da...ali nisam iznio kritike....nekad mi se da a nekad ne...ostavljam vas u neizvjesnostiKnatchbull wrote:zanimljiva ocjena s obzirom da si film podosta pohvalio ostatkom tekstaFreddy wrote:Haute Tansion-zanimljiv film...napet od početka do kraja....dobar mi je ovaj ubojica...ima baš facu umoboljnu....uglavnom dobar film 6.5-10
Koji ste horror zadnji gledali?
- Freddy
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- A$H
The Machine Girl - 3.7/5 scenarij je los, gluma losa..efekti neki super..neki katastrofa..ali zato zabava zajamcena..definitivno cu pozvat ekipu kod sebe nabavit malo
i uzivat opet u koljacini..samo da nije stavila motorku na kraju..bila bi veca ocijena..ovako kao okorijli ED fan ovo mi se nije svidjelo.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Knatchbull
Skinwalkers - početak je definitivno obećavao s nekoliko vrlo dobrih scena, ali onda pokazuje sve mane kada treba priču razraditi. loša gluma, glupi likovi(pogotov glavni negativac) i predvidljiv scenarij. šteta 2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
John_Ryder
- metallicat
slažem se, 2,5/5Knatchbull wrote:Skinwalkers - početak je definitivno obećavao s nekoliko vrlo dobrih scena, ali onda pokazuje sve mane kada treba priču razraditi. loša gluma, glupi likovi(pogotov glavni negativac) i predvidljiv scenarij. šteta 2/5
hellraiser VIII - na početku mi se učinilo da ću opet patit

-
Ghrall
Meni je taj hellraiser isto bio relativno dobar.metallicat wrote:slažem se, 2,5/5Knatchbull wrote:Skinwalkers - početak je definitivno obećavao s nekoliko vrlo dobrih scena, ali onda pokazuje sve mane kada treba priču razraditi. loša gluma, glupi likovi(pogotov glavni negativac) i predvidljiv scenarij. šteta 2/5
hellraiser VIII - na početku mi se učinilo da ću opet patit, al što je bilo bilo bliže kraju to je bilo bolje. ne paše mi u cjelokupni serijal ko ni zadnih par ali za razliku od drugih ima jebenu priču
![]()
4/5
- metallicat
-
GreenHornet
-
Ghrall
-
filmofil
- maddjuro
ustvari, u kocki 3 ti se otkrije što je se nalazi iza kraja, i tko je taj retardirani ustvari i zašto je "retardiran"filmophil wrote:cube..ocjena 2.5/5 solidan film, ali premonoton za mene...
SPOILERI
da je bar više njih umrlo od zamki, a ne da crnjo sve likove skoro pobije...kraj je baš dobar isto jer ne otkrije šta se nalazi izvan kocke i fora je što najgluplji lik preživi...
I may be an idiot, but i am no fool.
-
filmofil
već predviđam kraj...taj retardirani je glumio retardiranog, a kocku su napravili alieni...Djuro21 wrote:ustvari, u kocki 3 ti se otkrije što je se nalazi iza kraja, i tko je taj retardirani ustvari i zašto je "retardiran"filmophil wrote:cube..ocjena 2.5/5 solidan film, ali premonoton za mene...
SPOILERI
da je bar više njih umrlo od zamki, a ne da crnjo sve likove skoro pobije...kraj je baš dobar isto jer ne otkrije šta se nalazi izvan kocke i fora je što najgluplji lik preživi...
kako god bilo, pogledat ću nastavke čisto iz znatiželje...
This is the Zodiac speaking.
- A$H
treci nastavak ti je Prequel...znaci radnja je prije 1. i 2. nastavka...filmophil wrote:već predviđam kraj...taj retardirani je glumio retardiranog, a kocku su napravili alieni...Djuro21 wrote:ustvari, u kocki 3 ti se otkrije što je se nalazi iza kraja, i tko je taj retardirani ustvari i zašto je "retardiran"filmophil wrote:cube..ocjena 2.5/5 solidan film, ali premonoton za mene...
SPOILERI
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
da, cube zero. taj mi je najgori, skroz bezveze. 1 mi je dosta dobar, a u dvojci sve glupo osim kraja.A$H wrote:filmophil wrote:već predviđam kraj...taj retardirani je glumio retardiranog, a kocku su napravili alieni...Djuro21 wrote: ustvari, u kocki 3 ti se otkrije što je se nalazi iza kraja, i tko je taj retardirani ustvari i zašto je "retardiran"