Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
dragon

Post by dragon » 03 Aug 2008, 20:16

PLAGA ZOMBIE:MUTANT ZONE-2001
Upravo odgledan, fina zabava!!!!

Image
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432

Evil Xander

Post by Evil Xander » 03 Aug 2008, 20:17

Nabavio sam si Nightmare on Elm Street, 1-6 DVD collection, pa cu malo po malo azurirati sjecanje klasicima. 8)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Evil Xander

Post by Evil Xander » 03 Aug 2008, 21:47

Veceras na repertoaru, Nightmare on elm street 4: dream master, apsolutno se ne sjecam tog nastavka, stoga tu pocinjem. :)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

bakero

Post by bakero » 03 Aug 2008, 21:53

Rise of Leslie Vernon - cool! :D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Hobotshy

Post by Hobotshy » 04 Aug 2008, 01:37

Dark Floors 2008

Nemam pojma što bi o ovom filmu napisao... Možda je kasno, možda sam ja glup, ali meni tu ništa nije jasno... Prvo, zašto se u filmu pojavljuje grupa Lordi, da li su oni nekakvi demoni i ako jesu, što će demonima kožne jakne i piercing???

SPOILER

Drugo... pa sve ostalo... koja je uopće priča ovog filma, svi umiru, nekakva apokalipsa, a mala se vraća kroz vrijeme??? Objasnite neukom čovjeku :?:
Ode ja spavat u neznanju :mrgreen:

elrania

Post by elrania » 04 Aug 2008, 01:46

Hobotshy wrote:Dark Floors 2008

Nemam pojma što bi o ovom filmu napisao... Možda je kasno, možda sam ja glup, ali meni tu ništa nije jasno... Prvo, zašto se u filmu pojavljuje grupa Lordi, da li su oni nekakvi demoni i ako jesu, što će demonima kožne jakne i piercing???
imas cijelu temu o ovome u istom podforumu.

i zar jedan demon ne zasluzuje imati koznu jaknu i pirs?

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 04 Aug 2008, 02:48

Night of the Hell Hamsters (2006)

Jedan od najjebenijih filmova ove godine što sam pogledao... :prayer: :supz: :partyman:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 04 Aug 2008, 11:30

dr_gonzo wrote:Night of the Hell Hamsters (2006)

Jedan od najjebenijih filmova ove godine što sam pogledao... :prayer: :supz: :partyman:
:prayer: 16 min brutale.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Hobotshy

Post by Hobotshy » 04 Aug 2008, 13:47

elrania wrote:

našao sam temu, vidim da metallicat muče iste pitanja kao i mene.. i dalje bez odgovora :( (btw. kako sam kasno ovdje stigao, prvo pogledam onu temu sa popisom komentiranih filmova na forumu, tamo ga nije bilo :wink: )

u vezi piercinga i kožnih jakni, ma imaš pravo, samo je meni teško demone zamisliti kao nekakve Heavy Metal groopije :twisted: Mogli bi se sad "metalci" naljutit da ih se izjednačuje sa sotonistima :supz: (šalim se naravno)

metallicat

Post by metallicat » 04 Aug 2008, 17:12

Hobotshy wrote:
elrania wrote:

našao sam temu, vidim da metallicat muče iste pitanja kao i mene.. i dalje bez odgovora :( (btw. kako sam kasno ovdje stigao, prvo pogledam onu temu sa popisom komentiranih filmova na forumu, tamo ga nije bilo :wink: )

u vezi piercinga i kožnih jakni, ma imaš pravo, samo je meni teško demone zamisliti kao nekakve Heavy Metal groopije :twisted: Mogli bi se sad "metalci" naljutit da ih se izjednačuje sa sotonistima :supz: (šalim se naravno)
nisu lordi i kožme jakne problem kad se znam da je to njihov film :D problem je što ništa nisam skužila :lol: i dalje nema dobre duše koja bi napisala :mrgreen:
Image

Hobotshy

Post by Hobotshy » 04 Aug 2008, 17:37

možda da Lordiju napišemo mail :mrgreen:

Hobotshy

Post by Hobotshy » 04 Aug 2008, 19:53

April Fools Day 2008

Uf, loše... jako loše. Scene umiranja tragikomične, radnja besmislena do boli. Ne znam da li je ovo trebala biti nekakva teenager horror komedija, ali nije ni strašno, ni smješno, niti ima golotinje (nije da ju trebam u filmu, ali ne znam što bi drugo barem imalo zainteresiralo gledatelja na gledanje ovog "uratka")...

Btw. poslao sam mail Lordiju :D

Clayman

Post by Clayman » 04 Aug 2008, 20:44

Boby wrote:
john_constantine wrote:Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar. :D Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to. :( Odličan film, baš pravo iznenađenje godine.
Aha, i ja očekivao nešto dosadno, u potpunosti ignorirao pohvale (i one na ovom forumu) a ispalo da su mi očekivanja bila neosnovana; ne sjećam se kada sam se zadnji puta tako ugodno iznenadio
Pa mogao bih ga i pogledat još, kad je sve ugodno iznenadio. Nisam popušio tu foru s ručnom kamerom pa sam dosta toga ignorirao, a ono što sam pogledao (Diary of teh dead) mi nije bilo nešto. Cloverfieldu nisam dao priliku, pogledao sam možda 5 minuta i izgasio. Ali morat ću se prisilit da odgledam to čudo, u najgorem slučaju ako mi se ne svidi ću nastaviti izbjegavati filmove na tu foru.

Hobotshy

Post by Hobotshy » 04 Aug 2008, 21:32

Clayman wrote:
Boby wrote:
john_constantine wrote:Cloverfield - očekivao sam ono dosadan film, ali jbt, ostao sam paf. Nakon nezanimljivog početka dovoljno dobrog da te tjera da dalje gledaš, počelo je onako dobro, a tek scena otkidanja glave kipu slobode, a onda počinje prava stvar. :D Ima tu nekih zamornih trenutaka kao u metrou, ali napeta atmosfera, ljudske karakteristike, scena s margaretom ili kako se već zvala, paraziti, divovsko stvorenje... i odličan završetak, nisam očekivao to. :( Odličan film, baš pravo iznenađenje godine.
Aha, i ja očekivao nešto dosadno, u potpunosti ignorirao pohvale (i one na ovom forumu) a ispalo da su mi očekivanja bila neosnovana; ne sjećam se kada sam se zadnji puta tako ugodno iznenadio
Pa mogao bih ga i pogledat još, kad je sve ugodno iznenadio. Nisam popušio tu foru s ručnom kamerom pa sam dosta toga ignorirao, a ono što sam pogledao (Diary of teh dead) mi nije bilo nešto. Cloverfieldu nisam dao priliku, pogledao sam možda 5 minuta i izgasio. Ali morat ću se prisilit da odgledam to čudo, u najgorem slučaju ako mi se ne svidi ću nastaviti izbjegavati filmove na tu foru.
Mene nije ugodno iznenadio, tj. dobio sam upravo ono što sam očekivao. Iskreno bilo mi je žao što sam ga pogledao u kinu ali kako mi cura baš ne preferira horrore ovo je bilo kompromisno rješenje ... Ako izuzmemo neke bedastoće u scenariju i izvedbi, nije film toliko loš, samo ja jednostavno ne uživam u tim first-perspective filmovima... i dalje jedini film takve metode, koji mi se zbilja svidio je bio vještica projekt.

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Aug 2008, 21:59

Evil Dead
Evil Dead 2 (prvi put gledala)
Tales From The Cript: House Of Horror
-prevelika sam za ove sve stvari :lol:
Dead Silence (nice, moj tip horrora 8) )
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply