Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Bub

Re: Igre, konzole i slično

Post by Bub » 25 Sep 2010, 15:03

Ghostface wrote:Darksiders je odlična na ps3, osobno vam ne bi preporučija igrat ju na pc-u, jednostavno to nije to.
A jbg nema se PS3, pa se pomiriš s nekim lošim stvarim.

The Witcher 2 Assassins of Kings - Gameplay Movie Prison Break - PC ovo izgleda :jawbreaker:

Scarface

Post by Scarface » 25 Sep 2010, 15:52

Batman Arkham City mi je definitivno najiščekivanije igrica, u novom Gameplayu je impresivna reportaža, i zadivljen san samom radnjom i settingom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2010, 16:29

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:došao dead rising 2 skidrow za skinuti
znam, skidam ga. :) Original ionako dolazi tek 28, a kod nas je pitanje kada će i da li će...
ajde kada skineš samo napiši jer valja torent,ja sam odusto od darksidersa,previše za skidat a i to je više konzolaška igra..a i po tvojima postovima zvuči kao tek prosječna igra
ma više sam razočaran u radnji koja je obećavala - konfuzno, mlako i nezanimljivo. Ali su bar zato likovi cool kao Samael ili onaj trgovac. Ma zabavno je, ali da, Ghostface dobro kaže, najbolje leži na ps3 radi gamepada. A u nedostatku istoga, dobro dođe i ta konverzija
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2010, 16:30

Ghostface wrote:Batman Arkham City mi je definitivno najiščekivanije igrica, u novom Gameplayu je impresivna reportaža, i zadivljen san samom radnjom i settingom.
+ 1. Preodlično izgleda tako da ne mogu dočekati. A tek iduće godine će se pojaviti. Naročito se veselim novim potezima i negativcima. Nadam se da će se Bane i Scarecrow opet vratiti u nastavku. A Catwoman je tako seksi. :heart:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2010, 16:31

Bub wrote:
Ghostface wrote:Darksiders je odlična na ps3, osobno vam ne bi preporučija igrat ju na pc-u, jednostavno to nije to.
A jbg nema se PS3, pa se pomiriš s nekim lošim stvarim.

The Witcher 2 Assassins of Kings - Gameplay Movie Prison Break - PC ovo izgleda :jawbreaker:
meni više smeta što izgleda previše konzolaški u usporedbi s originalom.. Ali biti će sigurno epski. Kada bi ono trebala izaći igra?
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 25 Sep 2010, 16:38

Nigdje ne piše točan datum, samo 2011god., bar koliko sam ja vidio.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2010, 16:39

Bub wrote:Nigdje ne piše točan datum, samo 2011god., bar koliko sam ja vidio.
ma iduća godina bi mogla biti puna hitova... Samo sam popizdio kada sam čuo da će novi assassins creed za PC tek iduće godine, a konzole puno prije.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2010, 18:36

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:
John_Ryder wrote:došao dead rising 2 skidrow za skinuti
znam, skidam ga. :) Original ionako dolazi tek 28, a kod nas je pitanje kada će i da li će...
ajde kada skineš samo napiši jer valja torent,ja sam odusto od darksidersa,previše za skidat a i to je više konzolaška igra..a i po tvojima postovima zvuči kao tek prosječna igra
Probao 15 minuta igre. Dobra iako blesava radnja. Zombiji su odlični i masovni, naročito je zabavno ubijati ih. Isprva ste ograničeni na udaranje za mnoštvo predmeta i bacanje, ali izgleda da će kasnije biti hrpa brutalnih poteza. Ima RPG elemente, ali ne znam da li možete utjecati na njih. Poeni se skupljaju na različite načine, od spašavanja ljudi (ajde, nije tako iritatno, makar zna biti nezgodno povremeno kada je mnogo zombija, ali isplati se). Vremenski ograničena igra kao što je bio i prvi dio, jedino nervira što dođete prerano i onda morate čekati doći u određeno vrijeme, od 7 do 8. Akcija je odlična, brutalna i zabavna. Kretanje je nekako sporo, ali kao i za darksiders, velike lokacije, pa zna nervirati. Grafika odlična. Komande dobro napravljene makar mi se čini da je vožnja loša. Sada samo da vidimo da li će igra biti repetitivna ili će svaki čas biti nešto novoga...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Sep 2010, 18:52

dosao sam do onoga mjesta u rouge galaxy.u di se navodno ljudima igra zna blokirati ako nije orginal, nadm se da je to ono mjesto nakon što postavite one tri figurice u "ancient tablet", ali to se i meni desilo prvi puta, ali nakon što sam pauzirao i preskočio animaciju prije te blokade nisam imao problema.
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Sep 2010, 19:18

maddjuro wrote:dosao sam do onoga mjesta u rouge galaxy.u di se navodno ljudima igra zna blokirati ako nije orginal, nadm se da je to ono mjesto nakon što postavite one tri figurice u "ancient tablet", ali to se i meni desilo prvi puta, ali nakon što sam pauzirao i preskočio animaciju prije te blokade nisam imao problema.
jesi li prošao i borbu protiv onog lika što ima crno/bijelo lice?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Sep 2010, 19:24

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:dosao sam do onoga mjesta u rouge galaxy.u di se navodno ljudima igra zna blokirati ako nije orginal, nadm se da je to ono mjesto nakon što postavite one tri figurice u "ancient tablet", ali to se i meni desilo prvi puta, ali nakon što sam pauzirao i preskočio animaciju prije te blokade nisam imao problema.
jesi li prošao i borbu protiv onog lika što ima crno/bijelo lice?
da, transformirao sam se u super sayan-a. a on u onog nekog centaura

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Sep 2010, 22:00

Novim firmwareom Sony zaustavio jailbreak PS-a 3 nelicenciranim kontrolerima, no ne i originalnima

Posljednji Sonyjev potez protih hackiranja PlayStationa 3 je novi firmware oznake 3.50 kojeg igrači ne vole pretjerano. Naime, isti je osim poboljšanja donio i prestanak podrške za nelicencirane periferene uređaje koji nakon nadogradnje konzole više ne rade.

Osim nekih "lijevih" kontrolera pomoću kojih je bilo moguće jailbreakati PS3, poslušnost odbijaju i neki "stariji" MadCatzovi kontroleri, no u toj tvrtki naglašavaju kako je riječ o modelima izdanima prije 2008. godine dok sve ostalo radi kako je zamišljeno.

Ipak, izgleda da Sony neupitno gubi ovaj rat obzirom da je na forumu stranica http://www.elotrolado.net/ objavljeno da je PS3 uspješno jailbreakan pomoću originalnog Sonyjevog kontrolera SixAxis/DualShock 3. Podršku za njega ipak ne mogu ukinuti, pa će u Sonyju morati osmisliti neko drugo rješenje.
Sony protiv piratstva, biti će to zanimljivo pratiti. :kokicarenje:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Sep 2010, 02:51

ffs, opet problemi s ovim rouge galaxy-em, sada mi se pred sam kraj igre počne učitavati jedna animacija koja nikako da se učita, dvd se normalno vrti i na ekranu se load krug okreće ali nikako da se animacija pokrene, sada mi izgleda jedno preostaje da još jednom spržim dvd, i možda onda proradi. A čisto sumnjam da cu uspiti naći tu igru u algoritmu po prihvatljivoj cjeni, ako je opće i nađem

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Sep 2010, 05:54

a i ako nađeš, nećeš moći koristiti taj save od piratske verzije, nego ćeš morati iznova.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Sep 2010, 06:04

john_constantine wrote:a i ako nađeš, nećeš moći koristiti taj save od piratske verzije, nego ćeš morati iznova.
a dobro, trebalo mi je 30.ak sati da dojdem do toga tako da nije prevelik gubitak.,čudi me da to ne radi, nije da se igra zblokir, mogu ja stisnuti start i odabrati da me vrati na početak, čudi me da to nece loada. A također ćisto sumnjam da cu ga naći u zagrebu

update:
algoritam ima ovo za 80kn, ali mi je nekako žao dati te novce za nešto što cu jednom odigrat i fertig

Post Reply