežirane i kameru koja odlično prati akciju. 3/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

bakero

Post by bakero » 16 Mar 2008, 16:22

Knatchbull wrote:očekivao sam više od ja-tebi-ti-meni akcije s potpuno predvidljivim ishodom. pred kraj totalno glupo kad se pretvori u macho mana i krene po ko zna koji put u osvetu. kako je uspio pun olova u sebi doći do doma na kraju mi nije jasno. :roll: pohvalio bi scene fighta koje su zbilja dobro izrežirane i kameru koja odlično prati akciju. 3/5
je, postoji ta mala rupa kad se odjednom stvorio kući al je odlično odglumio i film mi je super!

A$H

Post by A$H » 16 Mar 2008, 18:16

bakero wrote:
Knatchbull wrote:očekivao sam više od ja-tebi-ti-meni akcije s potpuno predvidljivim ishodom. pred kraj totalno glupo kad se pretvori u macho mana i krene po ko zna koji put u osvetu. kako je uspio pun olova u sebi doći do doma na kraju mi nije jasno. :roll: pohvalio bi scene fighta koje su zbilja dobro izrežirane i kameru koja odlično prati akciju. 3/5
je, postoji ta mala rupa kad se odjednom stvorio kući al je odlično odglumio i film mi je super!
nije se stvorio, nego se dovezao autom...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 16 Mar 2008, 18:26

također nezadovoljna, vrlo. početak je još i ok mada je sve bilo prepredvidjlivo. čim neki film počne s video ''pregledom'' i sa savršenom obitelji, znaš da će se nekome nešto dogodit. tako i kad su se njih dva vozila u auto se također znalo što će bit samo ne na koji način. sama osveta je postala samo klanje ko koga stigne. stvarno su neke scene lijepo prikazana, jedino mi se nije sviđala kamera kod prvog ubijanja s strane bacona. onih zadnjih 20-30 min kad izađe iz bolnice tj pobjegne su :vom:, pogotovo ta zadnja kad onako probušen doslovno se doveze doma :roll: i opet gleda video :roll: mah, nikako ovih dana da potrefim dobar film..2,5-3/5
Image

Post Reply