Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 26 Aug 2009, 14:15

Wendigo wrote:
Aryx wrote:
A$H wrote:frustriran sam jer nemrem klince ubijat u fallout 3..
zaigraj ponovo prvi ili drugi 8) . ovo osim neke olfo fallout atmosfere je bull
kak znaš da je bull ako nisi igrao?
igrao sam malo kod frenda, i nije to to vise ... mislim svi su su rekli da nema bas puno veze sa starim nastavcima
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Aug 2009, 14:23

Aryx wrote:
Wendigo wrote:
Aryx wrote:zaigraj ponovo prvi ili drugi 8) . ovo osim neke olfo fallout atmosfere je bull
kak znaš da je bull ako nisi igrao?
igrao sam malo kod frenda, i nije to to vise ... mislim svi su su rekli da nema bas puno veze sa starim nastavcima
ok.

A$H

Post by A$H » 26 Aug 2009, 16:04

Wendigo wrote:
Aryx wrote:
Wendigo wrote: kak znaš da je bull ako nisi igrao?
ok.
onda nisu bas pazili dok su igrali..osim te pticije perspektive igranja..imas i stare lokacije, likove, neprijatelje, oruzja, zajebancije(kao UFO crash site)..ima toga brdo..ali vecinom pljuju samo zato jer je sad FPS/TPS/RPG..sto je meni super..isto su i sa GTA napravili..vrijeme je da se ide naprijed..po meni je za sad super..osim ovog sa klincima..lol..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 26 Aug 2009, 16:14

A$H wrote:
Wendigo wrote:
Aryx wrote:igrao sam malo kod frenda, i nije to to vise ... mislim svi su su rekli da nema bas puno veze sa starim nastavcima
ok.
onda nisu bas pazili dok su igrali..osim te pticije perspektive igranja..imas i stare lokacije, likove, neprijatelje, oruzja, zajebancije(kao UFO crash site)..ima toga brdo..ali vecinom pljuju samo zato jer je sad FPS/TPS/RPG..sto je meni super..isto su i sa GTA napravili..vrijeme je da se ide naprijed..po meni je za sad super..osim ovog sa klincima..lol..
ma ovo je vise kao morrowind ali da uopce nema vise onog old school questanja kao sto je bilo u jedinici i dvojci ... uglavnom fallout 2 jos uvijek rula :D . ma vecina noviteta koju izbacuju ne valja naspram starih igara .... ah di je to zlatno doba igrica :D :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Aug 2009, 16:47

zlatno je doba otišlo the hell, s odlaskom super nintenda,
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Aug 2009, 16:47

Aryx wrote:
A$H wrote:
Wendigo wrote: ok.
ma ovo je vise kao morrowind ali da uopce nema vise onog old school questanja kao sto je bilo u jedinici i dvojci ... uglavnom fallout 2 jos uvijek rula :D . ma vecina noviteta koju izbacuju ne valja naspram starih igara .... ah di je to zlatno doba igrica :D :lol:
pa to da očajno podsjeća na oblivion stoji... Ali kao nastavak igre je odlično napravljen, mračna atmosfera, izraženija podjela dobra i zla, makar sam se zajebao u onom questu u virtualnoj stvarnosti, kada sam kao klinac pobio sve ljude jer nisam znao za drugo rješenje... Kao što je rekao A$H, ima stvarno dosta fora iz prošlih nastavaka. A i akcija je odlična. Samo me nervira to s dodacima koji se naplaćuju, a moglo se ubaciti u igru...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 26 Aug 2009, 20:33

Danas san instalira Windows 7, i jako san zadovoljan, puno bolje od Viste, u biti njena optimiziranija verzija, ono šta je i ona tribala bit.

I uvatila me totalna nostalgija pa san nabavija jeftine originale Liquidatora 2 i Unreal Tourenament pack sa 4 igrice, e to su zakon naslovi, guštan maksimalno, Far Cry 2 mi je već dosadija (dobra grafika, realnost na djelu, ali prelagana za moj ukus i predosadna).

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Aug 2009, 20:57

ma far cry 2 je užasno repetitivan... ideš, voziš, izlaziš, ubiješ, voziš, izlaziš, ubiješ i sve to... :lol:

Hm, a vidjeti ću još za windows 7 kako rade stare igre na njemu...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 26 Aug 2009, 21:46

john_constantine wrote:ma far cry 2 je užasno repetitivan... ideš, voziš, izlaziš, ubiješ, voziš, izlaziš, ubiješ i sve to... :lol:

Hm, a vidjeti ću još za windows 7 kako rade stare igre na njemu...

Rade odlično, kažen ti, upravo igran Unreal iz '98-e. :lol: Uostalom, Vista je također bila ok za starije igrice, a ovo je fenomenalno odrađen Windows, i još je DirectX 11 tu. :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Aug 2009, 21:51

je, novi DIRT će podržavati directx 11... Ma ima vremena, he. :lol:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 26 Aug 2009, 22:02

Triba bit korak ispred vremena. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Aug 2009, 22:11

jbt, batman je dobio visoku ocjenu 9 na gamespotu, a i drugi ga pohvaljuju... sada samo moram čekati svoju pc verziju, dam...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 26 Aug 2009, 22:43

Jel ko skida Wolfenstein-a? Baš san ga stavija downloadat, veliki san fan Return to Castle Wolfenstein-a, sićan se kad san rastura cilu ekipu u njemu. 8)

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 27 Aug 2009, 02:41

Jel tko probao Mass Effect?
Revenge solves everything

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Aug 2009, 05:52

Ghostface wrote:Jel ko skida Wolfenstein-a? Baš san ga stavija downloadat, veliki san fan Return to Castle Wolfenstein-a, sićan se kad san rastura cilu ekipu u njemu. 8)
nisam još, ali govore da je kratka, da nije kao prošli nastavak, ali da je odličan dizajn, akcija i igra...

http://www.neoseeker.com/news/11627-esr ... ults-only/ - lol, manhunt 2 za pc, debelo kasne.

a mass effect smo već govorili, nismo li?
Michel puši karu.

Post Reply