khm mačak, a da nije producent?Cannibalist wrote:Boo! 8/10 zakon je, redatelj Descenta i Dogsoldiersa
Koji ste horror zadnji gledali?
- Asfodel
- john_constantine
- sikeone
- Freddy
Event horizon-ima jebenih scena,poput vizija,baš za zacimat se,glumci odlični,Sam Neill i Lawrence Fishburne,radnja kad se gleda solidna,ali kao što rekoh zbilja ima dobrih dijelova što ovaj film čini još boljim nego što sam očekivao,kraj sam i pretpostavljao kakav če biti, ali opet to nije nikakav minus,filmu dajem 7.4/10
Shark atack 3-fakat glupi film
,mogao bih do sutra nabrajati pogreške,svaka scena sa morem je morski pas,koji se uvjek nađe u pličaku ili u nekoj malo večoj dubini,uglavnom....film ništa ne pruža,ali pošto ja volim shark filmove čak je i u jednom trenutku mogao proć,ali ipak sam odlučio dati nisku ocjenu,film ne pruža ništa,od katastrofalne glume pa sve do tih napada morskih pasa+cgi efekti koje ja inače ne mogu prožvakat,jedino dobro u filmu a i kaj ga je i spasilo je nešto malo golotinje
2.9/10
Wolf-na imdb-u ima nisku ocjenu za takav meni inače odličan film+moj najdraži glumac legendarni Jackie,sama radnja na početku je odlična,snijeg+noč-od toga ništa nije bolje,sredinom filma ipak se vidi mali pad,ali inače u filmu treba da shvati da je dobijo taj dar,znači super sluh,njuh i vid, a prvo ubojstvo upravo ide na životinju,a ne na čovjeka,što je po meni odlično,naravno moram i spomenut izvrsnu Michelle Pfeiffer-također jednu od dražih glumica koja zrači u tom filmu kao što zrači Jackie u svim njegovim moviema,kraj filma borba između dvoje kolega pa i nije tako loša ispala,ali moglo se i bolje,jako zanimljiv uredak,7.5/10
Shark atack 3-fakat glupi film

2.9/10
Wolf-na imdb-u ima nisku ocjenu za takav meni inače odličan film+moj najdraži glumac legendarni Jackie,sama radnja na početku je odlična,snijeg+noč-od toga ništa nije bolje,sredinom filma ipak se vidi mali pad,ali inače u filmu treba da shvati da je dobijo taj dar,znači super sluh,njuh i vid, a prvo ubojstvo upravo ide na životinju,a ne na čovjeka,što je po meni odlično,naravno moram i spomenut izvrsnu Michelle Pfeiffer-također jednu od dražih glumica koja zrači u tom filmu kao što zrači Jackie u svim njegovim moviema,kraj filma borba između dvoje kolega pa i nije tako loša ispala,ali moglo se i bolje,jako zanimljiv uredak,7.5/10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
-
- kirby
Silver bulet - film mi se dosta svidio. dobro mi je kaj akcija odmah pocinje, ubojstva su u dobrim razmacima i ni na trenutak film mi nije bio dosadan. vukodlak mi je izgledao dosta dobro. jedan od boljih filmova s vukodlacima. 3,5/5
Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
- elrania
dracula 2000 [2000]
ovaj film sam valjda pogledala 4-5 puta cim je izasao
bio mi je nekako glupavo zabavan i cak mi ni sada nije bilo toliko los koliko na prvi pogled izgleda.
mozda sam pod utjecajem prijasnjih dojmova, ali bilo je ok pogledati ga opet.
ima puno boljih filmova s vampirima, ali pozamasan broj je takoder puno gori, s gorom pricom i efektima.
moram rec da mi se ovdje skroz svida prica o tome kako je nastao drakula i to je mozda glavni adut filma.
malo me razocaralo kako mi se vise ne dopada g. butler u ulozi drakule, jer mi je prije bio savrsen za to.
all in all, mislim da je ovo cisto realna ocjena:
5,5/10
midnight movie [2008]
sto se mene tice film pruza odlicnu zabavu pa cak i zadovoljavajucu napetost na nekim djelovima.
super killer, super likovi i zanimljivo odvijanje radnje.
oruzje je malo blesavo, no u globalu je sve cici mici
bas mi djeluje nekako originalno i zbilja preporucam.
7/10
ovaj film sam valjda pogledala 4-5 puta cim je izasao

bio mi je nekako glupavo zabavan i cak mi ni sada nije bilo toliko los koliko na prvi pogled izgleda.
mozda sam pod utjecajem prijasnjih dojmova, ali bilo je ok pogledati ga opet.
ima puno boljih filmova s vampirima, ali pozamasan broj je takoder puno gori, s gorom pricom i efektima.
moram rec da mi se ovdje skroz svida prica o tome kako je nastao drakula i to je mozda glavni adut filma.
malo me razocaralo kako mi se vise ne dopada g. butler u ulozi drakule, jer mi je prije bio savrsen za to.
all in all, mislim da je ovo cisto realna ocjena:
5,5/10
midnight movie [2008]
sto se mene tice film pruza odlicnu zabavu pa cak i zadovoljavajucu napetost na nekim djelovima.
super killer, super likovi i zanimljivo odvijanje radnje.
oruzje je malo blesavo, no u globalu je sve cici mici
bas mi djeluje nekako originalno i zbilja preporucam.
7/10
- john_constantine
saw 5 - ovaj nastavak je nešto malo dosadniji, ali i dalje me oduševio makar sam očekivao razočaranje.
Ponovno obrati, dobra radnja, makar nervira to miješanje vremenskog dijela radnje, krvave scene, makar mlake nego u prošlim nastavcima, slična ideja iz dvojke, samo puno bolje napravljena. I odličan završetak. Nadam se šestici.
SPOILER
E u igri za njih petoro, ona prva igra, cura je mogla preživjeti, naravno. A u drugoj su više osoba mogle stati u ćeliji, istina. Ali kako bi spojili onda ono za strujom?
+ ona scena kada si prerežu ruku i pogleda ju kako je raspolovljena, zaboljela me moja ruka, mrzim takve scene...

SPOILER
E u igri za njih petoro, ona prva igra, cura je mogla preživjeti, naravno. A u drugoj su više osoba mogle stati u ćeliji, istina. Ali kako bi spojili onda ono za strujom?
+ ona scena kada si prerežu ruku i pogleda ju kako je raspolovljena, zaboljela me moja ruka, mrzim takve scene...
Michel puši karu.
- A$H
SPOILERjohn_constantine wrote:saw 5 - ovaj nastavak je nešto malo dosadniji, ali i dalje me oduševio makar sam očekivao razočaranje.Ponovno obrati, dobra radnja, makar nervira to miješanje vremenskog dijela radnje, krvave scene, makar mlake nego u prošlim nastavcima, slična ideja iz dvojke, samo puno bolje napravljena. I odličan završetak. Nadam se šestici.
![]()
![]()
SPOILER
medjusobno bi se primili..pustili struju i prezivjeli bi..I guess..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!