Remakeovi horror filmova

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jun 2007, 20:16

# Silent Night, Deadly Night <remake> - hm, original nisam gledao, no čitao sam horrorovu recenziju, i u remakeu će se vjerojatno pozabaviti za tom kontroveznom temom - djed mraz koji ubija iako je ideja izlizana i to za više krvi i nasilja za razliku od originala.

# Scanners<remake> - original je bio prejeben film, iako iskreno, očekivao sam drukčiji film. Remake će sigurno biti više akcijski orijentiran, s CGI efektima razaranja glava, telepatskih moći i vjerojatnog kopiranja scena iz originala. Hm, ne vjerujem da će baš slijediti Cronebergov scenarij, vjerojatno će taj pretvoriti u akcijski film...

# Shutter <remake> isti film, samo s američkim glumcima. :roll:

# Terror Train<remake> hm, nisam niti čuo za film, a ideja zvuči blesavo. Kako je riječ o slasheru, uobičajeno, puno krvi i nasilje nego u originalu.

# Wolf Man, The<remake> hm, ovo je nešto što smatram glupošću. Među tolikim filmovima o vukodlacima, oni idu napraviti remake klasika gdje je vukodlak u hlačama, za nešto dlakavog tijela. Ako misle danas impresionirati u današnje filmove nakrcanim CGI efektima vukodlaka za lažnim krznom kao big bad wolf, teško da će to nekoga zanimati među dog soldiers i slične werewolf filmove. Vjerojatno će ostaviti traperice i dodati malo bolju šminku, i više kreativnog izgleda. no, ideja mi je svejedno glupa.

# One Missed Call <remake> hm, ovaj film se smatra jedan od najslabijih i mlakih Kitanovih filmova, pa me briga za ovaj remake. A i da nije njegov, svejedno me ne interesiraju ta prokletstva za tehnologijom. :roll: Više volim stara prokletstva vezana za dijamant hope, rune iz svemira, meteorite ili piramide. :lol:

# Prom Night <remake> hm, uobičajeno, slasher. Samo što ovoga puta neće biti lesliea nielsena i jamie curtis. :wink: A remake radi tip koji je guglao svoj zanat samo na serijama kao nip tuck.

# Hellraiser<remake> pa čim je clive barker povezan, onda ne može biti loše. Najvažnije je da bude cenobita, i puno krvi i nasilja. :D Ali vjerojatno tako i CGI efekata, pošto neće biti riječ o niskobudžetnom hororu. :wink:

# Creepshow <remake> hm, nisam baš previše oduševljen, ali ako bude riječ o novim pričama, a ne kopijama starih, onda može proći...

# Last House on the Left, The <remake> hm, u današnje vrijeme kada glupu ameriku sve šokira, čak i scene s cigaretama, ovaj film bi mogao prodavati radi kontroveze. Istina, original je bio prilično dosadan i glup na kraju filma, ali i perverzan. Baš me zanima koliko će daleko ovdje ići.

# Halloween <remake> sto posto će biti sranje pošto michael myers izgleda kao leatherface. I rob zombie se smatra fanom hallowena. Ma daj, molio bi te da zadržiš svoju maštu u sebi, a ne da ideš raditi svoj film kako se tebi dopada. :roll: S obzirom da je pokupio svoje uzore iz horor klasika kao TCM u prvijencu house of 1000 corpses, nije ništa čudno što se primjećuje da svoje omiljene horor likove ubacuje u svoj remake poput tog letherfacea.#

Eye, The <remake> američki glumci, uobičajeno - ali boli me kurac za te zvijezde, mislim, nije mi baš neki užitak gledati neki film radi zvijezda kao brad pitt ili tko već drugi, više mi se dopadaju nepoznati glumci koji znaju obaviti svoj posao.

# Day of the Dead <remake> original mi je bio prejeben, remake će biti totalno sranje. A zombi će biti vegetarijanac. :roll: Ajde, bar je utješujuće da film režira tvorac friday the 13th :wink: Ali jednostavno mi se ne sviđa izbor glumaca, teško da može tko zamijeniti onog prejebenog kapetana u originalu. :prayer:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 06 Jun 2007, 21:21

Što se tiće remejkova ja nisam baš previše protiv ali mislim da su većinom besamisleni.No kad odluće remejkaju klasike ja jednostavno sam protiv toga .
A ovi filmovi :
Silent Night, Deadly Night: http://www.imdb.com/title/tt0088117/
Prom Night: http://www.imdb.com/title/tt0081383/
Terror Train: http://www.imdb.com/title/tt0081617/
Nisam ih gledao no po ocjenama i kritikama nisu nešto pa bi možda remejkovi bili bolji.

A što se tiće Hellraisera tu sudjeluje Clive Barker u pisanju scenarija i produkciji pa ako nađu dobrog redatelja biti će dobar remejk . Samo hoću malo drukćiju priću s Pinhedom i njegovom družinom i budući da će koristiti veći buđet želim mnogo bolje scene rezanja mesa i ostalih brutalnih scena.
# Halloween <remake> sto posto će biti sranje pošto michael myers izgleda kao leatherface. I rob zombie se smatra fanom hallowena. Ma daj, molio bi te da zadržiš svoju maštu u sebi, a ne da ideš raditi svoj film kako se tebi dopada. :roll: S obzirom da je pokupio svoje uzore iz horor klasika kao TCM u prvijencu house of 1000 corpses, nije ništa čudno što se primjećuje da svoje omiljene horor likove ubacuje u svoj remake poput tog letherfacea.#
Ovo potpisujem . Orginal me plašio sa svojom atmosferom ,glazbom i sjenama i strašnim ubojcom o kojem nismo puno znali (sve dok nastavci nisu morali po meni uvest glupost da ubija ćlanove iz svoje obitelji). A ovaj remejko kao da ne shvaća bit Halloween filma umjesto dobre atmosferom ,glazbom i sjenama i strašnim ubojcom dobit ćemu neku robovu drekastu verziju halloweena s puno više krvi ,ubojstva i dati će michaelu emocije i film uopće neće biti strašan . A to da je fan film me baš briga jedno je biti fan a drugo raditi filmove. A on je fan TCM ćak je odbio dok su mu ponudili da ima neke veze sremejkom filmom a stavlja brdo elementa iz tog filma. E da mu bar John Carpenter nije dao da remejka film , No sigurno je jedno film će biti sranje usuprot orginalu.
John Carpenter's Halloween :supz: a Rob Zombie's Halloween :chainsaw: :rotflmao:

# Day of the Dead <remake> original mi je bio prejeben, remake će biti totalno sranje. A zombi će biti vegetarijanac. :roll: Ajde, bar je utješujuće da film režira tvorac friday the 13th :wink: Ali jednostavno mi se ne sviđa izbor glumaca, teško da može tko zamijeniti onog prejebenog kapetana u originalu. :prayer:
Pa trileru izgleda loše ja mislim da je i film otkazan ili tako nešto trebao se pojavit u travnju no nije. Pozitivno je što režira Steve Miner.
[/quote]

A$H

Post by A$H » 06 Jun 2007, 22:10

Nije otkazan film je snimljen do kraja i gotov..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 07 Jun 2007, 12:25

Prije par dana su objavili da se kreće i u remake slashera My Bloody Valentine ( http://www.horrorhr.com/my-bloody-valentine-1981/ ) - meni je original jedan od boljih filmova iz ovog horror podžanra, pa me čak i zanima modernija verzija filma...

Unreal

Post by Unreal » 07 Jun 2007, 13:04

pa oni će i krenut remejkar ne baš neke filmove .... što i nije loše možda filmovi ispadnu bolji od orginala ja bi recimo da remejkaju Leprechaun i naprave od te ideje puno bolji film nego orginal

A od remejkova Friday the 13th ne želim da prati priću orginala(jer manje više ako film ima slićnu priću ko orginal ond je remejk nepotreban) gdje nema jasona ko killera. Samo želim njega u hokejaškoj masci kako ubija brutalno i da bude dublja prića nego inaće i zadovoljan sam .

Fright Night- e za ovo sam protiv orginal je imao štih 80tih i to sam jako volio. A remejk će sigurno biti puno više moderniziran :evil: :evil: . A za ulogu glavnog vamipra govori se o Matthew McConaughey i George Clooney.

Nightmare on Elm Street Prequel- pa ovo bi trebao biti film koj bi trebao prikazat freddya prije nego što je postao noćna mora , kada je otimao i ubijao djecu.
Pa za ovo sam za budući da jako volim freddya nadam se samo da će ga opet glumit Robert Englund . Za režiju su postavili trenutaćno John McNaughton koj je napravio Henry: Portrait of a Serial Killer :D .

Najavljena su dva nastavka za Halloween remejk već su potisani za nastavke Malcolm McDowell i Tyler Mane.
I u 2009 je najavljen Texas Chainsaw Massacre 3 -sada jel remejk trojke iz 1990 ili nova prića to ne znam

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jun 2007, 13:23

Za TCM 3 će sigurno biti novi film, teško da bi išli raditi remake trojke koja je čak bila i zabavna. :wink: Ali baš me zanima kako će to što su osakatili leatherfacea? Sada će mu ugraditi umjetnu ruku s dodatnom motornom pilom? :lol:
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 07 Jun 2007, 15:24

zna li ko oće li u remakeu myers prvi put progovorit?
:)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 07 Jun 2007, 15:39

Da kao klinac a kao veliki ne znam . Iskreno rob će dati Mayersu emocije što je po meni glupost. John Carpenter je htio da Michaelova ne pokazuje emocije zato mu je stavio masku bez lica . A sad Zombie će dati michaelu emocije i uveo je glupost u priću da se on zapravo vraća jer voli svoju malu sestru i pokušava doć do nje a njene frendice mu stoje na putu pa ih se on rješi kako jedino zna ubijanjem e i onda na kraju odlući ubit nju mislim :twisted: . A budući da će dati michaelu emocije ,dati mu da prića i ćak uvest neke tužne trenutke u njegovom životu znaći michael će postati pićkica u ovom filmu i više neće biti strašan i misterjozan.

Aryx

Post by Aryx » 07 Jun 2007, 15:44

Unreal wrote:Da kao klinac a kao veliki ne znam . Iskreno rob će dati Mayersu emocije što je po meni glupost. John Carpenter je htio da Michaelova ne pokazuje emocije zato mu je stavio masku bez lica . A sad Zombie će dati michaelu emocije i uveo je glupost u priću da se on zapravo vraća jer voli svoju malu sestru i pokušava doć do nje a njene frendice mu stoje na putu pa ih se on rješi kako jedino zna ubijanjem e i onda na kraju odlući ubit nju mislim :twisted: . A budući da će dati michaelu emocije ,dati mu da prića i ćak uvest neke tužne trenutke u njegovom životu znaći michael će postati pićkica u ovom filmu i više neće biti strašan i misterjozan.
a cujes , vidjet cemo :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 07 Jun 2007, 15:59

Aryx wrote:
Unreal wrote:Da kao klinac a kao veliki ne znam . Iskreno rob će dati Mayersu emocije što je po meni glupost. John Carpenter je htio da Michaelova ne pokazuje emocije zato mu je stavio masku bez lica . A sad Zombie će dati michaelu emocije i uveo je glupost u priću da se on zapravo vraća jer voli svoju malu sestru i pokušava doć do nje a njene frendice mu stoje na putu pa ih se on rješi kako jedino zna ubijanjem e i onda na kraju odlući ubit nju mislim :twisted: . A budući da će dati michaelu emocije ,dati mu da prića i ćak uvest neke tužne trenutke u njegovom životu znaći michael će postati pićkica u ovom filmu i više neće biti strašan i misterjozan.
Da loš remejk. Film će vjerojatno imat i problema s vemenom događanja. Jer u polovici filma se tek pojavljuje njegova sestra i ima puno veći body count zakljućujem pa će eventualno sve morat biti ubrzano ili će film biti prenategnut 3 sata.

A zaboravio sam spomenut Evil Dead remejk. Bez Bruce nema evil dead. Još neće režirat Sam Raimi . Jedino je utješno što u remejku sudjeluju raimi i bruce kao producenti i scenaristi a znam sigurno da ti momci se ne bi zajebavali s ovom stvari.

Aryx

Post by Aryx » 07 Jun 2007, 16:10

Unreal wrote:
Aryx wrote:
Da loš remejk. Film će vjerojatno imat i problema s vemenom događanja. Jer u polovici filma se tek pojavljuje njegova sestra i ima puno veći body count zakljućujem pa će eventualno sve morat biti ubrzano ili će film biti prenategnut 3 sata.

A zaboravio sam spomenut Evil Dead remejk. Bez Bruce nema evil dead. Još neće režirat Sam Raimi . Jedino je utješno što u remejku sudjeluju raimi i bruce kao producenti i scenaristi a znam sigurno da ti momci se ne bi zajebavali s ovom stvari.
gle ja imam nade u zombie pa cu tek srati/hvaliti nakon sto pogledam film ;) , evil dead ce sigurno los biti jer kako sam kazes bez bruca i sama nema deada
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 07 Jun 2007, 16:19

Aryx wrote: gle ja imam nade u zombie pa cu tek srati/hvaliti nakon sto pogledam film ;)
ja isto imam malo nad da se rob poboljšo kod režije i gdje koliko napravi dobar film ako uspije fakat skidam kapu i priznam da sam u krivu. No po ovom što ćujem i vidim izgleda loše. Ipak neoprostivo je zajebat orginal lošim remejkom i istrošit moje vrjeme gledanjem film ako je loš.

Imam više nade u Hellraiser remejk jer sudjeluje Clive Barker i Piranah remejk jer režira Alexandre Aja.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 07 Jun 2007, 20:59

meni je "dawn of the dead" remake odlican..."the fog" je sranje...eto ta 2 mi trenutno padaju na pamet :roll:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 15 Jun 2007, 12:15

Evolution Entertainment's horror division Twisted Pictures (Saw, Dead Silence) has formed a joint venture with RKO Pictures and plans to remake four genre pics from the RKO library: The Body Snatcher, Bedlam, I Walked With a Zombie and one yet to be named.

Unreal

Post by Unreal » 15 Jun 2007, 12:54

Zanima me kada izlazi Day of the Dead remejk. Ja ne znam kaj je taj film otkazan ili izlazi na DvD.

Post Reply