Harper's Island (2009) - SPOILERS
- callac
- Scarface
- john_constantine
- Sammy
lol, to sam i ja prvo pomislio, al je preocito..john_constantine wrote:he, ja imam onako teoriju koja propada u vodu... Da ih sve ubija Abby jer je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja i želi spriječiti vjenčanje, a uzor je pronašla u traumi od pravog ubojice.

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
Ghostface wrote:john_constantine wrote:he, ja imam onako teoriju koja propada u vodu... Da ih sve ubija Abby jer je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja i želi spriječiti vjenčanje, a uzor je pronašla u traumi od pravog ubojice.
Kako loše.

Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:Ghostface wrote:john_constantine wrote:he, ja imam onako teoriju koja propada u vodu... Da ih sve ubija Abby jer je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja i želi spriječiti vjenčanje, a uzor je pronašla u traumi od pravog ubojice.
Kako loše.Ma ipak se kaže da je ubojica uvijek onaj u kojega najmanje sumnjaš... Šteta što nema neki slijepac ili invalid, onda bi bilo preočito.
Ma ne, to s Abby je jednostavno preveliki klišej i nema dovoljnu snagu motiva, ubojica mora bit neko ko je baš povezan s cilom pričom, pa tako i njegov motiv kojim se omata cila stvar od prije 7 godina do danas. To da ona ubija je samo po sebi glupo, a još da joj motiv bude samo neka zaljubljenost, mislin c'mmon.
- john_constantine
Ghostface wrote:john_constantine wrote:Ghostface wrote:
Kako loše.Ma ipak se kaže da je ubojica uvijek onaj u kojega najmanje sumnjaš... Šteta što nema neki slijepac ili invalid, onda bi bilo preočito.
Ma ne, to s Abby je jednostavno preveliki klišej i nema dovoljnu snagu motiva, ubojica mora bit neko ko je baš povezan s cilom pričom, pa tako i njegov motiv kojim se omata cila stvar od prije 7 godina do danas. To da ona ubija je samo po sebi glupo, a još da joj motiv bude samo neka zaljubljenost, mislin c'mmon.

Michel puši karu.
- callac
A jesu ga zapetljali mamicu im njihovu!!! Sad su mi svi sumnjivi, ali ne vjerujem da će ispasti kako je Wakefield nevin ili tak nešto, samo me zanima kakav je to dogovor između njega i šerifa
, samo za Jimmyja ili općenito.. Cons, možda ima nešto u tvojoj teoriji, al ne da je motiv samo zaljubljenost, nego i nekakva opsesija koja se razvila od traume i da ju je povratak i sama pomisao na povratak tamo nagnala da radi sve ovo. A to što plače i histerizira, možda je znak da je podvojena ličnost pa niti ne zna da je napravila ta ubojstva. A ona rečenici od J.D.-a "It is you" možda je stvarno istinita, a onaj list iz dnevnika je samo navlakuša. Eto, moja viđenja, a sad odoh malo po netu švrljati šta i drugi kažu, malo imdb, malo face grupa i tako....

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Ha, čuj, ona teorija o Calu, pogotovo kada pročitaš što pišu na imdb gotovo je savršena, ali sa rupama koje su dovoljno velike da sumnjam kako je on ipak nevin. Koji su to frikovi sve, kako se sjećaju pojedinosti!!! Mislim da ću ja probati nagovoriti dečka da gleda seriju, pa sa njim proći kroz sve epizode opet iznova i potražiti neke sitnice koje sam izostavila.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Inače, sad san član na cbs forumu, tamo su prave teorije, imdb je samo mali dio toga, pa san tamo na strani ovih koji su uvjereni u Wakefieldovu nevinost.
I Harper's Globe je odličan, DW je ujedno i ubojica iz HI, pa sad ostaje vidit kako će se sve to spojit međusobno, jer izgledaju ka dvi potpuno različite priče.
I Harper's Globe je odličan, DW je ujedno i ubojica iz HI, pa sad ostaje vidit kako će se sve to spojit međusobno, jer izgledaju ka dvi potpuno različite priče.