Predators (2010)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Andrej

Re: Predators (2010)

Post by Andrej » 26 Sep 2010, 09:44

Definitivno rađen u slavu orginala uz blagi osvrt na priču iz stripa. Neću se osvrtati na kvalitet, pošto sam blago rečeno veoma nerealan i pristrasan kad je u pitanju franšiza o predatorima, te sam ona životinja kojoj je dovoljno pokazati Predatora na dve sekunde, pa da se odmah upiški od sreće. :oops:
We're all mad here...

Mitch_Connor

Post by Mitch_Connor » 26 Sep 2010, 20:16

DrugsBunny wrote:Evo pogledao sam. Film je blago rečeno, bezveze! Dajem mu 5/10.
Ima naprosto previše čizi dijaloga, scena i gluposti :roll: :roll:
poput recimo ovog dijaloga:
-Who are you?-
-I am alive.-
Royce: [to Noland who is wearing a Predator mask] What... the fuck are you?
Noland: [Removes mask] I'm alive! You talk too loud.
...

Također:
SpoilerShow
Isabelle: [Royce wants to booby trap Edwin] This isn't right, he's one of us.
Royce: He is, it wants you to feel something for this man, to be human.
Isabelle: And what are you!
Royce: Alive.
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 26 Sep 2010, 22:14

Odvratno :D
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

filmofil

Post by filmofil » 27 Sep 2010, 22:43

pa solidno je ovo, malo preumjetno i premoderno (od čega pati i avp serijal), ali nisam ni očekivao da će vratiti atmosferu iz p1 i p2...odlične su mi i reference na prvi film (kad ženska priča o gvatemali i pjesma za vrijeme odjavne špice)

nemre meni film u kojem se pojave predatori biti loš :) najborbe su đapanezer s katanom vs predator u polju i predator vs predator...šteta samo što se nisu dotakli više njihove kulture kad su već stavili film na njihov planet, da im barem bolje objasne povijest i npr kako se razmnožavaju ili hrane

adrien brody možda i nije bio najbolji izbor za glavnu ulogu, ali je to solidno odradio, ostatak glumačke postave je više manje okej...što se tiče budućnosti franšize, ne znam, možda je vrijeme za neke velike promjene i novosti jer od avp 1 do predatorsa sve je to već viđeno, ništa novog nam ne daju...ajde, stavili su ih na njihov planet, samo kaj izgleda kao bilo koja džungla na zemlji pa nemaš uopće osjećaj da su negdje u nekoj svemirskoj vukojebini
This is the Zodiac speaking.

Decadentor

Post by Decadentor » 29 Sep 2010, 03:06

film moze proc, nije los, ima dosta rupa ili je to sve u mojoj glavi, ali nije bitno, bitna je zabava i predatori :supz:
Image

Scarface

Post by Scarface » 30 Sep 2010, 00:18

Gleda san ga još u kinu i tolko me nije dojmija da ni komentar nisan ostavija. I ta borba s yakuzom je lame, neš ti scene.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 30 Sep 2010, 00:24

Ghostface wrote:I ta borba s yakuzom je lame, neš ti scene.
meni je đapanezer bio glavna faca u toj skupini, valjda jer je najmanje pričao...čovjek je bos hodao cijele vrijeme po toj džungletini :D onda na kraju stane da se obračuna 1vs1 s predatorom...sama borba nije ništa specijalno, ali tolko je odskakao od ostalih, imao je časti baš kao i predatori, a na kraju se sve završilo na najbolji mogući način za njega, a i za nas gledatelje

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 30 Sep 2010, 00:30

Mi smo umrli od smjeha u kinu kad je yakuza pokazao da ima 3 prsta.
Odmah su se čuli komentari: "Srbin".

Sorry Andrej.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Andrej

Post by Andrej » 30 Sep 2010, 00:32

DrugsBunny wrote:Mi smo umrli od smjeha u kinu kad je yakuza pokazao da ima 3 prsta.
Odmah su se čuli komentari: "Srbin".

Sorry Andrej.
:lol: :lol: :lol:
We're all mad here...

darian

Post by darian » 30 Sep 2010, 17:09

filmophil wrote:pa solidno je ovo, malo preumjetno i premoderno (od čega pati i avp serijal), ali nisam ni očekivao da će vratiti atmosferu iz p1 i p2...odlične su mi i reference na prvi film (kad ženska priča o gvatemali i pjesma za vrijeme odjavne špice)

nemre meni film u kojem se pojave predatori biti loš :) najborbe su đapanezer s katanom vs predator u polju i predator vs predator...šteta samo što se nisu dotakli više njihove kulture kad su već stavili film na njihov planet, da im barem bolje objasne povijest i npr kako se razmnožavaju ili hrane

adrien brody možda i nije bio najbolji izbor za glavnu ulogu, ali je to solidno odradio, ostatak glumačke postave je više manje okej...što se tiče budućnosti franšize, ne znam, možda je vrijeme za neke velike promjene i novosti jer od avp 1 do predatorsa sve je to već viđeno, ništa novog nam ne daju...ajde, stavili su ih na njihov planet, samo kaj izgleda kao bilo koja džungla na zemlji pa nemaš uopće osjećaj da su negdje u nekoj svemirskoj vukojebini
Hm, koliko sam ja shvatio to nije njihov planet nego oni tamo dolaze loviti ... to im je i crnjo rekao da dolaze uvijek u skupinama po 3. sa brodom ...
What is Life?
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."

filmofil

Post by filmofil » 30 Sep 2010, 17:45

hmm, ja sam čitao izjavu rodrigueza da su ih u ovom filmu stavili na njihov planet pa mi je to ostalo...makar da, u filmu kažu da to koriste samo kao hunting grounds, al ne sjećam se više točno

Scarface

Post by Scarface » 30 Sep 2010, 17:50

Da, to nije njihov planet, već lovište koje ima okoliš šta sličniji onome na planetu lovina.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 23 Oct 2010, 17:04

Nie loš toliko koliko sam očekivao
7/10 samo zato jer volim predatora.
--------
Last.fm

jeba

Post by jeba » 30 Oct 2010, 09:30

Nije da me oduševio. Definitivno sam očekivao nešto bolje, kao što se dalo naslutiti u prvih 45 minuta. Nakon toga film iz minute u minutu gubi na vrijednosti. Mogao je biti puno zahvalniji izbor glumaca, ali eto. Rejting na imdb-u od 6,7 je tu negdje, ali možda malo pretjeran.

boyko

Post by boyko » 12 Nov 2010, 10:19

ma odličan.
dobra radnja, oke glumačka ekipa,krvi kolko očeš..
ja zadovoljan 8/10
SpoilerShow
jedino nisam očekival da bu meksikanac prvi poginul :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply