The Twilight Saga: New Moon (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Decadentor

Post by Decadentor » 24 Nov 2009, 18:26

-Svatko bi barem jedanput u zivotu trebao susresti svog edwarda
-edward nudi pravu ljubav
-Ubija ga odvojenost od belle. Postali su ovisni jedno o drugom

I jos mnogo zanimljivosti u new monn prilogu 24 sata :lol: :lol: :lol:
Image

DEXTER

Post by DEXTER » 24 Nov 2009, 18:31

Decadentor wrote:I jos mnogo zanimljivosti u new monn prilogu 24 sata :lol: :lol: :lol:
sutra su naljepnice :heart: :lol:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Nov 2009, 23:50

Ja bih ovakve filmove zabranio jer promiču nekrofiliju i bestijalnost :lol: :lol: :lol:

Čudi me kako se sad nitko od onih moralista ne buni na ovakav film, jer koliko ja znam vampiri su ipak mrtvaci, a vukodlaci ipak spadaju u neku vrstu zvijeri...

A znaju stavljat R i X predikate na druge horor filmove koji su 100 puta bolji od ovakvih sapunjara...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Nov 2009, 10:12

maddjuro wrote:piše u novinam da su ovi twilight vampiri bolji jer ne ubijaju i filmovi nisu nasilni
jebeš film u kojem svjetlucavi nježni vampiri piju medvjede i pume kako nebi naudili ljudima.. god damnn hippies! :twisted:
bilo bi kewl da u sljedećem filmu medvjed edwardu otkine glavu dok ga ovaj pokuša ugrist... :lol:

A$H

Post by A$H » 27 Nov 2009, 13:03

The Twilight Saga’s second installment may satisfy hardcore fans of the series, but outsiders are likely to be turned off by its slow pace, relentlessly downcast tone, and excessive length.

“All three lovers are so joyless, it’s hard to imagine why any of them would want to spend eternity together.” — David Germain Associated Press

“I can’t comment on the acting because I didn’t catch Pattinson, Stewart and Lautner doing any. They basically primp and pose through the same humdrum motions they did before.” — Peter Travers
Rolling Stone magazine

“While most film series have weak second installments I found New Moon to be better than the original.” — Atomic Popcorn

If you see this, see it with beer or with promise of sex afterward. Just don’t let her lather up your dong in body glitter…” Ain’t He Fat News :lol:

“Constrained by the plot of the novel, the film keeps the two lovers apart for quite a spell, robbing the project of the crazy-in-love energy that made Twilight, the first entry in the series, such a guilty pleasure.” — Kenneth Turan Los Angeles Times

“The stakes are higher and the intensity deeper this time, despite a plot that approaches the ripest of melodrama – and which occasionally provokes unintended laughter, as does the terribly tween soundtrack.” — Peter Howell Toronto Star

“Though an improvement over the first Twilight film, this sequel drags and sputters, even in scenes meant to be infused with passion.” –Claudia Puig USA Today
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Nov 2009, 13:32

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

mr_Marino

Post by mr_Marino » 29 Nov 2009, 01:24

Prvi dio je preloš, nedorađen. Ka da je rađen na brzinu da bi se ispoštova zakazni rok. Nisam ga moga cilog ni pogledati jer sam se u više navrata osječao neugodno. Tipičan film za nezahtjevnu američku publiku koji misle da se sunce vrti oko zemlje, da su krave ljubičaste i sl. A o drugom neču ni govoriti. Prvi je glup ka ku_ac, a drugi... Amo sada malo vukodlake ubacivati, (nema velike veze s jedinicom, to je jednostavno moderno (Underworld)) radi specijalnih efekata koje bi Knjaz sa bakom Slavicom bolje izveo. A koliko je medijski razvikan tek, pravo medijsko silovanje. Dobro ga nisu počeli najavljivati 1998-e. Ako bude trilogija, što vjerovatno oće, nebi se čudija da se u 3. pojave transformeri, zombiji, alex grdić, maričui i jadranka ''teta pašteta''.
:kasapljenje:

Hec

Post by Hec » 29 Nov 2009, 16:18

ako nisi pogledo prvi dio kako mozes reci da vukodlaci u drugom nemaju veze sa jedinicom, sad si sam sebi zavaljao bureke.
jos u prvom dijelu se spominje da su ti indijanci kao wolf klan neki itd itd.....

meni je taj film iskreno, fora! samo zato jer nema puno akcije sto svi ocekivaju, a tako brašnasto bijele glumce mi je smijesno gledat, i nakon duzeg gledanja postane fora i ima neke scene koje su zanimljive poput basebala recimo u prvom dijelu....
ljudi se previse forsaju oko twilighta, priznajem stvarno smijesno izgleda i toliko su savrseni da nemoraju na plasticnu kirurgiju, ali je to fora, koliko ima gorih filmova pa nisu toliko pljuvali po njima koliko po ovome.

a jos mi je bolje to sto nema jebenih forsanja oko krizeva i przenja na dnevnoj svjetlosti, i fora mi je ambijent te sume i tog gradića.....koliko se god ostali dijelovi filma cinili cudni meni je bas fora, ako mora nastat novi glupavi vampirski stil filmova neka onda nastane, a ne da svaki dan gledam kak vampiri bjeze od cesnjaka i krizeva ili svete vodice.

jos su mi i smijene scene prvog dijela kad je edward tek poceo pricat, onak ko pickica se ponasa, al sta ocete, to je bar bilo smijesno, nije toliko glupo koliko je trebalo bit...
ja bi film ocjenio 10/10 bas zato sto je FORA a ne SAVRSEN...a svi znamo da amerikanci uvjek pokusavaju napravit FORA filmove a ne SAVRSENE...samo sto glupa internet publika od svega uvjek napravi sranje. drago mi je sto takodjer nema glupih zguzvanih cudovista i sranja koja mozemo naci u vampire filmovima...mislim ono, ko da je Blood & Chocolate nesto bolji, a nisu ga nimalo kurili koliko ovog...ma daaaj, ljudi se samo forsaju ko i uvjek... party breakeri
"Six strings to cover fear..."

horkolerbus

Post by horkolerbus » 29 Nov 2009, 17:38

i meni je fora film,kad su od vampira napravili leptira,na suncu sija kao neki andjeo... ,bas je orginal ideja ,za mog sestrica koji ide u drugi razred
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

mr_Marino

Post by mr_Marino » 29 Nov 2009, 17:50

Ma prvi dio se može slobodno voditi ka nastavak mostova okruga madison. Ljudi se previše forsaju oko filma jer je najavljivan 100 godina ka najbolji film godine, ka ovo , ka ono, u najmanju ruku ka da je napravija neku revoluciju tipa film sa zvukom, film u boji, itd... A ono likovi nedorađeni, radnja nedorađena. Ukratko, preprenapuvano. Moglo je to i puno bolje. Nisu svi u publici tinejđerice i nije svima san jebačina sa vampirom.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 29 Nov 2009, 18:45

Film je kita i ko tak ne misli je sumnjiv,najblaze receno..
I like to eat things.

Hec

Post by Hec » 30 Nov 2009, 09:18

Kako kome al po meni je bolje pogledat to za ubit dosadu nego neki low budget, bar ne gubim vrijeme
"Six strings to cover fear..."

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Dec 2009, 00:14

Hec wrote:ako nisi pogledo prvi dio kako mozes reci da vukodlaci u drugom nemaju veze sa jedinicom, sad si sam sebi zavaljao bureke.
jos u prvom dijelu se spominje da su ti indijanci kao wolf klan neki itd itd.....

meni je taj film iskreno, fora! samo zato jer nema puno akcije sto svi ocekivaju, a tako brašnasto bijele glumce mi je smijesno gledat, i nakon duzeg gledanja postane fora i ima neke scene koje su zanimljive poput basebala recimo u prvom dijelu....
ljudi se previse forsaju oko twilighta, priznajem stvarno smijesno izgleda i toliko su savrseni da nemoraju na plasticnu kirurgiju, ali je to fora, koliko ima gorih filmova pa nisu toliko pljuvali po njima koliko po ovome.

a jos mi je bolje to sto nema jebenih forsanja oko krizeva i przenja na dnevnoj svjetlosti, i fora mi je ambijent te sume i tog gradića.....koliko se god ostali dijelovi filma cinili cudni meni je bas fora, ako mora nastat novi glupavi vampirski stil filmova neka onda nastane, a ne da svaki dan gledam kak vampiri bjeze od cesnjaka i krizeva ili svete vodice.

jos su mi i smijene scene prvog dijela kad je edward tek poceo pricat, onak ko pickica se ponasa, al sta ocete, to je bar bilo smijesno, nije toliko glupo koliko je trebalo bit...
ja bi film ocjenio 10/10 bas zato sto je FORA a ne SAVRSEN...a svi znamo da amerikanci uvjek pokusavaju napravit FORA filmove a ne SAVRSENE...samo sto glupa internet publika od svega uvjek napravi sranje. drago mi je sto takodjer nema glupih zguzvanih cudovista i sranja koja mozemo naci u vampire filmovima...mislim ono, ko da je Blood & Chocolate nesto bolji, a nisu ga nimalo kurili koliko ovog...ma daaaj, ljudi se samo forsaju ko i uvjek... party breakeri
hm, meni je baš taj dio totalno pokopao film. plus ona glazba i bljeskovi munja, c´mon.. :lol:
i nakon što sam ga večeras pogledao definitivno se ne povodim za "internet publikom". film mi je stvarno uber loš.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 02 Dec 2009, 10:50

loša gluma,dijalozi.efekte neču spominjat jer sam ipaj gledao kino rip..pa napucani momci koji pola filma ne nose majice :roll: .jednostavno se vidi za koga je film napravljen..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 02 Dec 2009, 14:17

To sto cilja odredenu publiku filmu nije nikakvo opravdanje..
I like to eat things.

Post Reply