Midnight Meat Train

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Evil Xander

Post by Evil Xander » 21 Sep 2008, 22:53

Gledao sam ga jucer, dosta dobro sve u svemu. Uostalom, pogledajte i sami...
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Sep 2008, 11:46

kako sam sinoć krepavao od dosade doma, a odlučio sam ne izaći nigdje konkretno van, sjetio sam se MMT i solo krenuo put cinestara na ponoćnu predstavu pogledati ovo remek djelo koji sam željno iščekivao od prvog infoa o filmu ovdje na forumu, s tim da mi je jedan poznanik čitao book of blood vol. 1 i prije par godina me pozitivnim komentarima nabrijao na MMT. 8)
dakle, film mi je odličan... vinnie jones koji mi je predobar glumac i kuler je majstorski odglumio mahoganiya, brutalnog, hladnokrvnog ubojicu/mesara koji metalnim maljem i kukom za meso (plus torba puna rekvizita za obradu) "rješava" solo putnike u noćnom vlaku newyorške podzemne željeznice. ideja za pet, efekti; vjerujem da je poznato kako ne ljubim novi CGI, pogotovo u horrorima, al ovo je tako lijepo i stilski napravljeno (scene klanja su naravno neuvjerljive pošto je riječ o digitalnom goreu, ali odlično izgleda) da sam ostao paf. tj. cijeli film je vizualno jako ugodan, plus super atmosferična glazba koja savršeno pridonosi ugođaju new yorka noću, podzemne željeznice... uglavnom, jako sam zadovoljan. čekanje i nabrijavanje se itekako isplatilo i sad mi se opet gleda. :lol: naravno, imam par sitnih kritika koje su tako minorne da ih nema smisla spomijnati i pred kraj filma sam se malo zabrinuo da bi radnja mogla otić u krivom smjeru i rezultirati u neki glupi twist što je dosta često kod novijih filmova (meni barem), al srećom ispalo je super i kraj mi se posebno dopao. 8)

4,5/5

Deimos

Post by Deimos » 05 Oct 2008, 12:07

odličan film. i prvi put da neko usred filma izlazi van (uglavnom ženski dio publike)

A$H

Post by A$H » 07 Oct 2008, 14:02

Wendigo wrote:
A$H wrote:vecer..upravo pogledao The Midnight Meat Train...pomalo razocaran..sutra vise o filmu...
zbog kraja ili.. :?:
uglavnom

The Midnight Meat Train - 3/5 - necu filozofirat previse, jednostavno sam ocekivao bolje od Kitamure..mozda sam pogrijesio jer sam imao velika ocekivanja, ali tko nebi uz toliko poznatih i dobrih imena oko filma..Vinnie odlican u svojoj ulozi..sa takvom facom se nemre pogrijesit...njegova uloga je sigurno najbolja u filmu..

@Wendigo - SPOILER ne, cijelokupni film me pomalo razocarao..da ne spominjem kako je predvidljiv do bola..svaki dogadjaj ili twist je bio ocit, a kraj? Znao sam ga prije nego sam pogledao film tko je pogledao filmove od Kitamure(Aragami pogotovo) zna kraj..to mu je zastitni znak postao..good vs evil i na kraju uvijek good postane/zamjeni evil... tak da nisam bio iznenadjen konceptom kraja..da ga je rezirao Barker mozda bi bio iznenadjen, ali ovako neEND
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Oct 2008, 15:56

A$H wrote:
Wendigo wrote:
A$H wrote:vecer..upravo pogledao The Midnight Meat Train...pomalo razocaran..sutra vise o filmu...
uglavnom

The Midnight Meat Train - 3/5 - necu filozofirat previse, jednostavno sam ocekivao bolje od Kitamure..mozda sam pogrijesio jer sam imao velika ocekivanja, ali tko nebi uz toliko poznatih i dobrih imena oko filma..Vinnie odlican u svojoj ulozi..sa takvom facom se nemre pogrijesit...njegova uloga je sigurno najbolja u filmu..

@Wendigo - SPOILER ne, cijelokupni film me pomalo razocarao..da ne spominjem kako je predvidljiv do bola..svaki dogadjaj ili twist je bio ocit, a kraj? Znao sam ga prije nego sam pogledao film tko je pogledao filmove od Kitamure(Aragami pogotovo) zna kraj..to mu je zastitni znak postao..good vs evil i na kraju uvijek good postane/zamjeni evil... tak da nisam bio iznenadjen konceptom kraja..da ga je rezirao Barker mozda bi bio iznenadjen, ali ovako neEND
potpis. a uloga onog fotografa koji je glavni protagonist priče je stvarno bezveze..

A$H

Post by A$H » 07 Oct 2008, 16:24

ma taj lik mi je jos bio naporan u seriji Alias, tamo je glumio novinara koji gura nos di mu nije mjesto...same shit kao i ovdje..

Sedmak

Post by Sedmak » 12 Oct 2008, 12:00

Ja sam skinuo na bugarski, a titlovi engleski...
Kako sam se mučio skužiti pola toga jer su titlovi bili prevedeni jako loše polu španjolski...
Isplatilo se.Kakav kraj... :D :D :D :D
[img]http://i37.tinypic.com/f16yd.jpg[/img]

[color=red]VAM SE SVIĐA SLIKA???JA SAM JU NAPRAVIO[/color] :D

Betmen

Post by Betmen » 12 Oct 2008, 13:24

glup film.. makar ima ubijanja meni je to vise triler nego horrorac.

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Oct 2008, 15:14

Betmen wrote:glup film.. makar ima ubijanja meni je to vise triler nego horrorac.
a da, sad.... :lol:

Sedmak

Post by Sedmak » 12 Oct 2008, 15:40

Betmen wrote:glup film.. makar ima ubijanja meni je to vise triler nego horrorac.
Nije :!: :!: :roll:
[img]http://i37.tinypic.com/f16yd.jpg[/img]

[color=red]VAM SE SVIĐA SLIKA???JA SAM JU NAPRAVIO[/color] :D

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Oct 2008, 16:34

Deimos wrote:odličan film. i prvi put da neko usred filma izlazi van (uglavnom ženski dio publike)
ne uviđam zašto, pošto lik ubija oba spola
I may be an idiot, but i am no fool.

Deimos

Post by Deimos » 12 Oct 2008, 22:42

maddjuro wrote:
Deimos wrote:odličan film. i prvi put da neko usred filma izlazi van (uglavnom ženski dio publike)
zato jer je ekipica htjela neki hororčić, a ne masakr. mislim da nije bilo spolno uvjetovano

Deimos

Post by Deimos » 12 Oct 2008, 22:43

A$H wrote:
Wendigo wrote:
uglavnom

pa da ga je režisirao barker mislim da bi ti bilo isto, jer film prati kraj priče tak da...

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Oct 2008, 23:45

Deimos wrote:
maddjuro wrote:
zato jer je ekipica htjela neki hororčić, a ne masakr. mislim da nije bilo spolno uvjetovano
moguće, jer u novinama piše da je to triler, pa se žemskama ne sviđa malo krvi
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 13 Oct 2008, 10:03

Deimos wrote:
A$H wrote:
Wendigo wrote: zbog kraja ili.. :?:
uglavnom

pa da ga je režisirao barker mislim da bi ti bilo isto, jer film prati kraj priče tak da...
pricu nisam citao tak da..

Post Reply