Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
A$H

Post by A$H » 06 Jul 2008, 22:20

Altered - 4.5/5 neznam zasto sam ovo toliko izjegavao, ali film je dao sve kaj se ocekuje od ovakvog filma, dobri likovi, prica koliko toliko originalna, efekti, gore, crni humor...gluma je bila sasvim dobra...definitivno ga budem opet gledao...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jul 2008, 23:27

horkolerbus wrote:THE SERPENT AND THE RAINBOW Horor 1988 94 min. Wes Craven Bill Pullman,Badja Djola,Cathy Tyson

jako lep film o zombi culturi
e podsjetio si me da to pogledam, vidio sam par scena...

The return of the living dead 4 - jako zabavan nastavak nabijen akcijom, krvoprolićem, mozgovima, humorom, nebulozama, cyborg zombijima, nasiljem i dobro radnjom, vrlo zabavno od početka do kraja. A ja očekivao sranje od filma, a ispalo odlično. :D
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 07 Jul 2008, 00:19

The Hole - 3.7/5 jos jedan film koji sam izbjegavao 7. god. da bi se pokazao na kraju solidnim naslovom..malo je prica na pocetku slaba + rupe u scenariju...ali kasnije ide sve prema boljem..radnja nije toliko originalna pa je ocijena manja...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 07 Jul 2008, 00:59

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 07 Jul 2008, 01:19

Fear Itself S1E4 - 2.5/5 najlosija epizoda za sad...cijeli plot nema veze sa mozgom sami sebi skacu u usta sa cijelokupnom idejom i realizacijom...suvisni likovi(tipa ona dva brata blizanca), stalno serviraju neki novi info o liku koji nije bas nimalo vazan za pricu niti vazan..jedino je twist na kraju dobar kao i pojavljivanje poznatih glumaca..ali ne toliko da bi poboljsao prvih 4o min. dosade...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 Jul 2008, 12:36

elrania wrote:blade 2 [2002]
da se podsjetim... jedinica je jos uvijek nendmasna 8)
ovaj mi je zgodan zbog inovativnih monstera i borbi, al mi u globalu nije nesto izuzetno posebno.
u trojci pak nisam pronasla nista dobroga i ne namjeravam je po drugi put gledati...
Uuu...nadmašena je jedinica ovim nastavkom...itekako... :twisted: :D :D

Meni je žao što trojka nije izgledala kao što su ju prvotno zamislili...50 godina u budućnosti, vampiri vladaju svijetom, tek je šačica ljudi preživjela a Blade je jedini koji se još uvijek bori protiv vampira i traži lijek uz njihovu pomoć...tako nekako je išla radnja ako me sjećanje ne vara. Iako ne znam gdi sam to točno bio pročitao...davno je bilo. No mislim da bi i ovako film bio bolji, sa ovom pričom koja je bila da ga je radio neki drugi REDATELJ...a ne scenarist Goyer...

filmofil

Post by filmofil » 07 Jul 2008, 18:44

the signal, 3.5/5...dobar film, čuo sam da je budžet navodno bio 50,000 dolara...e pa, film je kvalitetniji nego što to budžet sugerira...krvi je bilo posvuda, a nije niti smijeha falilo...inače, film je podijeljen u 3. dijela/chaptera i po meni je 2. najbolji, a zadnji mi je nekako samo spustio ocjenu filma jer je užasno dosadan...kraj filma je bezvezan, moglo je ovo i bolje biti...
This is the Zodiac speaking.

Aryx

Post by Aryx » 07 Jul 2008, 18:46

Dragonrage wrote:
ovaj mi je zgodan zbog inovativnih monstera i borbi, al mi u globalu nije nesto izuzetno posebno.
u trojci pak nisam pronasla nista dobroga i ne namjeravam je po drugi put gledati...

Meni je žao što trojka nije izgledala kao što su ju prvotno zamislili...50 godina u budućnosti, vampiri vladaju svijetom, tek je šačica ljudi preživjela a Blade je jedini koji se još uvijek bori protiv vampira i traži lijek uz njihovu pomoć...tako nekako je išla radnja ako me sjećanje ne vara. Iako ne znam gdi sam to točno bio pročitao...davno je bilo. No mislim da bi i ovako film bio bolji, sa ovom pričom koja je bila da ga je radio neki drugi REDATELJ...a ne scenarist Goyer...
mm ne :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Freddy

Post by Freddy » 07 Jul 2008, 21:52

Crow-opet sam pogledo ,jedan od najboljih serijali meni kao i prvi dio među boljim filmovima,totalno otkačen,jako dobra ubojstva ima,grad cjeli probada,ne može biti bolje,9/10

Crow 3 -radnja na početku prebrza,već u 12min. Alex postaje Crow,ali što film ide dalje to je i bolji,jako dobra scena je kad policajac zaustavi one 2 cure pa murjak ide provjerit opet u auto i vidi Crow,svakako lošiji od prvog djela ali sam jako zadovoljan 7.4/10

Crow 4 -najlošiji dio u serijalu,krivi odabir glumca su uzeli za vranu,ima dobrih scena ,ali i ima dosta rupa u filmu,nema se kaj puno pričati 5.2/10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

elrania

Post by elrania » 07 Jul 2008, 22:54

Dragonrage wrote:

ko sto aryx kaze, na-aaa :mrgreen: :P

meni je zao sto je trojka uopce izasla s obzirom na to na sto lici. prefensi mi je, onaj moderni dracula mi je gadan i ostali likovi su iritantni... zbilja sam ostala razocarana i ne pamtim nista dobroga.

filmofil

Post by filmofil » 07 Jul 2008, 22:59

meni su oni mutirani vampiri iz blade 2 jedna od najkulnijih čudovišta u filmovima...prejako mi je ono rastvaranje brade, a i puno su strašniji od običnih jer su pametniji i okrutniji...guillermo je po meni obavio najbolji posao u serijalu i 1. dio je za klasu ispod drugog...
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 07 Jul 2008, 23:02

treci nastavak je super zabavan, drugi definitivno bolji od prvog, mracniji, napetiji...dok je prvi izgradio neki status tokom 4 god. prije drugog i u nedostatku filmova te tematike, i osobno ima bolji soundtrack od svih nastavaka...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Jul 2008, 00:15

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Jul 2008, 01:09

Amityville horror
Image

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Jul 2008, 13:02

Nightbreed (1990) - 3,3/5, solidan horror, zabavna čudovišta, dobar redatelj, dobra zabava. Mogao je film biti kraći.

Post Reply