Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 25 Feb 2009, 20:23

eto horror serije su vecinom ovsje pod horrore stavljene..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 25 Feb 2009, 20:38

Malo mi je ta logika mutna, al ok. Još sam se ja pitala kako to da nitko nije otvorio temu. Sad znam gdje tražiti serije tog tipa.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 25 Feb 2009, 20:39

callac wrote:Malo mi je ta logika mutna, al ok. Još sam se ja pitala kako to da nitko nije otvorio temu. Sad znam gdje tražiti serije tog tipa.

To se i meni dogodilo, čak mislin da san bija i otvorija topic Supernatural u podforumu serije. Glupo je malo, al jebiga, šta je tu je.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Feb 2009, 23:22

jedna od najboljih serija koje sam pratio,doguro sam do treće sezone u dva tjedna,same pohvale za ovu seriju 8)
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 20 Mar 2009, 19:58

Nenormalno dobra nova epizoda, doznaje se masu toga, Deanova uloga u Lillithinom i Božjem planu, Sam postaje užasno moćan, izdajica među anđelima i na koncu, objavljeni su i nazivi posljednjih epizoda, i 22. se zove Lucifer is Rising- 5. sezona će bit savršena točka na i. 8) 8) 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Mar 2009, 20:08

Ghostface wrote:Nenormalno dobra nova epizoda, doznaje se masu toga, Deanova uloga u Lillithinom i Božjem planu, Sam postaje užasno moćan, izdajica među anđelima i na koncu, objavljeni su i nazivi posljednjih epizoda, i 22. se zove Lucifer is Rising- 5. sezona će bit savršena točka na i. 8) 8) 8)
A tek ono što mu je šapnula slijepa vidovnjakinja... Samove moći bi mogle krenuti u krivom smjeru. :D Ona predzadnja epizoda za smrti je bila predobra. A i vidi se da će to biti premalo epizoda, tako da se veselim petoj sezoni.
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Mar 2009, 23:34

kvragu i spojlanje :lol:

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Mar 2009, 09:41

a jbg, ionako je to stranica o seriji... :lol: Tko ti je kriv što nisi u toku? :P
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Mar 2009, 13:04

john_constantine wrote:a jbg, ionako je to stranica o seriji... :lol: Tko ti je kriv što nisi u toku? :P
počeo sam gledat seriju prije tri tjedna i stigao sam do četvrte sezone 13-ta epizoda :wink:

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Mar 2009, 16:37

John_Ryder wrote:
john_constantine wrote:a jbg, ionako je to stranica o seriji... :lol: Tko ti je kriv što nisi u toku? :P
počeo sam gledat seriju prije tri tjedna i stigao sam do četvrte sezone 13-ta epizoda :wink:
dobrodošao u krug zaraženih. :)
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 21 Mar 2009, 17:53

Pa ne moraš zato spoilat, stavi onaj znak prije.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Mar 2009, 18:18

Ghostface wrote:

ma je, znam, samo nisam ništa tako velikoga spoilao.

odlična epizoda

SPOILER
Mislio sam da je Anna taj anđeo koji ih ubija, he... A Sam pije demonsku krv, jbt. Baš me zanima kako će ispasti na kraju, i ta Ruby, istina da je pomagala cijelo vrijeme, ali opet... Ne možeš imati potpuno povjerenje u nju, možda je stvaranje čovjeka u demona jedan od načina za slomiti pečat... A tek ona teza da je bog stvorio ljude, što kaže Uriel, he. :) Ne bi me začudilo da zadnja epizoda završi apokalipsom.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2009, 17:57

izašao novi nastavak, a idući nastavak obećava "The Monster at the End of This Book" :D
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 28 Mar 2009, 22:00

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

odlična epizoda

SPOILER
Mislio sam da je Anna taj anđeo koji ih ubija, he... A Sam pije demonsku krv, jbt. Baš me zanima kako će ispasti na kraju, i ta Ruby, istina da je pomagala cijelo vrijeme, ali opet... Ne možeš imati potpuno povjerenje u nju, možda je stvaranje čovjeka u demona jedan od načina za slomiti pečat... A tek ona teza da je bog stvorio ljude, što kaže Uriel, he. :) Ne bi me začudilo da zadnja epizoda završi apokalipsom.

SPOILER

Po čemu je ta teza nova u odnosu na opće biblijsku? wtf? i naravno da završava apokalipsom, pa naziv zadnje epizode je Lucifer Rising.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Mar 2009, 22:36

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
Ghostface wrote:

odlična epizoda

SPOILER

SPOILER

Po čemu je ta teza nova u odnosu na opće biblijsku? wtf? i naravno da završava apokalipsom, pa naziv zadnje epizode je Lucifer Rising.
SPOILER
hm, ne znam naslov zadnje epizode. A za to što je Uriel spomenuo, u prvih tri sezona su bili samo demoni gdje nije bilo naglaska na Boga i anđele. Ja vjerujem u Darwinovu teoriju, ono, nastanak zemlje i to, nego da je Bog stvorio ljude i slično. Pa nisam previše obraćao pozornost na to.
Michel puši karu.

Post Reply