Wrong Turn 2 trailer

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorFanatic

Wrong Turn 2 trailer

Post by HorrorFanatic » 05 Apr 2007, 16:17

Pozdrav ljudi, evo i mene nakon par mjeseci.

Uglavnom, prije par dana izašao je službeni Wrong Turn 2 trailer, pa eto, ako već niste vidjeli na horrorhr-u, pogledajte:

http://www.bloody-disgusting.com/bdtv/Player.php?id=318

Meni osobno trailer djeluje jebeno...

Mišljenja?

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Apr 2007, 16:55

pa prvi dio mi je bio loš i dosadan. A trailer? Hm, ne vidim zašto bi ženska išla gurati prste u usta mrtvacu? :? A ideja je i dalje glupa - šestoro ljudi u reality emisiji gdje su kanibali? Osim što je ideja više puta kopirana, čak i u glupom crtiću sa dinosaurima, nema nikakve poznate face, nego izgleda nekakvi loši glumci. A kanibali, i dalje bezveze kao i u originalu. Vidi se da ubacuju više akcije. Ma više me interesira Hills have eyes 2. :wink:
Michel puši karu.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 05 Apr 2007, 17:52

aaaaaaaa ima da se razocaras u hils have eyes 2 ,,,neka bezveze pucnjava,nije ni blizu zanimljiv,ja nisam izdrazo ni da ga odgledam do kraja nego sam motao

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Apr 2007, 18:46

Ali biti će sigurno bolje nego ovaj wrong turn. :wink:
Michel puši karu.

HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 05 Apr 2007, 20:06

john_constantine wrote:pa prvi dio mi je bio loš i dosadan. A trailer? Hm, ne vidim zašto bi ženska išla gurati prste u usta mrtvacu? :? A ideja je i dalje glupa - šestoro ljudi u reality emisiji gdje su kanibali? Osim što je ideja više puta kopirana, čak i u glupom crtiću sa dinosaurima, nema nikakve poznate face, nego izgleda nekakvi loši glumci. A kanibali, i dalje bezveze kao i u originalu. Vidi se da ubacuju više akcije. Ma više me interesira Hills have eyes 2. :wink:
Ne bih htio sada ulaziti u raspravu s tobom, no vidim da se u nekim stvarima ne slažemo, pa da počnem:

1.)Ako nešto ovaj filma ima, onda je to glumačka postava. Mislim, nema sad tu nekih velikih glumačkih imena, no budimo realni, koliko česti su uopće horrori sa velikim glumačkim imenima? Imamo legendu Henrya Rollinsa, "Jasona" a.k.a. Ken Kirzingera, manje poznatu Ericu Leerhsen (Texas Chainsaw Massacre, Blair Witch 2 itd.)

2.)Ženska je stavljala prste u usta liku jer mu je htjela dati umjetno disanje (mislim ipak je pogažen lol)

3.)Iako se slažem da je radnja malo glupa, oni nisu u realityu sa kanibalima, oni su u realityu u šumi i slučajno nabasaju na kanibale... No ajde, s tim se još slažem.

I da, Hills 2 će te razočarati, čuo sam fakat grozne stvari o njemu...

I rest my case.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 05 Apr 2007, 23:56

Reality Show ideja je degutantno idiotna, nemogu vjerovati da još netko daje pare na takve reciklirane ideje.

Kako sam rekao na sajtu, prvi dio mi se nij baš sviđao, ali sa guštom ću pogledati dvojku. Teaser je bio katastrofa, trailer ovaj mi čak djeluje OK...

Truba

Post by Truba » 06 Apr 2007, 00:21

izgleda solidno

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2007, 11:23

HorrorFanatic wrote:
john_constantine wrote:pa prvi dio mi je bio loš i dosadan. A trailer? Hm, ne vidim zašto bi ženska išla gurati prste u usta mrtvacu? :? A ideja je i dalje glupa - šestoro ljudi u reality emisiji gdje su kanibali? Osim što je ideja više puta kopirana, čak i u glupom crtiću sa dinosaurima, nema nikakve poznate face, nego izgleda nekakvi loši glumci. A kanibali, i dalje bezveze kao i u originalu. Vidi se da ubacuju više akcije. Ma više me interesira Hills have eyes 2. :wink:
Ne bih htio sada ulaziti u raspravu s tobom, no vidim da se u nekim stvarima ne slažemo, pa da počnem:

1.)Ako nešto ovaj filma ima, onda je to glumačka postava. Mislim, nema sad tu nekih velikih glumačkih imena, no budimo realni, koliko česti su uopće horrori sa velikim glumačkim imenima? Imamo legendu Henrya Rollinsa, "Jasona" a.k.a. Ken Kirzingera, manje poznatu Ericu Leerhsen (Texas Chainsaw Massacre, Blair Witch 2 itd.)

2.)Ženska je stavljala prste u usta liku jer mu je htjela dati umjetno disanje (mislim ipak je pogažen lol)

3.)Iako se slažem da je radnja malo glupa, oni nisu u realityu sa kanibalima, oni su u realityu u šumi i slučajno nabasaju na kanibale... No ajde, s tim se još slažem.

I rest my case.
1.Hm, pa dobro, bar su negdje glumili, pa će biti zadovoljavajuće kvalitete. Glavno da ne budu iritatni kao ona mladež iz 1000 corpses.
2.Pa kužim da mu je htjela dati umjetno disanje, ali valjda bi dala usta na usta. nisam baš primjećivao da mu je čistila oko usta da makne zubalo ili slinu.
3.ma priču sam čitao već prije na blogu, bila je glupa, i sada je. A i kako ne znaju da su kanibali tamo? Ako je onaj doktor uspio preživjeti, onda su valjda morali negdje čuti da ih ima cijeli kurac tamo. Plus nestanci ljudi u posljednje vrijeme. A i koliko ih ima uopće? Valjda ima tamo nekakvo incestuozno leglo kada ih se toliko stvara.
4.ma skoro svaki nastavak razočara, nikakva novost.
Michel puši karu.

HorrorFanatic

Post by HorrorFanatic » 06 Apr 2007, 12:46

john_constantine wrote:
HorrorFanatic wrote:

I rest my case.
1.Hm, pa dobro, bar su negdje glumili, pa će biti zadovoljavajuće kvalitete. Glavno da ne budu iritatni kao ona mladež iz 1000 corpses.
2.Pa kužim da mu je htjela dati umjetno disanje, ali valjda bi dala usta na usta. nisam baš primjećivao da mu je čistila oko usta da makne zubalo ili slinu.
3.ma priču sam čitao već prije na blogu, bila je glupa, i sada je. A i kako ne znaju da su kanibali tamo? Ako je onaj doktor uspio preživjeti, onda su valjda morali negdje čuti da ih ima cijeli kurac tamo. Plus nestanci ljudi u posljednje vrijeme. A i koliko ih ima uopće? Valjda ima tamo nekakvo incestuozno leglo kada ih se toliko stvara.
4.ma skoro svaki nastavak razočara, nikakva novost.
Nemoj me nigdje citirati, no koliko sam čuo navodno da dvoje preživjelih iz jedinice zapravo i nisu preživjeli... Ne znam, trebamo se strpiti do 10. mjeseca da saznamo (da, tek tada izlazi), no navodno da su Eliza Dushku i doktor u međuvremenu crkli...

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Apr 2007, 13:40

hm, da, to me podsjetilo na TCM serijal - ona glumica marilyn burns, koja preživi original, kasnije su izjavili da je završila u ludnici, a u trećem da je umrla ili takvo nešto.
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 06 Jun 2007, 20:23

trailer nije loš al opet ista caka ko iz prvog dijela, javljaju se na mobitel pa ne gledaju kuda voze pa lupe u nešto, meni je prvi dio bio sasvim ok!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

metallicat

Post by metallicat » 07 Jun 2007, 00:14

meni se prvi baš nije svidio, nikako, pa i ne žudim za drugim :D
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Jun 2007, 02:57

Za HorrorFanatica (a i druge dakako)

U novom izdanju od DeadPit radio emisije (od jučer/danas kako već želite) ekipa radi intervju sa redateljom "Wrong Turn 2" gdje dakako naveliko pričaju o dvojci. Nisam još slušao ali svi njihovi intervjui do sada su kickali ass. Eto linka:

http://www.horrortalkradio.com/shows/61507final.mp3

Post Reply