Scream 4

Mjesto za horore iz novog milenija.
callac

Re: Scream 4

Post by callac » 19 Aug 2011, 18:53

@Ghost, stoji sve u spojleru, al meni je to nekako i za očekivati, film nisam doživjela kao vrhunsko remek dijelo već kao odličnu zabavu i parodiranje odnosno ismijavanje. Ja da ga i dva puta pogledam, našla bi mu odmah zamjerku, a kamoli koliko puta si ti odgledao. :lol: (film mi ionako nije za ponavljanje, barem ne u skorije vrijeme)
I Zadro, samo zato što je neka glumica lijepa, zgodna (što osobno mala Robertsica meni nije) ne znači da dobro glumi i također se i u toj stavci slažem s Ghostom! :P
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 19 Aug 2011, 19:02

callac wrote:@Ghost, stoji sve u spojleru, al meni je to nekako i za očekivati, film nisam doživjela kao vrhunsko remek dijelo već kao odličnu zabavu i parodiranje odnosno ismijavanje. Ja da ga i dva puta pogledam, našla bi mu odmah zamjerku, a kamoli koliko puta si ti odgledao. :lol: (film mi ionako nije za ponavljanje, barem ne u skorije vrijeme)
I Zadro, samo zato što je neka glumica lijepa, zgodna (što osobno mala Robertsica meni nije) ne znači da dobro glumi i također se i u toj stavci slažem s Ghostom! :P
Možda san se krivo izrazija al meni su ove stvari odma pri prvom gledanju zasmetale, al nisan ih sebi tija priznat. Zato toliko gledanja s toliko različitih ljudi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 19 Aug 2011, 19:03

Zadro wrote:
SpoilerShow
Ovo za trailer i film sam i ja skužio i to me užasno naživciralo. Nadao sam se da če doč neki extended cut.
A što se tiče Emme Roberts :bicovanje:
Najbolja je :heart:
Je, predobra je...

Daj ne zajebaji. Nit izgleda dobro, nit glumi dobro. Da joj otac i teta nisu to šta jesu, bacija bi je prascima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Aug 2011, 19:17

Scarface wrote:
Zadro wrote:
SpoilerShow
Ovo za trailer i film sam i ja skužio i to me užasno naživciralo. Nadao sam se da če doč neki extended cut.
A što se tiče Emme Roberts :bicovanje:
Najbolja je :heart:
Je, predobra je...

Daj ne zajebaji. Nit izgleda dobro, nit glumi dobro. Da joj otac i teta nisu to šta jesu, bacija bi je prascima.
ima tako neprirodan smiješak na slikama....
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 19 Aug 2011, 19:26

Meni su zapravo svi novi likovi super sjeli (kao i glumci) osim!...
SpoilerShow
Glupog dečka od Jill koji nema apsolutno nikakvog smisla i prejadan je.

Andrej

Post by Andrej » 19 Aug 2011, 22:00

Meni je i dalje film super :D Pogotovu s obzirom da pored njega stoji broj 4, a mogu se na prste izbrojati filmovi na koje se čovek ne ispovraća već kod dvojke.
Uopšte nisam ljubitelj serijala ali stvarno sam se vrhunski zabavio gledajući ovaj.
We're all mad here...

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 20 Aug 2011, 06:00

ma emma roberts nek da samo glavu i ništa više onako u autu - za to bi bila dobra :mrgreen:

idem u pon u kino s jednom curom pa cu ponovo analizirati film
:supz: :supz:

Alastorus

Post by Alastorus » 23 Aug 2011, 22:17

Iako me nista vise nije iznenadilo, cijela vlog shema u filmu, nah.
SpoilerShow
Two killers, c'mon.
Onda cijela spika remake-anja i uvijek postoji ekipa koja zna "The Rules".Bezglavost glumaca, trce kao muhe bez glave.

+Predvidljivost na nivou
SpoilerShow
[Znao sam da je Jill u igri,samo nisam bio siguran za drugog ubojicu], tipicno dramljenje oko toga kako je nitko ne voli, ne sljivi ni 5 % jer ima slavnu Sidney u obitelji.
4.5/10

Slashercic koji nije dostojan [ bar po meni ] nositi ime fransize, no ipak za jedno gledanje cisto u redu.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

olio

Post by olio » 25 Aug 2011, 01:40

Men' super

7/10

Decadentor

Post by Decadentor » 31 Aug 2011, 01:39

A ono poprilicno sam razocaran :| mozda bi mi film bolje sjeo da mu u zanru pise parody/comedy

I jos uvjek nisam siguran jesu mi one fore sa rimakeiranjem dobre ili lose :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 31 Aug 2011, 07:24

ja još uvijek čekam da mi dođe pravo raspoloženje, pa da odgledam cijeli serijal. mada, koliko se sjećam, maglovito, nije da sam bila fan, ali eto, horror je, gledat će se :zubifale:
odmaže malo i to što se nikom baš i ne gleda ovo samnom, a nije mi film za popodnevno gledanje (kad obićno gledam ono što se nikom ne gleda :roll: :lol: ), tak da eto
treba mi samo hrpa kokica i mood za teen slasher i bit će dobro i vikend popodne :D
Image

bakero

Post by bakero » 05 Sep 2011, 15:11

Ah taj novi Scream jedva čekam pogledat, 3.dio sam još na kaseti vrtio :)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Info

Post by Info » 05 Sep 2011, 16:37

Ma nemoj ni gledat, film je obična bljuvotina kao i ceijeli serijal. Def. mi spada među najlošije serijale. Ok, prvi dio je dobar, ali ostali su zbilja neviđeno sranje :prayer:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Josef K

Post by Josef K » 05 Sep 2011, 18:57

Ja u četvrtak imam reprizu u cinestaru i jedva čekam :partyman:

Andrej

Post by Andrej » 06 Sep 2011, 01:56

Info wrote:Ma nemoj ni gledat, film je obična bljuvotina kao i ceijeli serijal. Def. mi spada među najlošije serijale. Ok, prvi dio je dobar, ali ostali su zbilja neviđeno sranje :prayer:
Nemoj tako...pusti ljude da pogledaju pa ako im se ne svidi pljujte film zajedno :partyman:
We're all mad here...

Post Reply