Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 29 Mar 2008, 00:40

horrorfan wrote:
Wendigo wrote:
horrorfan wrote:rijetko ovdi postam ali moram spomenut [REC]
10/10
prejak film nes kao cloverfield sam horror i to puno bolji jer su likovi realniji itd itd
ja bi to gledao. :lol: po mogučnosti u kinu. 8)
pa ono u kinu si okruzen ljudima i nije te bas strah....ja sam film gledo predvecer sam doma fullscreen pred kompom (stan je bio u mraku vec otalnom9 nisam se htio zavalit neg sam uzeo najnapetiji setting koji sam mogo
definitivno je najbolje solo u mrklom mraku gledati horror doma, aali ovako nešto bi baš zanimljivo bilo u kinu pogledat i snimati reakcije ljudi u dvorani.. :lol:

metallicat

Post by metallicat » 29 Mar 2008, 01:42

Wendigo wrote:
horrorfan wrote:
Wendigo wrote: ja bi to gledao. :lol: po mogučnosti u kinu. 8)
pa ono u kinu si okruzen ljudima i nije te bas strah....ja sam film gledo predvecer sam doma fullscreen pred kompom (stan je bio u mraku vec otalnom9 nisam se htio zavalit neg sam uzeo najnapetiji setting koji sam mogo
definitivno je najbolje solo u mrklom mraku gledati horror doma, aali ovako nešto bi baš zanimljivo bilo u kinu pogledat i snimati reakcije ljudi u dvorani.. :lol:
ah, ko zna dal bi ih bilo, možda bi se samo mularija zajebavala :lol:
ali ovo svakako pogledat doma, solo i duo u mraku potpuno skoncentrirani, jer stvarno je dobar 8)
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Mar 2008, 01:56

Outpost 4/5 ocjena i je možda malo prevelka za ovo, al bijega film mi je dosta dobar, nešto tipa ss doom trooper, ali nekak bolje, i konačno da su naisti dobili u filmu
I may be an idiot, but i am no fool.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Mar 2008, 02:05

Djuro21 wrote:Outpost 4/5 ocjena i je možda malo prevelka za ovo, al bijega film mi je dosta dobar, nešto tipa ss doom trooper, ali nekak bolje, i konačno da su naisti dobili u filmu
u jebate di si našao ta dva filma spojiti u jednu rečenicu :D :D :D Outpost je remek djelo prema SS Doomtrooperu, nadam se da si mislio samo na poveznicu ratne tematike :D

John_Ryder

Post by John_Ryder » 29 Mar 2008, 02:08

REC - ovak se nisam nikad zakenjo u životu :shock: skoro me herc lupil
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Mar 2008, 02:50

HorrorHR wrote:
Djuro21 wrote:Outpost 4/5 ocjena i je možda malo prevelka za ovo, al bijega film mi je dosta dobar, nešto tipa ss doom trooper, ali nekak bolje, i konačno da su naisti dobili u filmu
u jebate di si našao ta dva filma spojiti u jednu rečenicu :D :D :D Outpost je remek djelo prema SS Doomtrooperu, nadam se da si mislio samo na poveznicu ratne tematike :D
mislio sam na nacističke elemente,tzv. uber soldiere kao poveznicu

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Mar 2008, 03:02

The Mad- 3/5 zabavan filić pogledat za ubit vrjeme,
pročitajte recenziju na horror.hr za više detalja

A$H

Post by A$H » 29 Mar 2008, 03:19

ma film je bas lud Billy Zane totalno opicen u filmu..

1408 - 4/5 ni bolji ni gori nakon 4. gledanja.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Hec

Post by Hec » 29 Mar 2008, 10:03

Bats/Sismisi, na rtlu

presmjesno 3/10

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Mar 2008, 10:27

Isto Bats - kad sam bolesna stvarno mogu gledat svako :shajse:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bad Seed

Post by Bad Seed » 29 Mar 2008, 13:18

Wendigo wrote: definitivno je najbolje solo u mrklom mraku gledati horror doma, aali ovako nešto bi baš zanimljivo bilo u kinu pogledat i snimati reakcije ljudi u dvorani.. :lol:
gledala sam a tale of two sisters u kinu. nisam niš spavala noć prije pa sam par puta zaćorila dok je trajao film :oops: al su me jednom probudile dvije cure koje su vrišteći istrčale iz kina na jednoj sceni :lol:

jučer pogledala The Gravedancers. mislila sam, ajde nije tak užasan film, da se pogledat, al onaj kraj, majko božja :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Mar 2008, 13:40

Bad Seed wrote:
Wendigo wrote: definitivno je najbolje solo u mrklom mraku gledati horror doma, aali ovako nešto bi baš zanimljivo bilo u kinu pogledat i snimati reakcije ljudi u dvorani.. :lol:
gledala sam a tale of two sisters u kinu. nisam niš spavala noć prije pa sam par puta zaćorila dok je trajao film :oops: al su me jednom probudile dvije cure koje su vrišteći istrčale iz kina na jednoj sceni :lol:

jučer pogledala The Gravedancers. mislila sam, ajde nije tak užasan film, da se pogledat, al onaj kraj, majko božja :lol:
kaj ozbiljno? :lol: vidio sam ljude da odlaze iz dvorane (rob zombie´s halloween), a da vrišteči istrče... :roll: :lol:

metallicat

Post by metallicat » 29 Mar 2008, 13:41

Wendigo wrote:
Bad Seed wrote:

kaj ozbiljno? :lol: vidio sam ljude da odlaze iz dvorane (rob zombie´s halloween), a da vrišteči istrče... :roll: :lol:
a to sigurno dječica od 14 god koje su uspjele doć u kino dugoročnim nagovaranjem staraca :lol:
Image

Bad Seed

Post by Bad Seed » 29 Mar 2008, 14:15

metallicat wrote:
Wendigo wrote:
Bad Seed wrote: gledala sam a tale of two sisters u kinu. nisam niš spavala noć prije pa sam par puta zaćorila dok je trajao film :oops: al su me jednom probudile dvije cure koje su vrišteći istrčale iz kina na jednoj sceni :lol:

a to sigurno dječica od 14 god koje su uspjele doć u kino dugoročnim nagovaranjem staraca :lol:
nije, ko neke brucošice su izgledale. sestra i ja smo umrle od smijeha, nismo mogle vjerovat :D osim toga sam dva puta doživjela vrištanje u kinu. jednom na blair witch project, ali to su bile neke cure iza nas koje je u mraku napao pauk pa ih je uhvatila panika :lol: drugi put je bilo na all or nothing i to zato što je u kinu bio šišmiš :shock: pa su svi imali kapuljače i majice na glavi cijeli film i svaki put kad je šišmiš proletio ispred projektora pol kina je zaleglo pod sjedalo :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Mar 2008, 14:23

a lol.. ja bih htio tako nešto vidjeti.. jednom mi je neka cura pored mene skoro skočila u krilo zbog jedne scene dok sam the ring gledao. :lolcina:

Post Reply