Koja poslastica
Danny Trejo ...Himself (voice)
Sarah Michelle Gellar ...Herself (voice)
Robert Englund ...Himself (voice)
George A. Romero ...Himself (voice)
Michael Rooker ...Himself (voice)

Ne daje mi tu opciju. Samo create an account, ili use existing account. Što god koristio ponudi mi opciju za update, a ako ga odbijem automatski me vrati nazad iz Livea i jedino mogu započeti igru bez opcije za save, što je koma. Gdje bi trebala biti opcija za offline account?Pokušaj sa offline accountom, onda možeš sejvat normalno
To ti ono kada skidaš update za igru, pa ti se prekine radi nekakve greške i onda ne možeš igrati bez tog profila? To mi se događalo kod originalnog Batman Arkham alysium...DeadDispatcher90 wrote:Tako sam prokleto ljut... Kupio Red Faction Guerilla, igra je zakon, ali prokleti games for windows sustav mi ne dozvoljava da napravim profil, a profil je nužan za save-anje. Osjećam se prevareno! Nema više kupovanja igara sa Games for Windows etiketom.
ne postoji niti za jedno i drugo. Previše su to grafički napredne i zahtjevne igre za ps2...Zadro wrote:Jel znate vi gejmeri dal postoje Oblivion i Fallout 3 za PS2? Na wikipediji vidim da nema, al mislim da sam čuo da Oblivion postoji. Možda se varam.
Kada klikneš Create New Profile, prije nego klikneš Continue imaš neki tekst...scrollaj do dna teksta i imaš dio teksta create local profile koji je ujedno link i klikni na toDeadDispatcher90 wrote:Ne daje mi tu opciju. Samo create an account, ili use existing account. Što god koristio ponudi mi opciju za update, a ako ga odbijem automatski me vrati nazad iz Livea i jedino mogu započeti igru bez opcije za save, što je koma. Gdje bi trebala biti opcija za offline account?
ne, nema...nažalost čak niti morrowind nema (ima za xbox originalni)Zadro wrote:Jel znate vi gejmeri dal postoje Oblivion i Fallout 3 za PS2? Na wikipediji vidim da nema, al mislim da sam čuo da Oblivion postoji. Možda se varam.