The Walking Dead (2010-)
- nihil
- electric_eye
Re: The Walking Dead (2010)
solidna zadnja epizoda
kraj je bio neocekivan
kraj je bio neocekivan
SpoilerShow
i procitao sam jednom da je dale u stripu umro puno kasnije i da su ga pojeli neki kanibali...i bas sam procitao jednu recenziju na ovu epizodu i tip pise da je Dale u stripu bio kao neki moralni autoritet i da je on vodio one moralne razgovore sa shanom ,a ne rick...valjda je bio mnogima dosadan lik i nije se uklopio pa su ga uklonili ovako rano
- blessa
S02E11 - nije bila toliko dosadna, koliko sam mislila da će biti po nekim komentarima ovdje...
sljedeća epizoda će mislim biti dinamičnija
SpoilerShow
idu mi na živce više s onim likom trebali su ga davno ubiti samo kompliciraju...
- nihil
SpoilerShow
ako me pamcenje dobro sluzi,nisu ga kanibali pojeli,cak su ga i "spasili" odrezavsi mu nogu gdje je bio ugrizen
dolor nil finis
- Horrorist
Izvrsna epizoda!
Čekamo novu sa nestrpljenjem!

SpoilerShow
Jedan od meni najomiljenijih likova u stripu a i u seriji je doživio preranu smrt.U stripu je živio puno duže i dosta puta bio i najjači i najkarakterniji lik. Odlični dijalozi i u ovoj epizodi te mi i dalje nisu jasne neke recenzije i komentari koje čitam uokolo.Neki filmovi i serije te jednostavno tjeraju da pustiš mozak na pašu ali po meni je ovo serija u koju se moraš uživit, moraš biti tamo sa njima svima i kad se to uspije onda skužiš koliko je to dobro. Nijednom liku u seriji ne želim smrt a ponajmanje sam to želio Dale-u jer su svi već sad fantastično okarekterizirani (neki su cool,neki su banana ali ljudi su i takvi su kakvi su).Čini mi se da je već previše likova malčice prebrzo otišlo na dark side što će sad bez širenja humanosti preminulog karaktera sigurno još više doći do izražaja.

When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- Asfodel
A ok epka.
Nije mi dostigla odličnost desete.
SpoilerShow
Ode najkvalitetnija osoba u seriji
...al zato ostaju moralne pizdurine (svi), koje se boje reći svoje mišljenje na glas, ne bi li se što bolje utopili u anonimnosti grupe i manjka odgovornosti koju s time dobivaju.

...al zato ostaju moralne pizdurine (svi), koje se boje reći svoje mišljenje na glas, ne bi li se što bolje utopili u anonimnosti grupe i manjka odgovornosti koju s time dobivaju.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- vampirica
Slažem seHorrorist wrote:Izvrsna epizoda!
Čekamo novu sa nestrpljenjem!SpoilerShowJedan od meni najomiljenijih likova u stripu a i u seriji je doživio preranu smrt.U stripu je živio puno duže i dosta puta bio i najjači i najkarakterniji lik. Odlični dijalozi i u ovoj epizodi te mi i dalje nisu jasne neke recenzije i komentari koje čitam uokolo.Neki filmovi i serije te jednostavno tjeraju da pustiš mozak na pašu ali po meni je ovo serija u koju se moraš uživit, moraš biti tamo sa njima svima i kad se to uspije onda skužiš koliko je to dobro. Nijednom liku u seriji ne želim smrt a ponajmanje sam to želio Dale-u jer su svi već sad fantastično okarekterizirani (neki su cool,neki su banana ali ljudi su i takvi su kakvi su).Čini mi se da je već previše likova malčice prebrzo otišlo na dark side što će sad bez širenja humanosti preminulog karaktera sigurno još više doći do izražaja.
SpoilerShow
i meni je žao i nije mi jasno zašto su ga tak rano ubili. Mislim da će negativno djelovati na seriju jer je Dale umro.
- vampirica
točno toAsfodel wrote:A ok epka.
SpoilerShowOde najkvalitetnija osoba u seriji![]()
![]()
- Malteras
Dobra epizoda, konacno da se pocne kuvati.
SpoilerShow
Sad ce i onaj djecak pobjeci posto je ostao nezakljucan, pa ce konacno otici sa farme, te ce krenuti i davno ocekivano klanje i zombiji kakvi su bili prvih nekoliko epizoda...
Ole

- alecto
+1vampirica wrote:točno toAsfodel wrote:A ok epka.
SpoilerShowOde najkvalitetnija osoba u seriji![]()
![]()
we are such stuff as dreams are made on
- boyko
sometimes while i'm watching this, i wish i'm a zombie so i could eat the fuck out of them! počeli me neki likovi žešče iritirat,nažalost.
da nema ove napetosti na kraju, ostal bi žešče ogorčen.
da nema ove napetosti na kraju, ostal bi žešče ogorčen.

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- dr_gonzo
- callac
Slažem se sa Horroristovim komentarom!
SpoilerShow
kad je počela epizoda, mislila sam da će Rickov mali ubiti onog klinca, no kreten je učinio nešto još katastrofalnije, nalupala bih ga da sam tamo kao vola!
I ono što će se naravno dogoditi jest da će onih trideset mamlaza doći i to će biti kraj druge sezone pa vi (mi) papci čekajte i živcirajte se
I ono što će se naravno dogoditi jest da će onih trideset mamlaza doći i to će biti kraj druge sezone pa vi (mi) papci čekajte i živcirajte se

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- dragonheart
Meni je zasada Norman Reedusov lik najjači. I ona mala Glennova... 

It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/