Zadro wrote:Ma krenula je krvagu čim je vrag izašo iz nje.
Sera je sve zasrala i ako če bit 7 sezona a ziher oče dobro ču razmislit o gledanju dalje.
Supernatural (2005-)
- Decadentor
Re: Supernatural

-
John_Ryder
slaba nova ep,serija mi polako tone u očima 
-
Ghrall
Također. 
- Scarface
Da, ova epizoda je stvorila još milijun novih malih rupa, i više mi je dosta toga. Jako loše.John_Ryder wrote:slaba nova ep,serija mi polako tone u očima
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
mah, da, sigurno će biti sedme sezone koliko već nadrkavaju s Evom...Zadro wrote:Ma krenula je krvagu čim je vrag izašo iz nje.
Sera je sve zasrala i ako če bit 7 sezona a ziher oče dobro ču razmislit o gledanju dalje.
Ali stvarno, ne samo da ima rupe, već i nema nikakvog smisla ova epizoda...
Michel puši karu.
- Scarface
Ma i ova glumica za Evu je preloša, ima neku govornu manu, pa zvuči ka da joj je ona stvar stalno u ustima (a vjerojatno je i bila, jer ne bi dobila tu ulogu u protivnom).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Bub
Evo jučer sam se opet prije spavanja natjerao da pogledam epizodu Supernaturala i ne znam...imala je potencijala priča, ali nekako mi je sve to kao da gledam ponovljene stvari, te se vidi kako je pokradna ova epiozoda i uzeta od nekoliko filmova. Sad da opet kažem da je ovo za djecu, neki bi se naljutili, ali ja tu ne vidim ništa dobro, počevši od glume, pa na dalje i opet moram povući paralelu s Dark Angel, koji mi je bio odličan u svoje vrijeme, sad to ne bih mogao gledati, tako da me ovo ne pali ni najmanje. Dao sam šansu, 4 epizode sam pogledao, ali više nećem.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
Jesi ikad pogledao prvu epizodu ili samo ovak random hvataš?
- Bub
Ma ovako random kad ne mogu zaspat i nema ništa pametnije na TV-u. Kužim da ne znam sve, pogotovo ta priča što je jedan bio u paklu, ali opet za mene to nije nešto toliko dobro, ne kažem da je loše, čak je i zabavno nije da je dosadno. I ne umanjujem nikome ništa kome je ova serija odlična, dapače.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
Ma kužim.
Al stvarno moraš prvih par ep pogledat da bi se navukao. Bar je meni tak sa bilokojom serijom.
Kad je Lost bio na novoj ili di več ja sam uhvatio par epizoda i izgledalo mi je fora, ali ništa posebno. Tek kad sam stvarno počeo gledat od početka shvatio sam koje je savršenstvo.
Al neču te ja nagovarat da počneš gledat da me nebi ubio kad dođeš do ove propale šeste sezone
Al stvarno moraš prvih par ep pogledat da bi se navukao. Bar je meni tak sa bilokojom serijom.
Kad je Lost bio na novoj ili di več ja sam uhvatio par epizoda i izgledalo mi je fora, ali ništa posebno. Tek kad sam stvarno počeo gledat od početka shvatio sam koje je savršenstvo.
Al neču te ja nagovarat da počneš gledat da me nebi ubio kad dođeš do ove propale šeste sezone
- Bub
Ma ne sekiraj se, ali kod mene ti je još problem što sam ti jako težak za serije, baš pogotovo zbog tih stvari što u rijetkim slučajevima poslije druge sezone bude dobro, većinom padaju i budu sve lošije, pa mi je to gubljenje vremena, a i nema mi nekih dobrih možda par u zadnje vrijeme, neke nisam ni počeo gledat, ali vidim da su dobre (Mad Men, The Tudors, Boardwalk Empire, The Rome...).
Ove kao Supernatural ili sve ove krimi i sl. su mi sve na isti kalup i samo se neke stvari mjenjaju tipa glumci. Uvijek imam osjećaj kao da sam već gledao.
- metallicat
ma moj čovjekBub wrote:Ove kao Supernatural ili sve ove krimi i sl. su mi sve na isti kalup i samo se neke stvari mjenjaju tipa glumci. Uvijek imam osjećaj kao da sam već gledao.

- Decadentor
meni je zadnja epizoda bila prezabavna
vec vidim kako ce sve zakomplicirat i napravit epic zadnje 2 epizode tako da cemo rec pa nije ova sesta sezona bila toliko losa, ceka se sedma

vec vidim kako ce sve zakomplicirat i napravit epic zadnje 2 epizode tako da cemo rec pa nije ova sesta sezona bila toliko losa, ceka se sedma

- elrania
ove zbilja jesu, al zaista nisam naišla ni na što da mi je bilo tak zabavno ko supernatural, jer je totalno u svom fazonu i na niš me ne podsjeća.Bub wrote: Ove kao Supernatural ili sve ove krimi i sl. su mi sve na isti kalup i samo se neke stvari mjenjaju tipa glumci. Uvijek imam osjećaj kao da sam već gledao.
šteta što mi sad sve ovo u zadnjoj sezoni ide k vragu. nekak je gledam na kilavo =/
- Scarface
Ne bi išlo...Decadentor wrote:meni je zadnja epizoda bila prezabavna![]()
![]()
![]()
vec vidim kako ce sve zakomplicirat i napravit epic zadnje 2 epizode tako da cemo rec pa nije ova sesta sezona bila toliko losa, ceka se sedma![]()