Hellboy II: The Golden Army

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Feb 2009, 19:49

elrania wrote:
Dragonrage wrote:
elrania wrote: nisam jos gledala, ne bih znala, ali meni je hellboy 2 svejedno bio traumaticno iskustvo.
LOL...onda sam te zamjenio sa metallicat :lol: :lol:

Mislim da bi trebala Hellboyu dati još jednu priliku...mislim, ipak je riječ o jednom od bolji prošlogodišnjih filmova, a to nipošto nemre biti zato jer je loš. Slabiji je od originala, ali opet tako savršen u mnogo segmenata...ali ne da mi se sad nabrajati i objašnjavati...kad čovjek neš ne voli...onda jebi ga...ne voli... :)
pih... :twisted:

uh, nije hellboy bas nesto za sto bih odvoijla vremena da mu dam jos jednu sansu. bio mi je naprosto prenaporan... vizualno mi je zgodan, ali apsolutno mi se nista drugo u filmu nije svidjelo... kad se sjetim tog filma padne mi na pamet kak bi bio odlican mom braticu koji sad ide u osnovnu. ne zelim vrijedati nikoga, al dozivljavam ga nekako najpogodnijim za tu razinu... :?

ne svida mi se. tocka. :lol:

cak me iznenadilo kad mi je ash reko neki dan da ni njemu bas nije nes :lol: eto, davi njega sad :mrgreen:
Samo što se varaš...mislim, naravno da bi se svidio i njima, kao i svaki noviji CGI/superhero film, i to samo što se tiče te vizualne strane, ali što se priče i9 likova tiče, film je daleko ozbiljniji nego se čini, a da ne kažem dublji za jedan superhero film. Mogao bih napisati cijelu stranicu na tu temu...ali nedamise...barem sad ne :lol:

Ali u svakom slučaju...nepravedno je ovakvo razmišljanje baš o ovom filmu, čak možda malo i uvrjedljivo, jer to bi onda značilo da nekih 70-80% ljudi kojima je film dobar i vide nešto više u njemu, razmišljaju kao osnovnoškolci...LOL

elrania

Post by elrania » 11 Feb 2009, 20:48

Dragonrage wrote:
elrania wrote:
Dragonrage wrote: LOL...onda sam te zamjenio sa metallicat :lol: :lol:

Mislim da bi trebala Hellboyu dati još jednu priliku...mislim, ipak je riječ o jednom od bolji prošlogodišnjih filmova, a to nipošto nemre biti zato jer je loš. Slabiji je od originala, ali opet tako savršen u mnogo segmenata...ali ne da mi se sad nabrajati i objašnjavati...kad čovjek neš ne voli...onda jebi ga...ne voli... :)
pih... :twisted:

uh, nije hellboy bas nesto za sto bih odvoijla vremena da mu dam jos jednu sansu. bio mi je naprosto prenaporan... vizualno mi je zgodan, ali apsolutno mi se nista drugo u filmu nije svidjelo... kad se sjetim tog filma padne mi na pamet kak bi bio odlican mom braticu koji sad ide u osnovnu. ne zelim vrijedati nikoga, al dozivljavam ga nekako najpogodnijim za tu razinu... :?

ne svida mi se. tocka. :lol:

cak me iznenadilo kad mi je ash reko neki dan da ni njemu bas nije nes :lol: eto, davi njega sad :mrgreen:
Samo što se varaš...mislim, naravno da bi se svidio i njima, kao i svaki noviji CGI/superhero film, i to samo što se tiče te vizualne strane, ali što se priče i9 likova tiče, film je daleko ozbiljniji nego se čini, a da ne kažem dublji za jedan superhero film. Mogao bih napisati cijelu stranicu na tu temu...ali nedamise...barem sad ne :lol:

Ali u svakom slučaju...nepravedno je ovakvo razmišljanje baš o ovom filmu, čak možda malo i uvrjedljivo, jer to bi onda značilo da nekih 70-80% ljudi kojima je film dobar i vide nešto više u njemu, razmišljaju kao osnovnoškolci...LOL
sto je toliko tesko prihvatiti cinjenicu da meni taj film ne valja? :-|
to sto se vecini svida me i privuklo i na kraju sam se suzdrzavala da ne zaspim tokom gledanja.

primjetila sam da ima ovdje dosta ljudi kojima je npr. midnight movie jad i bijeda, te cisti idiotizam od filma i ne smatram bas da je takvo nesto nepravedno za rec sam zato sto se ja tako ne osjecam, nit me vrijeda.

ah, sad vidim kako je bilo ghostfaceu kad se usudio prvi rec da mu je dark knight bio bezveze. :lol:

btw, A$H ti porucuje: "i meni je hellboy 2 los i duboko u sebi znas da je i tebi :lol:"
Last edited by elrania on 11 Feb 2009, 22:30, edited 1 time in total.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 21:30

Ah..Selmaaa.. :heart: :rolleyes:
I like to eat things.

Aryx

Post by Aryx » 11 Feb 2009, 21:38

puno bolji nego prvi dio :) cak sam mu dao ocjenu 8/10 a to je jako puno za mene :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Feb 2009, 21:49

Aryx wrote:puno bolji nego prvi dio :) cak sam mu dao ocjenu 8/10 a to je jako puno za mene :D
ti to ozbiljno? :shock: i još ne voliš superhero filmove.

DEXTER

Post by DEXTER » 11 Feb 2009, 23:50

Eat Your Brains wrote:Ah..Selmaaa.. :heart: :rolleyes:
:heart: :heart: :heart:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 12 Feb 2009, 00:42

Meltttting...taj Hellboy je one lucky bastard.. :D
I like to eat things.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 12 Feb 2009, 17:44

elrania wrote:sto je toliko tesko prihvatiti cinjenicu da meni taj film ne valja? :-|
to sto se vecini svida me i privuklo i na kraju sam se suzdrzavala da ne zaspim tokom gledanja.

primjetila sam da ima ovdje dosta ljudi kojima je npr. midnight movie jad i bijeda, te cisti idiotizam od filma i ne smatram bas da je takvo nesto nepravedno za rec sam zato sto se ja tako ne osjecam, nit me vrijeda.

ah, sad vidim kako je bilo ghostfaceu kad se usudio prvi rec da mu je dark knight bio bezveze. :lol:

btw, A$H ti porucuje: "i meni je hellboy 2 los i duboko u sebi znas da je i tebi :lol:"
Naprotiv...prihvatio sam to ja...već sam ti i rekao u ranijem postu, kad čovjek neš ne voli...onda jebi ga...ne voli...samo ti kažem...to što se tebi ne sviđa, ne znači da je i tako loš kao što smatraš...

Inače...Ghostfacea je Knightu dao drugu šansu, i tada primjetio neke stvari koje nije primjetio prvi puta...stoga, prvi dojam ponekad može zavarati. Ja znam da se to meni par puta dogodilo hehe... :wink:

A A$H...hmmm...ne znam šta si mu učinila, jer od kad je s tobom...ukus mu je postao..emm...čudan hehehe... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

No hard feelings...zeka-peka :wink: :D :lol:

elrania

Post by elrania » 12 Feb 2009, 20:35

Dragonrage wrote:
Naprotiv...prihvatio sam to ja...već sam ti i rekao u ranijem postu, kad čovjek neš ne voli...onda jebi ga...ne voli...samo ti kažem...to što se tebi ne sviđa, ne znači da je i tako loš kao što smatraš...
ja cu priznat da je film dobro snimljen, da je prica koliko toliko ok, opcenito gledajuci, da su maske zbilja super, vizualno je taman, ali nikako mi nije sjeo. ima meni neku budalastu notu koju nikako da sam usvojila. kuzim zasto drugima valja, no cuj, ovdje sam da govorim subjektivno. :P
Inače...Ghostfacea je Knightu dao drugu šansu, i tada primjetio neke stvari koje nije primjetio prvi puta...stoga, prvi dojam ponekad može zavarati. Ja znam da se to meni par puta dogodilo hehe... :wink:
budem i ja dala dark knightu drugu sansu, al ne i ovome :lol:

A A$H...hmmm...ne znam šta si mu učinila, jer od kad je s tobom...ukus mu je postao..emm...čudan hehehe... :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
No hard feelings...zeka-peka :wink: :D :lol:
popravio se :twisted: :lol:

A$H

Post by A$H » 13 Feb 2009, 14:36

kao sto vec rekao naspram prvoga drugi je stvarno fail..po svemu.. 8) :lol: :twisted:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Feb 2009, 18:25

A$H wrote:kao sto vec rekao naspram prvoga drugi je stvarno fail..po svemu.. 8) :lol: :twisted:
Ma to te elrania začarala...ti u duši znaš da je film izvrstan... 8) 8) :twisted: :lol: :lol: :lol:

DEXTER

Post by DEXTER » 13 Feb 2009, 18:27

ma ja ga najvjerojatnije neću ni gledat. prvi mi nije bio nešto posebno :oops:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

A$H

Post by A$H » 13 Feb 2009, 18:33

gledah ga i prije..hehe..i isto je bilo misljenje.. :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Feb 2009, 18:53

A$H wrote:gledah ga i prije..hehe..i isto je bilo misljenje.. :lol:
Da, da...da...whatever :lol: :lol: :lol:

Nego, očemo li mi ikada više na pivo...mislim, ono...ponašaš se kao d više ne postojim hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

A$H

Post by A$H » 13 Feb 2009, 18:55

..lol..

ovaj vikend najbolje..

kasnije neznam kad cu moc..

Post Reply