Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Knatchbull

Post by Knatchbull » 09 Sep 2008, 12:32

Prom Night '08
zbilja loše :? predvidljivo, nezanimljivo, grozno odglumljeno, loše režirano i izvedeno. jedini lošiji remake je Shutter...
znači loše na treću :lol:
0,7/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Aryx

Post by Aryx » 10 Sep 2008, 04:33

American Psycho 7/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 10 Sep 2008, 13:56

Fear Itself ep.7 - 2/5 - poznati glumi..bar radi toga sam misli da ce epizoda bit u startu dobra...ali ne rupe u scenariju..uz to da je epizoda..a ne dosadna, nego pre spora i u trenucima nimalo zanimljiva..zenska koja je ovu ep. rezirala je stvarno los posao napravila..

Fear Itself ep.8 - 5/5 - e ovo je bila odlicna ep. ako ne i najbolja do sada..dosta gore-a, odlicna prica(koja kod mene uvijek prolazi), atmosfera..ma jednostavno odlicno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 10 Sep 2008, 16:58

troll 2 [1990]
muahahah :mrgreen:
ovo je nesto sto pamtim jos iz djetinjstva kad je bratic posudivao u videoteci. cover je izgledao nekako spooky i onda sam dobila priliku pogledati ga te se jos ko dijete trgala od smijeha. :lol:
sad me malo umorio, jer sam cijeli dan sva nikakva, al tak mi je bilo drago pogledati ga opet.
koji su to dijalozi, ekspresije, maske, scene...

dr mladjo

Post by dr mladjo » 10 Sep 2008, 18:42

Bad moon-jedan od boljih(iskreno meni najbolji) filmova od vukodlacima..8,5/10

ravaneus - 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

jigsaw

Post by jigsaw » 10 Sep 2008, 19:57

The Strangers (2008) - 4/5, jako dobar, napet i zabavan film. Očekivanja su mi se ispunila i mogu reći da je ovo jedan od boljih horrora ovog stoljeća (barem po meni). Jako, jako dobro. Recenziju ću uskoro napisati.

Studeni

Post by Studeni » 10 Sep 2008, 20:11

The Strangers --- skoro pa solidno odrađen film.....šteta slabih (i rijetkih) scare-ova, iznimno iritantnog glavnog muškog lika.....fini rad kamerom...... 6/10
Last edited by Studeni on 10 Sep 2008, 20:13, edited 1 time in total.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

jigsaw

Post by jigsaw » 10 Sep 2008, 20:13

Studeni wrote:The Strangers --- skoro pa solidno odrađen film.....šteta slabih (i rijetkih scare-ova), iznimno iritantnog glavnog muškog lika.....fini rad kamerom...... 6/10
Upravo i ja pogledao...meni je film 4/5 iliti 8/10

Studeni

Post by Studeni » 10 Sep 2008, 20:16

jigsaw wrote: Upravo i ja pogledao...meni je film 4/5 iliti 8/10
ja ga definitivno gledam još jednom kad bude dvdrip...ovo je neki vhs screener lošeg zvuka, a soundtrack se baš čini okej......speedman mi je čisti promašaj, tylerica okej.....ne smeta me manjak gore-a, ali scare-ova da....na trenutke me podsjećao na Vacancy, iako mi se režijski čini bolje odrađenim....nadam se da će na drugo gledanje biti bolji
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Hec

Post by Hec » 10 Sep 2008, 20:38

Dead Silence, ugodna klaonica lutka :D al nije pretjerano, fora pogledat :lol:

6,78 /10
"Six strings to cover fear..."

jigsaw

Post by jigsaw » 11 Sep 2008, 14:55

Studeni wrote:
jigsaw wrote: Upravo i ja pogledao...meni je film 4/5 iliti 8/10
ja ga definitivno gledam još jednom kad bude dvdrip...ovo je neki vhs screener lošeg zvuka, a soundtrack se baš čini okej......speedman mi je čisti promašaj, tylerica okej.....ne smeta me manjak gore-a, ali scare-ova da....na trenutke me podsjećao na Vacancy, iako mi se režijski čini bolje odrađenim....nadam se da će na drugo gledanje biti bolji
Imaš pravo, stvarno vuče na Vacancy.

lord

Post by lord » 11 Sep 2008, 17:09

Anaconda III

6.5/10
"I'LL DIG YOU UP, JUST TO KILL YOU AGAIN"

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Sep 2008, 17:51

Pet Sematary - vrlo dobro
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ghrall

Post by Ghrall » 11 Sep 2008, 19:23

lord wrote:Anaconda III

6.5/10
U jebote kaj je to tak dobro. Nisam pogledao ali ne vjerujem da je toliko zaslužio. :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Sep 2008, 19:27

Lake Placid 2 1,5/5 - TRAILER
Nastavak meni osobno izvrsne horror komedije iz 99. god. o ogromnom krokodilu u jezeru sa Bill Pullmanom, Bridget Fondom i Oliverom Plattom u gl. ulogama. No dok je original bio zaista zabavan (i po mom mišljenju mrvicu podcjenjen) filmić, nastavak je nevjerojatno loš i glup...ali glup do te mjere da je zapravo presmiješan, što namjerno, što nenamjerno. Doslovno sam se cerio kroz cijeli film...zato i pola ocjene gore haha. Ima tu svačega, glupih likova, sisatih žena koje se pojave tek toliko da pokažu sise, lošeg CGI-a, a krokodil(i) grizu svakih 2 min LOL, no RADNJU, likove, (dobru) režiju i glumu ili bilo što što se u drugim slučajevaima vrijednjuje kao kvaliteta filma ovdje ne treba tražiti jer toga jednostavno nema...
Loš film koliko to samo loš film može biti...lol

Skinwalkers 1,5/5 - TRAILER
Očekivao sam nekakav cool film ala Underworld a dobio katastrofu od filma...lol. Ovaj film kao da je uzeo priču od Terminatora 2, izbacio sve dobre stvari iz nje i zamjenio Terminatore sa vukodlacima lol. Ovo bi kak ti trebao biti horror ali je zapravo riječ o akcijskom filmu koji BTW i nema neku akciju. Čak ni maske (pokoj mu duši) Stana Winstona, odnosno njegovog studija nisu ništa posebno. Jedina svijetla točka je Rhona Mitra (zbog nje i pola ocjene gore lol) koja me ovom ulogom podsjetila na Saru Connor i kako je zbilja šteta što nju nije dopala ta uloga u seriji "The Sarah Connor Chronicles". Iako kog briga za to...vjerujem da je i Lena Headey bila jednako dobar izbor.
Uglavnom...zaobiđite ovaj film samo tako...

Dead Birds 4/5 - TRAILER
E ovo se zove horror, malo krvi ali mnogo jezive atmosfere koja ježi. Film ima svojim mana, sam zaplet nije ništa novo (ukleta kkuća) i neke stvari su mi ostale nejasne na kraju, ali ga zato krasi izvrsna jeziva atmosfera koju redatelj izvrsno gradi dugačkim kadrovima i odličnom muzikom. Glumci su također jako dobri i uvjerljivi u svojim izvedbama, iako su neki likovi stereotipni (ono, moraju provjeriti što je iza vratiju koja su se sam otovrila ili tko je sklupčana djevojčica u kutu sobe a koja tamo nije bila prije sekundu ili dvije) pa to malo ide na živce. Budžet filma je bio mali, svega 1,500,000 $, no redatelj Alex Turner je uspio to pretvoriti u svoju prednost i napraviti film koji djeluje daleko skuplje.
Sve u svemu zanimljivi mix žanrova, western horror koji će vas sa zanimanjem držati uz ekran.

Post Reply