e da, i to, i slažem se, lošeKnatchbull wrote:Diary Of The Dead - bezveze(jebao ih jubitu i potreba za uploadanjem filmica) i nezanimljivo(cijeli film žena ponavlja jedno te isto što svaki poznavatelj zombija naravno zna). ne znam što mi je gore scenarij ili gluma. par dobrih killova i to je to 2,5/5
Koji ste horror zadnji gledali?
- metallicat

- A$H
lol i ja sam sad to gledao..i mislio mu istu ocijenu dat..Knatchbull wrote:Diary Of The Dead - bezveze(jebao ih jubitu i potreba za uploadanjem filmica) i nezanimljivo(cijeli film žena ponavlja jedno te isto što svaki poznavatelj zombija naravno zna). ne znam što mi je gore scenarij ili gluma. par dobrih killova i to je to 2,5/5
Diary Of The Dead - 2.5/5 ocekivah vise od Romera..likovi za koje me boli ona stvar, jedva sam cekao da krepaju, scenarij blesav i pun rupa,sad spominju kako zombiji sporo hodaju i to spomenu vise puta u filmu..ali kad treba nekog zaskocit onada skacu i cak na momente trce...strasno..montaza na djelove grozna..kao i efekti koji su negdje stvarno losi da nisam mogao vjerovat..gluma katastrofa...stvarno nepotrebno..mislio sam da nemoze gore od Land of... ali ocito moze...a da ne spominjem pijanca koji barata lukom i stijelom kao Robin fucking Hood...i do bola predvidljiv film kao neki amaterski uradak....onaj Amish je bio najbolji dio filma..i to je trajalo par min...toliko o tome..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
- A$H
Hellbound: Hellraiser II - nasi se ocito nemogu odlucit kako da ga prevedu pa je na coveru jedan naziv a na pocetku filma drugi..
a na coveru su idioti jos napisali da je Redatelj Clive Barker, a ne Tony Randel..eto kad debili rade taj posao... eto jos uvijek najbolji film u serijalu..a kakve su sapunice zadnja dva nastavka i ostat ce najbolji...sumnjam da ce nekaj bolje napravit..
- dr mladjo
- Vorador
- Dragonrage
A ne znam...meni je predosadan u usporedbi sa dvojkom. Mislim dvojka je glupa, ali barem nije dosadna i akcija je nos stop...a to mi kod prvog fali.Vorador wrote:ni meni nije neka ludnica ali makar je bolji od AvP 2A$H wrote:AvP - 2/5 koliko se god trudio da mi se svidi, nemoguca misija..ima par cool scena i to je to...
-
John_Ryder
- Knatchbull
Hellraiser III - prvih 40-ak minuta je dosadan i naporan prvenstveno zbog loše glume a ni kranje nemaštovit scenarij ne pomaže. nakon toga se ukazuje Pinhead i kao da počinje neki drugi, bolji, dinamičniji i zanimljiviji film. Pinhead je sve bolji u svakom nastavku, zabavan, nemilosrdan s predobrim tekstovima. Scene u crkvi majstorski napravljene. 4/5 a bio bi 6/5 da traje samo onih zadnjih 45 minuta
Hellraiser IV - vrlo dobro. ovaj dio nema problema s glupim uvodom, čak dapače. prema onome što čujem od ostalih zadnji dobar nastavak. 4,5/5
Hellraiser IV - vrlo dobro. ovaj dio nema problema s glupim uvodom, čak dapače. prema onome što čujem od ostalih zadnji dobar nastavak. 4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- john_constantine
meni je petica čak bila dobra. Ali sam zapeo na šestici. E otkuda sada tolika navala za hellraiserom?metallicat wrote:hellraiser V - ajme koja tlaka. totalni promašaj. tako je naporan da sam zadnjih 20 min jedva pogledala..ono, daj ubi se više![]()
![]()
a za avp, dvojka mi je najbolja, bar je onako trash, iako su ga usrali s premračnim scenama akcije u kojima se ništa ne vidi.
Michel puši karu.
- metallicat
sad sam na njemu, za sad je tlakaVorador wrote:metallicat wrote:hellraiser V - ajme koja tlaka. totalni promašaj. tako je naporan da sam zadnjih 20 min jedva pogledala..ono, daj ubi se više![]()
![]()
![]()
![]()
a tek da vidiš hellraiser: deader --- mislim da je to VII dio. ajmmmeee koja tlaka od filmaaaa...
![]()
pa očito je, ja počela i onda su me svi počeli kopiratjohn_constantine wrote:meni je petica čak bila dobra. Ali sam zapeo na šestici. E otkuda sada tolika navala za hellraiserom?metallicat wrote:hellraiser V - ajme koja tlaka. totalni promašaj. tako je naporan da sam zadnjih 20 min jedva pogledala..ono, daj ubi se više![]()
![]()
![]()
hellraiser VI - isto kao petica, ne vidim razliku osim drugih glumaca. kraj i saznanje je kao trebalo bit nešto wow?

- Samhain
kad smo već zapičili kod Hellraisera, ima li tko directors cut verziju 4. nastavka? zove se Hellraiser: The Bloodline StoryKnatchbull wrote:Hellraiser III - prvih 40-ak minuta je dosadan i naporan prvenstveno zbog loše glume a ni kranje nemaštovit scenarij ne pomaže. nakon toga se ukazuje Pinhead i kao da počinje neki drugi, bolji, dinamičniji i zanimljiviji film. Pinhead je sve bolji u svakom nastavku, zabavan, nemilosrdan s predobrim tekstovima. Scene u crkvi majstorski napravljene. 4/5 a bio bi 6/5 da traje samo onih zadnjih 45 minuta
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- A$H
Cetvrti nastavak se zive ili Hellraiser: Bloodline ili Hellraiser: The Bloodline Story, to nije naziv director's cut verzije...a i to mi zvuci kao neki mit..svi o tome pricaju a nigdje nema za pogledat..Samhain wrote:kad smo već zapičili kod Hellraisera, ima li tko directors cut verziju 4. nastavka? zove se Hellraiser: The Bloodline StoryKnatchbull wrote:Hellraiser III - prvih 40-ak minuta je dosadan i naporan prvenstveno zbog loše glume a ni kranje nemaštovit scenarij ne pomaže. nakon toga se ukazuje Pinhead i kao da počinje neki drugi, bolji, dinamičniji i zanimljiviji film. Pinhead je sve bolji u svakom nastavku, zabavan, nemilosrdan s predobrim tekstovima. Scene u crkvi majstorski napravljene. 4/5 a bio bi 6/5 da traje samo onih zadnjih 45 minuta