Koji ste horror zadnji gledali?
- chatterer
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
They Live (1988) - Ideja je dosta dobra ali slaba izvedba, ako je to trebao biti nekakav horor onda je težak fail, kao akcija može proći uz teško probavljivu glumu. Carpenter varira od vrhunskih ostvarenja do trasheva. 5/10
- A$H
to mu je jedan od najboljih..
bas akcijski sf osamdesetih..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Istina, Carpenter mi nikada nije legao, volim njegov rad, pogotovo The Thing, Halloween koji su mi najbolji od njega pa onda tek Fog, Vampires i ostalo mi je onak dok zbilja ima i loših... neznam zašto ga zovu najboljim horor redateljem - možda i je, ali daleko mi je bolji Romerochatterer wrote:They Live (1988) - Ideja je dosta dobra ali slaba izvedba, ako je to trebao biti nekakav horor onda je težak fail, kao akcija može proći uz teško probavljivu glumu. Carpenter varira od vrhunskih ostvarenja do trasheva. 5/10
"Good night boils and ghouls."
- Sammy
Drag Me to Hell (2009) - pa...moglo je to i bolje, mozda sam ocekivao malo vise nego sto sam dobio, ali ok..audio mi je cijeli film isao na zivce, iz obicne tisine nastane takva buka da je to strasno
..u nekim scenama me zacimao na sekundu dvije, al onda se jednostavno opalis smijat kad skuzis koliko je to zapravo glupo i smjesno..po meni je najveci fail bilo ono sazivanje koje je trebalo dic atmosferu, a sve je bilo nekako opusteno..da nije bilo (predvidljivog) dobrog kraja bila bi i manja ocjena - 7/10

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- chatterer
od ovih što sam gledao, The Thing, Halloween i Starman su mi super filmovi, poslije tih filmova i nije imao bogzna kakve radove iako su svi imali dobru ideju, svaki film nešto prepoznatljivo ali sama izvedba je trebala biti puno bolja. Ali svejedno ga i ja držim među najjačim horor redateljima jer i nema neku veliku konkurencijuMetalcamp wrote:Istina, Carpenter mi nikada nije legao, volim njegov rad, pogotovo The Thing, Halloween koji su mi najbolji od njega pa onda tek Fog, Vampires i ostalo mi je onak dok zbilja ima i loših... neznam zašto ga zovu najboljim horor redateljem - možda i je, ali daleko mi je bolji Romerochatterer wrote:They Live (1988) - Ideja je dosta dobra ali slaba izvedba, ako je to trebao biti nekakav horor onda je težak fail, kao akcija može proći uz teško probavljivu glumu. Carpenter varira od vrhunskih ostvarenja do trasheva. 5/10
- Asfodel
Pandorum - 4/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- DrugsBunny
Ja bih među te njegove najbolje filmove uvrstio i In The Mouth Of Madness i Prince Of Darkness koji su mi poprilično sjeli, Carpenter je, po meni, genije.chatterer wrote:od ovih što sam gledao, The Thing, Halloween i Starman su mi super filmovi, poslije tih filmova i nije imao bogzna kakve radove iako su svi imali dobru ideju, svaki film nešto prepoznatljivo ali sama izvedba je trebala biti puno bolja. Ali svejedno ga i ja držim među najjačim horor redateljima jer i nema neku veliku konkurencijuMetalcamp wrote:Istina, Carpenter mi nikada nije legao, volim njegov rad, pogotovo The Thing, Halloween koji su mi najbolji od njega pa onda tek Fog, Vampires i ostalo mi je onak dok zbilja ima i loših... neznam zašto ga zovu najboljim horor redateljem - možda i je, ali daleko mi je bolji Romerochatterer wrote:They Live (1988) - Ideja je dosta dobra ali slaba izvedba, ako je to trebao biti nekakav horor onda je težak fail, kao akcija može proći uz teško probavljivu glumu. Carpenter varira od vrhunskih ostvarenja do trasheva. 5/10
Ontopic:
Day Of The Dead 6/10, a šta ja znam, nije mi bogzna kako sjeo , bio sam pun očekivanja nakon night of the living dead i dawn of the dead, a dobio sam nešto drugačije i rekao bih eksperimentalnije, a to mi nije leglo
Na trenutke film izgleda kao neka sapunica i nema konkretne radnje te se prava akcija dogodi tek pred sam kraj filma, može to i bolje
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- sikeone
Starship Troopers 2 3.5/5-s obzirom da je direct to dvd film je i sasvim pristojan za pogledati sa dosta dobrim killovima i efektima uzevši u obzir buđet filma. Gluma je osrednja s tim da mi je glavni lik dobro sjeo kao opaka vojničina. puno jeftiniji i hororastičniji nastavak.
J...š film u kojem nema tuče
- sikeone
Među njegovim najboljim ostvarenjima, jedan od klasika osamdesetih godina ali naravno svatko ima pravo na svoje mišljenjechatterer wrote:They Live (1988) - Ideja je dosta dobra ali slaba izvedba, ako je to trebao biti nekakav horor onda je težak fail, kao akcija može proći uz teško probavljivu glumu. Carpenter varira od vrhunskih ostvarenja do trasheva. 5/10
J...š film u kojem nema tuče
- DrugsBunny
Land Of The Dead 5/10, previše gluposti, premalo tog rečeno, glup završetak, radnje bez imalo smisla i wtf situcije, bezveze, jedino što mi se svidjelo je nekakav prikaz života u gradu poslije zombie apokalipse koji nije bio dovoljno razrađen :/
- DrugsBunny
Alien vs Predator 4/10, a mislim da sam bio i velikodušan, film se po ničem ne ističe, naivan i nerealan, dosadan, blah, jedino dobro u filmu su efekti aliena dok su mi je kod predatora i to loše :/
- kraykulla
rest stop 2:dont look back.nastavak jedinice u revijalnom tonu,malo lošiji od prvog ali
svejedno dobar,neke stvari više saznajemo o činjenicama iz jedinice.
volim ovakve uvrnute filmove 3,5/5.
svejedno dobar,neke stvari više saznajemo o činjenicama iz jedinice.
volim ovakve uvrnute filmove 3,5/5.

- chatterer
Vertige - pogledao samo zbog Risnjaka, očekivanja nisu bila velika. Ugodno me iznenadilo prvih 35-40 minuta snimanja prirode, rekao bih jedino vrijedno gledanja. Poslije toga ništa posebno, film ala Wrong Turn, The Hills Have Eyes.. Ono što bi trebali biti najzanimljiviji dijelovi se gotovo ni ne vidi, srećom dosta kratko traje. 5/10
da naravno, to je samo moje mišljenje, inače me film cijelo vrijeme podsjećao na Demone, neka slična glazba i akcijske scenesikeone wrote:Među njegovim najboljim ostvarenjima, jedan od klasika osamdesetih godina ali naravno svatko ima pravo na svoje mišljenjechatterer wrote:They Live (1988) - Ideja je dosta dobra ali slaba izvedba, ako je to trebao biti nekakav horor onda je težak fail, kao akcija može proći uz teško probavljivu glumu. Carpenter varira od vrhunskih ostvarenja do trasheva. 5/10
- jigsaw
-
SAW VI
4.5/10
standardno, jedino kraj mi se svidia
4.5/10
standardno, jedino kraj mi se svidia