E, već dugo razmišljam o tome. Mislim, davno sam u jednom broju Klika čitao o Takeshiju mikeu i o njegovim radovima, i pričalo se o tome, o njegovim nasilnim scenama, krvi, utrobi i svemu tome. Pa dobro, to me tada kao klinca odbijalo, pa sam izbjegavao njegove filmove. I onda strast prema horor filmovima tako da mi je jedino gadljiva scena u Ichi the killeru kada plavokosi nateže kožu onom debilu. A svo to "eksplicitno" nasilje i sve o čemu samo pričaju, da je bolesno, odvratno i sve to, pa gdje je to? Čak niti scena s odrezanim licem koji struže po zidu nije ništa posebno, ali zabavno je.
A tek ovaj komentar filma na imdb - u
Highly recommended,especially if you have strong stomach.9 out of 10.. Mislim, stvarno mi je teško povjerovati da netko ne može podnijeti takve filmske scene.

Ono što je neki dan Zombiemachine rekao za wolf creek, da su ga opisali kao krvavi film i težak za gledanje, a zapravo, nasilje nije ništa posebno. Moram priznati da bi ismijao nekoga kome bi bilo koja krvava scena iz bilo kojeg nastavka Friday 13 bila odbojna.
Pa nije da se baš palim na nasilje i takve stvari, mene to jednostavno ne dira, ljudi jedu crve, crvi jedu ljude, utrobe, klaonica, sadomazohizam, i sve to moguće. Jedino mi je odbojna scena u The thing kada si režu nožem prst da bi izvadili krv.
Mislim, npr. film Hostel. Možete čuti stotine komentara kako im je film prestrašan, krvav, nasilan, bolestan, okrutan i sve to. Iskreno, ja baš zajebavam takve

ali mi koji gledamo sve te horore i nasilne filmove, a neki kao pain the salvation snuff filmove

, nama je to potpuno mlaki i bezvezni film koji nam pokušava prodati foru za krvi i nasiljem.
kakvo je vaše mišljenje o filmovima? Je li vam nasilje postalo sastavni dio filmova da vas to uopće ne može odbiti, nego ste toleratni prema takvim scenama.