Koji ste horror zadnji gledali?
-
- HorrorHR
- Site Admin
- boyko
Triangle (2009)- super je! ispal je puno bolje nego kaj sam ja očekival.radnja je totalno zapetljana,jednostavno kompliciranija nije mogla bit
.svakak pogledat! 9/10
bil bi još i bolji da ja nisam skinul neki glupi rip,jer mi je cijelo vrijeme pisalo "Property of first look studios".nabijem ih ja na taj property

bil bi još i bolji da ja nisam skinul neki glupi rip,jer mi je cijelo vrijeme pisalo "Property of first look studios".nabijem ih ja na taj property
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
- marcato
-
- HorrorHR
- Site Admin
nabiju i oni tebe što skidaš skrinereboyko wrote:Triangle (2009)- super je! ispal je puno bolje nego kaj sam ja očekival.radnja je totalno zapetljana,jednostavno kompliciranija nije mogla bit.svakak pogledat! 9/10

- boyko
HorrorHR wrote:nabiju i oni tebe što skidaš skrinereboyko wrote:Triangle (2009)- super je! ispal je puno bolje nego kaj sam ja očekival.radnja je totalno zapetljana,jednostavno kompliciranija nije mogla bit.svakak pogledat! 9/10

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
- Decadentor
- cactus
Lost boys (1987)
Režija: Joel Schumacher
Glume:Kiefer Sutherland, Jason Patric, Corey Feldman,
Jami Gertz, Corey Haim, Edward Feldman, Dianne Wiest
Ovo je svojevrsni predhodnik jednog novijeg serijala jer je i u jednom i drugom slučaju riječ o laganim vampirskim horror komedijama za tinejdžere. Međutim, ovo je i dosta kvalitetan uradak sa dobrom režijom,razvojom priče i dobrim glumcima od kojih su neki aktivni i dan-danas. Naravno da se može uputiti poneka zamjerka za ovo ili ono ali ovaj film služi za zabavu i kao takav izvršava svoju ulogu na kvalitetan način.
9/10
Režija: Joel Schumacher
Glume:Kiefer Sutherland, Jason Patric, Corey Feldman,
Jami Gertz, Corey Haim, Edward Feldman, Dianne Wiest
Ovo je svojevrsni predhodnik jednog novijeg serijala jer je i u jednom i drugom slučaju riječ o laganim vampirskim horror komedijama za tinejdžere. Međutim, ovo je i dosta kvalitetan uradak sa dobrom režijom,razvojom priče i dobrim glumcima od kojih su neki aktivni i dan-danas. Naravno da se može uputiti poneka zamjerka za ovo ili ono ali ovaj film služi za zabavu i kao takav izvršava svoju ulogu na kvalitetan način.
9/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- marcato
Pogledao Black Christmas od Clark-a. Film koji je definitivno jedan od pionira slash movie fransize.........ono sto je Clark "posudio" od Bave, Carpenter je od Clark-a, a to je jeziva atmosfera........kadrovi zatamljenih mjesta, tijeskobni pogledi iz perspektive ubojice.
Vjerovatno se mladjoj generaciji nece svidit zbog manjka explicitnih scena......ali po meni je uvijek bolje da dominira atmosfera jeze......jer to pobudjuje gledaocu mastu.
Preporuka.

Vjerovatno se mladjoj generaciji nece svidit zbog manjka explicitnih scena......ali po meni je uvijek bolje da dominira atmosfera jeze......jer to pobudjuje gledaocu mastu.
Preporuka.