definitivno je najbolje solo u mrklom mraku gledati horror doma, aali ovako nešto bi baš zanimljivo bilo u kinu pogledat i snimati reakcije ljudi u dvorani..horrorfan wrote:pa ono u kinu si okruzen ljudima i nije te bas strah....ja sam film gledo predvecer sam doma fullscreen pred kompom (stan je bio u mraku vec otalnom9 nisam se htio zavalit neg sam uzeo najnapetiji setting koji sam mogoWendigo wrote:ja bi to gledao.horrorfan wrote:rijetko ovdi postam ali moram spomenut [REC]
10/10
prejak film nes kao cloverfield sam horror i to puno bolji jer su likovi realniji itd itdpo mogučnosti u kinu.
Koji ste horror zadnji gledali?
- Wendigo
- metallicat
ah, ko zna dal bi ih bilo, možda bi se samo mularija zajebavalaWendigo wrote:definitivno je najbolje solo u mrklom mraku gledati horror doma, aali ovako nešto bi baš zanimljivo bilo u kinu pogledat i snimati reakcije ljudi u dvorani..horrorfan wrote:pa ono u kinu si okruzen ljudima i nije te bas strah....ja sam film gledo predvecer sam doma fullscreen pred kompom (stan je bio u mraku vec otalnom9 nisam se htio zavalit neg sam uzeo najnapetiji setting koji sam mogoWendigo wrote: ja bi to gledao.po mogučnosti u kinu.
ali ovo svakako pogledat doma, solo i duo u mraku potpuno skoncentrirani, jer stvarno je dobar

- HorrorHR
- Site Admin
u jebate di si našao ta dva filma spojiti u jednu rečenicuDjuro21 wrote:Outpost 4/5 ocjena i je možda malo prevelka za ovo, al bijega film mi je dosta dobar, nešto tipa ss doom trooper, ali nekak bolje, i konačno da su naisti dobili u filmu
-
John_Ryder
- maddjuro
mislio sam na nacističke elemente,tzv. uber soldiere kao poveznicuHorrorHR wrote:u jebate di si našao ta dva filma spojiti u jednu rečenicuDjuro21 wrote:Outpost 4/5 ocjena i je možda malo prevelka za ovo, al bijega film mi je dosta dobar, nešto tipa ss doom trooper, ali nekak bolje, i konačno da su naisti dobili u filmu![]()
![]()
Outpost je remek djelo prema SS Doomtrooperu, nadam se da si mislio samo na poveznicu ratne tematike
I may be an idiot, but i am no fool.
- Asfodel
- Bad Seed
gledala sam a tale of two sisters u kinu. nisam niš spavala noć prije pa sam par puta zaćorila dok je trajao filmWendigo wrote: definitivno je najbolje solo u mrklom mraku gledati horror doma, aali ovako nešto bi baš zanimljivo bilo u kinu pogledat i snimati reakcije ljudi u dvorani..
jučer pogledala The Gravedancers. mislila sam, ajde nije tak užasan film, da se pogledat, al onaj kraj, majko božja
- Wendigo
kaj ozbiljno?Bad Seed wrote:gledala sam a tale of two sisters u kinu. nisam niš spavala noć prije pa sam par puta zaćorila dok je trajao filmWendigo wrote: definitivno je najbolje solo u mrklom mraku gledati horror doma, aali ovako nešto bi baš zanimljivo bilo u kinu pogledat i snimati reakcije ljudi u dvorani..al su me jednom probudile dvije cure koje su vrišteći istrčale iz kina na jednoj sceni
![]()
jučer pogledala The Gravedancers. mislila sam, ajde nije tak užasan film, da se pogledat, al onaj kraj, majko božja
- metallicat
a to sigurno dječica od 14 god koje su uspjele doć u kino dugoročnim nagovaranjem staracaWendigo wrote:kaj ozbiljno?Bad Seed wrote:gledala sam a tale of two sisters u kinu. nisam niš spavala noć prije pa sam par puta zaćorila dok je trajao filmWendigo wrote: definitivno je najbolje solo u mrklom mraku gledati horror doma, aali ovako nešto bi baš zanimljivo bilo u kinu pogledat i snimati reakcije ljudi u dvorani..al su me jednom probudile dvije cure koje su vrišteći istrčale iz kina na jednoj sceni
![]()
jučer pogledala The Gravedancers. mislila sam, ajde nije tak užasan film, da se pogledat, al onaj kraj, majko božjavidio sam ljude da odlaze iz dvorane (rob zombie´s halloween), a da vrišteči istrče...
![]()

- Bad Seed
nije, ko neke brucošice su izgledale. sestra i ja smo umrle od smijeha, nismo mogle vjerovatmetallicat wrote:a to sigurno dječica od 14 god koje su uspjele doć u kino dugoročnim nagovaranjem staracaWendigo wrote:kaj ozbiljno?Bad Seed wrote: gledala sam a tale of two sisters u kinu. nisam niš spavala noć prije pa sam par puta zaćorila dok je trajao filmal su me jednom probudile dvije cure koje su vrišteći istrčale iz kina na jednoj sceni
![]()
jučer pogledala The Gravedancers. mislila sam, ajde nije tak užasan film, da se pogledat, al onaj kraj, majko božjavidio sam ljude da odlaze iz dvorane (rob zombie´s halloween), a da vrišteči istrče...
![]()
![]()