Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 25 Mar 2008, 03:38

GreenHornet wrote:
Aryx wrote:
John_Ryder wrote: jbt,kaj se fkt ljudi tak pale na taj film
a gle its the best worst film ever :mrgreen:
upravo pogledao do kraja...stvarno je remek djelo na neki način! :rotflmao: :rotflmao:
btw je li postoji topic o ovom filmu?mislim da ga zaslužuje.
kad se samo sjetim kako sam se usro tog filma ko klinac :shock: :rotflmao: :prayer:

mislim da nema . slobodno otvori ;)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Aryx

Post by Aryx » 25 Mar 2008, 05:30

The Orphanage 7/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Mar 2008, 11:25

filmophil wrote:
Aryx wrote:
filmophil wrote:ma samo mi nije jasno kako nekome može biti loš :o možda ga nisi shvatio :? nije da te vrijeđam ili nešto ali vidio sam da ljudi malo prepovršno gledaju na film...
a gle its simply not my cup of tee :lol: sve sam shvatio sto se moglo ali jednostavno mi je bilo nekako prejadno i nerealno ( to samo na likove i njihove postupke ) , onaj kraj sam vise manje predvidio u jednom dijelu, pogotovo da ce se magla taman maknuti ... inace ovo kaj kazes da ljudi gledaju preporvsno na film , pa iskreno meni je i sam film prepovrsan , but who cares , uskusi se razlikuju
ahhhhhhhh okej...a kaj sam jedini na forumu kojem se sviđa mist??
Meni je odličan. kao što rekoh...zapravo gotovo odlična 4,5/5 kod mene...a o filmu sam već sve rekao u topicu...pa čak i previše hehe 8) 8) :lol: :lol:
A ovo ne sviđanje filma kod određenog dijela publike smatram ništa više doli površnim gledanjem i željom za malo više krvi, čudovišta, cica i guzica...jednostavno ljudi su vjerojatno očekivali nešto tipa Slither, Feast ili nešto treće gdi ima mnogo krvi, sakaćenja i humora. Ima toga naravno i ovdje...ali ima i nekih drugih stvari...

Knatchbull

Post by Knatchbull » 25 Mar 2008, 12:17

Dragonrage wrote:A ovo ne sviđanje filma kod određenog dijela publike smatram ništa više doli površnim gledanjem i željom za malo više krvi, čudovišta, cica i guzica...jednostavno ljudi su vjerojatno očekivali nešto tipa Slither, Feast ili nešto treće gdi ima mnogo krvi, sakaćenja i humora. Ima toga naravno i ovdje...ali ima i nekih drugih stvari...
Baš suprotno. Karakterizacija likova je površna, njihove reakcije predvidljive. Dijalozi među glavnim protagonistima su sirovi, nema mašte u njima, jednostavno me nisu uvjerili da su tamo. Napisao sam već da je ona vjerska fanatkinja najuvjerljivija jer s strašću propovjeda. Krvi ima dovoljno, scene fajta su ok snimljene, pogotovo s paucima.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Mar 2008, 12:31

Knatchbull wrote:
Dragonrage wrote:A ovo ne sviđanje filma kod određenog dijela publike smatram ništa više doli površnim gledanjem i željom za malo više krvi, čudovišta, cica i guzica...jednostavno ljudi su vjerojatno očekivali nešto tipa Slither, Feast ili nešto treće gdi ima mnogo krvi, sakaćenja i humora. Ima toga naravno i ovdje...ali ima i nekih drugih stvari...
Baš suprotno. Karakterizacija likova je površna, njihove reakcije predvidljive. Dijalozi među glavnim protagonistima su sirovi, nema mašte u njima, jednostavno me nisu uvjerili da su tamo. Napisao sam već da je ona vjerska fanatkinja najuvjerljivija jer s strašću propovjeda. Krvi ima dovoljno, scene fajta su ok snimljene, pogotovo s paucima.
Emm...nope...nije stari, nije....daleko do toga. Manje više svi likovi se realno ponašaju..možda su neke reakcije prenagljene kao što rekoh, i nisu svi dijalozi baš na mjestu, ali tu su s pravom...kod likova kroz film možeš vidjeti veliki raspon emocija i poprilično realnih reakcija...od roditeljske požrtvovnosti, pubertetskog iskazivanja hrabrosti, pa preko pravničkog racionalizama, vjerskog fanatizma te tipično američkog aktivno pragmatizma

Knatchbull

Post by Knatchbull » 25 Mar 2008, 12:41

Dragonrage wrote:Emm...nope...nije stari, nije....daleko do toga. Manje više svi likovi se realno ponašaju..možda su neke reakcije prenagljene kao što rekoh, i nisu svi dijalozi baš na mjestu, ali tu su s pravom...kod likova kroz film možeš vidjeti veliki raspon emocija i poprilično realnih reakcija...od roditeljske požrtvovnosti, pubertetskog iskazivanja hrabrosti, pa preko pravničkog racionalizama, vjerskog fanatizma te tipično američkog aktivno pragmatizma
to je tvoje viđenje i ja ga poštujem :wink: nastavak na topicu da ne spamamo ovdje
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

sikeone

Post by sikeone » 25 Mar 2008, 16:14

2001 maniacs (remake)- bedast horrorčić sa par vrhunskih p.... :D

sikeone

Post by sikeone » 25 Mar 2008, 16:15

House of Wax (remake)- nije loše 3/5 zbog par dobrih scenica ubijanja pogotovo udaranje bejzbol palicom :P

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Mar 2008, 16:35

Dragonrage wrote:
filmophil wrote:
Aryx wrote:a gle its simply not my cup of tee :lol: sve sam shvatio sto se moglo ali jednostavno mi je bilo nekako prejadno i nerealno ( to samo na likove i njihove postupke ) , onaj kraj sam vise manje predvidio u jednom dijelu, pogotovo da ce se magla taman maknuti ... inace ovo kaj kazes da ljudi gledaju preporvsno na film , pa iskreno meni je i sam film prepovrsan , but who cares , uskusi se razlikuju
ahhhhhhhh okej...a kaj sam jedini na forumu kojem se sviđa mist??
Meni je odličan. kao što rekoh...zapravo gotovo odlična 4,5/5 kod mene...a o filmu sam već sve rekao u topicu...pa čak i previše hehe 8) 8) :lol: :lol:
A ovo ne sviđanje filma kod određenog dijela publike smatram ništa više doli površnim gledanjem i željom za malo više krvi, čudovišta, cica i guzica...jednostavno ljudi su vjerojatno očekivali nešto tipa Slither, Feast ili nešto treće gdi ima mnogo krvi, sakaćenja i humora. Ima toga naravno i ovdje...ali ima i nekih drugih stvari...
ma ja sam očekivao ozbiljan horor, a zapravo je baš ispalo u stilu tih neozbiljnih horora kao slither... :roll:
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Mar 2008, 17:03

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
filmophil wrote: ahhhhhhhh okej...a kaj sam jedini na forumu kojem se sviđa mist??
ma ja sam očekivao ozbiljan horor, a zapravo je baš ispalo u stilu tih neozbiljnih horora kao slither... :roll:
Nope...nije...u tom slučaju ne bi bilo ni one religiozne babe, ni još par likova, već samo gl. junak, njegov mali, možda još ona plava trebica i hrpa, hrpa čudovišta...Ti si dobio ozbiljan horror, tj. horror dramu, možda i malo preozbiljan za svoj ukus...ništa više, ali ti i ja smo to već raspravili i ti si sam rekao da se slasžeš samnom...

dragon

Post by dragon » 25 Mar 2008, 20:38

BOY EATS GIRL-2005
:twisted: :twisted: :twisted:

Image
DRAGON RULES
http://blogoye.org/horrorland/
http://s3.bitefight.rs/c.php?uid=47432

A$H

Post by A$H » 25 Mar 2008, 23:01

dragon wrote:BOY EATS GIRL-2005
:twisted: :twisted: :twisted:

Image
jako dobar filmic..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 26 Mar 2008, 09:28

The Mist - 4/5

House of the Dead - 1.5/5 stvarno sam se pokusao divit i gledat samo pozitivne stvari u filmu..ali sto je isao film kraju to je ocijena samo padala...jos mi je gori nego nakon proslog gledanja..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Hec

Post by Hec » 26 Mar 2008, 10:54

The Mist 3/5
Ebola Syndrome 5/5 :D
Van Helsing 4,5/5 :)

filmofil

Post by filmofil » 26 Mar 2008, 12:27

reeker 3/5...stvarno solidan horor i ocjena bi bila 2/5 da nije bilo onog kraja...lijepo su to smislili i ono što je ispalo na kraju čak i ima smisla...i ovaj reeker je prejebeno napravljen, samo mi smeta što nije bilo više klanja...
This is the Zodiac speaking.

Post Reply